Arama sonuçları: *

1. C

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

tamam c*mnet çalışanı herkes ikna oldu, facebook grubunda bu konuda tt ye suç atana 1 ay bedava mı veriyolar, altyapı aynı diye aynı kalitede hizmet alamazsın, herkes kendi aktarımından ve sunucusundan sorumludur. ucuz iss lerin yoğun saatte çökmesi normaldir, hiçbirinin tt kadar kapasitesi yok.
  2. C

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

çok ayrı durum değil ucuz isslerde bu tür şeyler her zaman olur, ister açıklasınlar ister açıklamasınlar, donanım haberdeki anakonusuda şikayet dolu son 2 günde
  3. C

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

forumda sabah akşam referans için övenlere sormak lazım nedir durum
  4. C

COMNET MAĞDURLARI

sende dedigimi anlamıyosun, c*mnet övme konusu açılır, yorumlarda tekrardan övülür, altınada isteyene ref atarım yazılır, sonra kurban üye iss ye geçer ve pişman olur, özet bu, olay sorun yaşamıyosan kalmak değil, yanlış bilgilerle insanları üye etmemek. senin internet övdügün adam komşun mu...
  5. C

COMNET MAĞDURLARI

seni muhtemelen dandik porta aldılar, dsl kopuyorsa kablodan ankastreye kadarını kapsar, internet ışığı gidiyo olsaydı iss nin serverlerine yazardı
  6. C

COMNET MAĞDURLARI

sorun yaşayacağını bilse üye olur mu, herkes vızır vızır 10 numara internet bilmemney, 50 tl indirim için 1 paragraf övüyolar, herkesin peeringi aynı yerde değil, başta sorun yaşamasa sonradan dandik porta aktarıcaklar gene sorun yaşayacak, ucuz etin yahnisi yenmez.
  7. C

COMNET MAĞDURLARI

sen bölgeselde sorun yaşamıyosun diye diğerleride yaşamaz olayı yok, 10 kişiden 7 i sorun yaşıyor, 3 ü yaşamıyosa genellenmemeli. arkadaşın yazdıgı sonuna kadar dogru, o 3 tane sorun yaşamayan heryerde ref paylaşmak uğruna övdüğü için sorun yaşanıyor
  8. C

Mevcut internetim çok kötü hangi firmaya geçmeliyim

tamamen tt nin keyfi, birazda bölge müdürlügünün bütçe meselesi. bizim burda 2 ayda 2-3 mahalleyi tip7 kabine çevirmişlerdi, ondan 4 yıl sonrada apartmana gpon koyup 1 ayda aktif ettiler. yani tt nin kafası eserse çok hızlı şekilde iş yapabiliyorlar, madem bu kadar kolaydı neden yapmadınız...
  9. C

bölgesel, altyapısal sorunlar olabilir, bende sorun yok, genel anlamda konuşursak diğer iss lerde internete uzun süre bağlı kalmak bile mucize, tt kadar kesintisiz ve uzun bağlantı süresi verebilen iss görmedim, zaten prime timedeki yurtdışı çıkışlarındaki kapasite yetersizligi bile tt nin...
  10. C

öyle bi mantık yok, tt altyapısında x firmadan hizmet aldıgında memnun degilsen tt geç max performansta kullan. yan iss ler niye ucuz sanıyosun, aynı altyapı demek sana gelen kablo aynı demek, asıl fark herkesin kendi serverinde yönlendirmesinde, kapasitesinde
  11. C

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

netsp**dden çare olmaz, ip sorunları çok olan bi iss, zaten ara illerde peeringide leş, 100-150 lira az vermek için kanser olmaya gerek yok
  12. C

Turknet ekstra ücret alıyor mu?

türknetin fiber modem parası fiyata dahil diye biliyorum ayrıca alınmıyor
  13. C

Yardım silinebilir

istanbul-antalya-izmir-ankara gibi direk hob kaynağından sekebileceğin yerde oturmuyorsan malesef türknet ping olarak performanslı değil (pingin sayısı değil, dediğiniz şekilde oyunlarda sekme gibi şeyler), bende türknet vdsl kullanırken fibere geçtim, müthiş bir fark yoktu, sonra tt fibere...
  14. C

Neden insanlar Netspeed'de sorun yaşıyor?

sorunlar genelde bölgesel olur, istanbuldan yurtdışına tek hoptan sekenlerde genelde sorun az, diğer iller için ara iss ler işkence genelleme yaparsak iss ler türk telekom - türknet ve diğerleri... olarak ayrılır
  15. C

1000 Mbps hız 6-8 hafta içinde adresinizde! (Turk Net) Ne Anlama Gelmektedir?

6-7 ay öncede aynı şeyi diyordu, o yazan süre gerçek değil
  16. C

Türktelekom fiber internet kurulum

bizde 2 saatte aktif olmuştu, tamamen onlara bağlı, olmadı pon + router reset at, belki ip alır
  17. C

Twitter açılmıyor (TT Kullanıyorum)

rica ederim bende geçen tt geçtim aynı sorunu yaşadım, araştırdım çözdüm, heralde tt geçirir geçirmez aile profiline alıyor
  18. C

Twitter açılmıyor (TT Kullanıyorum)

online işlemlerde aile profili diye bir profil var, diğer profile geçerseniz düzelir
  19. C

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

netspeed, akşam saatlerinde sürekli twitch donuyordu, peeringleri kötüydü, peeringi kötü olduğu içinde pingler zaten yüksekti, ayrıca haftada 4-5 kez kopma yapıyordu, sonra türknete geçince rahatlamıştım
  20. C

Türkiye İnterneti Neden Kötü ?

altyapı olsada kapasite yok, 1 haftadır fiberde prime time ping - hız dalgalanması yapıyor, destek kaydına kapasite yetmiyor diye normal diyorlar. yani fiber çekseler bile internet kötü
Top Bottom