Neler Yeni

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
sitede fiber için en fazla 100 mpbs paket var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar evimde vdsl olarak 80 mbps, fiber tt altyapısı ile 1000 mbps var. ama bana vdsl den aldığım 80 de yetiyor. f,bere geçmem mi daha iyi olur? modem kirası da eklencek ve aktivasyon ücreti vs ödeyeceğim.

Yukarda resmini atmıştım.
1733927422304.png

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet
Beyler evet linç yiyebilirim ama sıkıntısız internet kullanmak istersem Ya Türk Telekoma geçerim, ya da süperonline'a geçerim ben süperonline 3 senedir kullanıyorum 1 gram sıkıntı çekmedi fiyat yüksek tabi ben telefon aldım casper via m35 küçük kardeşime 200 mb internet telefon kampanyası dahilin de bu pakete 800 lira ödüyorum Alıntıyı görüntüle
Birkaç sorum olacak.
Ben de 200mbit SO kullanıyorum ancak hız testini speedtest'ten yapmayın, sonuçlar gerçek değil. Hız testi yapacaksanız fast.com , nperf.com, testmy.net sitelerinden yapın.
İkincisi SO kadar internete sansür uygulayan iss yok. Online oyun oynuyorsanız pingler aşırı yüksek. Daha önce farklı iss lerdeyken oyun içi pinglerim ortalama 30ms iken SO'da bu değer en düşük 70mslerde, çoğu zaman 90-100mslerde, FC24, COD MW3, Battlefield gibi oyunlarda. Hatta COD'a geçen hafta girerken bu hafta giremedim. Araştırmalarım sonucu SO kısıtlamalarıyla karşılaştım. SO standart kullanıcı için iyi olabilir ama online oyun oynayanlara asla tavsiye etmem.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
Birkaç sorum olacak.
Ben de 200mbit SO kullanıyorum ancak hız testini speedtest'ten yapmayın, sonuçlar gerçek değil. Hız testi yapacaksanız fast.com , nperf.com, testmy.net sitelerinden yapın.
İkincisi SO kadar internete sansür uygulayan iss yok. Online oyun oynuyorsanız pingler aşırı yüksek. Daha önce farklı iss lerdeyken oyun içi pinglerim ortalama 30ms iken SO'da bu değer en düşük 70mslerde, çoğu zaman 90-100mslerde, FC24, COD MW3, Battlefield gibi oyunlarda. Hatta COD'a geçen hafta girerken bu hafta giremedim. Araştırmalarım sonucu SO kısıtlamalarıyla karşılaştım. SO standart kullanıcı için iyi olabilir ama online oyun oynayanlara asla tavsiye etmem.
steamden anlıyorum zaten 20mb indirirken 114 mb indiriyorum

Birkaç sorum olacak.
pingim de fazla yüksek değil hocam 45-50 arası bilginiz olsun.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
steamden anlıyorum zaten 20mb indirirken 114 mb indiriyorum

pingim de fazla yüksek değil hocam 45-50 arası bilginiz olsun.
1 hafta önce bo6 ya girdim sıkıntısız oyun deneyimi yaşadım ben siz de ki sorun farklı galiba.

İndirmekten bahsetmiyorum ben. Neyse.
aktif olarak bo6 fc25 oynayan biriyim ben hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Elinize sağlık Hocam yüksek hız içinde karşılaştırma yapanilir misiniz?

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet
2 ay 1000mbit hediye ettiklerinde ben de zaman zaman masaüstü bilgisayarda kablo ile bağlandığım bu değerleri gördüm. Sıkıntı o değil, aslında orada da xbox uygulamasında tam kapasite indirmiyor, eaplay de tam hıza yakın indiriyor orada da gariplikler var. Asıl sıkıntı ping olayında. Eskiden Battlefield çok oynardım, SO'ya geçtiğimden beri oynamaz oldum çünkü eskiden oyun içi pingim 50ms iken SO sonrası 100ms oldu. Aynı şekilde Fc24 oyun içi 70ms lere bile alışmıştım, son bir aydır oyun içi 100ms çok çok geçiyor, oynanacak gibi değil. Aynı şekilde gamepass ile COD oyunları açılınca onu oynayayım dedim zulüm resmen. Haftabaşına kadar açılan oyun bu hafta "hueneme negev" hatası diyerek açılmadı. Uzun araştırmalar sonucu bu sorunun SO'dan kaynaklandığını öğrendim. Sürekli ping için aradığımda 400-500-TL servis parası verin bakalım diye SO, bugün iptal ile görüştüğümde isterseniz ücretsiz servis gönderelim demeye başladı. Yarın sorun yaşasam yine para ver diyecekler çözüm sunmadan.
Sadece "indirme" yaparken yüksek hızın avantajı var SO'da, geri kalan ping, paket kaybı, sansürde zirvede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,421
Üyeler
162,683
Son üye
qwerty61
Top Bottom