Neler Yeni

Türktelekom fiber internet kurulum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Beyler bu sabah bekleyen nakil talebinin sonucunda telekomdan bir görevli gelip yeni bir modemi kurdu gitti akşama kalmaz internet açılır dedi saat sabah 10 du şuan akşam 8 sabır ve beklemek ile alakalı problemim yok 1.5 yıldır bu fiber altyapıyı bekliyorum zaten ama bunu evde yapmanın bi yolu yok mu bizim ilk modemimizide bu şekilde interneti aktifleştirmemişlerdi sonunda bi müşteri temsilcisi 192.168.1.1 den birşeyler yaptırmış açılmıştı şimdi modem değişik internet fiber yapılanları zaten unuttum ama bu evde yapılabilecek bir şey mi acaba

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk kurulumda hizmeti aktif edip, test yapıp gidiyorlar diye hatırlıyorum. Bir müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın isterseniz.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kurulumda hizmeti aktif edip, test yapıp gidiyorlar diye hatırlıyorum. Bir müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın isterseniz.
Aradım bir saat olacak galiba henüz tamamlanmamış dedi ben iletiyorum gerekli birime dedi kapattı klasik Telekom müşteri hizmeti ve evet ilk kurulumdu ama açılması akşamı bulur dedi bi gelişme olmadı

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aradım bir saat olacak galiba henüz tamamlanmamış dedi ben iletiyorum gerekli birime dedi kapattı klasik Telekom müşteri hizmeti ve evet ilk kurulumdu ama açılması akşamı bulur dedi bi gelişme olmadı
Hay yeni olduğu için belki santral veya cihaz aktifleştirmesi kaynaklı bir durum olabilir, ondan bu kadar esnemiş olabilir. Biraz bu işler bölge ekiplerinin iş bilirliğine kalıyor.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hay yeni olduğu için belki santral veya cihaz aktifleştirmesi kaynaklı bir durum olabilir, ondan bu kadar esnemiş olabilir. Biraz bu işler bölge ekiplerinin iş bilirliğine kalıyor.
Bekleyelim bakalım hocam alıştık nasılsa ama gene savsaklayacaklar gibi hissediyorum klasik türk Telekom

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
bizde 2 saatte aktif olmuştu, tamamen onlara bağlı, olmadı pon + router reset at, belki ip alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,939
Üyeler
168,217
Son üye
maestrodearmas
Top Bottom