Neler Yeni

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

oguzgl12

80+
ADSL'de her türlü sorunu yaşarsınız maalesef. Kurtulmanız iyi olmuş. Sizin o sorun firmadan çok ADSL olmasından kaynaklanıyor.
İnternet sorunları bölgeden bölgeye değişir şüphesiz her şehrin altyapı kalitesi farklı ama adsl eski bir bağlantı türü haklısınız hocam nerde olursanız olun sorun yaşanır

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Türk telekomda taahütüm bitti. Normalde taahütünüz bitti uzatır mısınız diye ararlardı hissettiler herhalde iptal edeceğim zaman aranmadım. 100 liraya 12mbps alıyordum. Gigafibere geçtim 100 liraya 1000 mbps yaklaşık 1 sene kullandım. Şuan da eski müşteri olduğumuz için 139 tl ödüyorum. Zamla beraber yüksek ihtimal 200 küsür olur. Ama değiştirmeyi düşünmüyorum memnunum

oguzgl12

80+
Zamanında milleni com kullanmıştım berbattı, rezaletti. Hiç anlatmak istemiyorum.
benim dikkatimi hep düşük fiyatlı iss ler çekiyor hem düşük fiyatlı hemde internet kalitesi berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk telekomda taahütüm bitti. Normalde taahütünüz bitti uzatır mısınız diye ararlardı hissettiler herhalde iptal edeceğim zaman aranmadım. 100 liraya 12mbps alıyordum. Gigafibere geçtim 100 liraya 1000 mbps yaklaşık 1 sene kullandım. Şuan da eski müşteri olduğumuz için 139 TL ödüyorum. Zamla beraber yüksek ihtimal 200 küsür olur. Ama değiştirmeyi düşünmüyorum memnunum
hocam gigafiber bana gelse 300 deseler yine kullanırım 1000 mgbt sonuçta kurban bile keserim

Aynen başvuruyu ben yaptım. Direk şu konuyu atayım hocam. Yanlış hatırlamıyorsam başvurudan 2 gün sonra bağladılar interneti. https://forum.donanimarsivi.com/konu/kablonet-abone-olma-formundan-hangilerini-doldurmaliyim.637777/
başvurumu 3 gün önce yaptım en geç sanırsam yarın yada ileriki gün bağlarlar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim dikkatimi hep düşük fiyatlı iss ler çekiyor hem düşük fiyatlı hemde internet kalitesi berbat

hocam gigafiber bana gelse 300 deseler yine kullanırım 1000 mgbt sonuçta kurban bile keserim
Daima 1000mbps almıyorum ama kabloyla genelde 800 üstü oluyor.
Ben çok memnunum hocam önerebilirim

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

başvurumu 3 gün önce yaptım en geç sanırsam yarın yada ileriki gün bağlarlar
Bir de Türk telekom faciası yaşamıştım. Ne yaparsam yapayım ping sorunun çözemedim. Aramadığım müşteri temsilcisi kalmadı ama bir türlü pingimi sabit 250nin altına düşüremedim. Sonra netspeed geçtim çok memnun kaldım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
d smart :D
her dakika int kopuyodu

oguzgl12

80+
Bir de Türk telekom faciası yaşamıştım. Ne yaparsam yapayım ping sorunun çözemedim. Aramadığım müşteri temsilcisi kalmadı ama bir türlü pingimi sabit 250nin altına düşüremedim. Sonra netspeed geçtim çok memnun kaldım.
2008 Den 2015 E kadar Türk telekom kullandım sonrasında Telekom altyapısını hiç geliştirmedi ve bu duruma geldi maalesef aslında kötü olan insanlar artık snr değerini öğrendi modem kanalını öğrendi insanlar eğer internet iyi olsa bu terimleri bile bilmiyor olacaklardı

d smart :D
her dakika int kopuyodu
haha gece gece güldürdünüz :D

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
2008 Den 2015 E kadar Türk telekom kullandım sonrasında Telekom altyapısını hiç geliştirmedi ve bu duruma geldi maalesef aslında kötü olan insanlar artık snr değerini öğrendi modem kanalını öğrendi insanlar eğer internet iyi olsa bu terimleri bile bilmiyor olacaklardı

haha gece gece güldürdünüz :D
Vallaha o kötü internetler sayesinde bilmediğim şeyleri öğrendim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
netspeed, akşam saatlerinde sürekli twitch donuyordu, peeringleri kötüydü, peeringi kötü olduğu içinde pingler zaten yüksekti, ayrıca haftada 4-5 kez kopma yapıyordu, sonra türknete geçince rahatlamıştım

oguzgl12

80+
netspeed, akşam saatlerinde sürekli twitch donuyordu, peeringleri kötüydü, peeringi kötü olduğu içinde pingler zaten yüksekti, ayrıca haftada 4-5 kez kopma yapıyordu, sonra türknete geçince rahatlamıştım
aslında netspeed iyiydi çok öncelerde ama neden böyle yaptı hiç anlayamıyorum sonuçta kendileri kaybetti

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Turktelekom, turkcell ve vodafone. Üçü de rezil, kan emici şirketlerdir. Uzak durun. Ayrıyeten Netspeed, Turknet, Millenicom önerimdir.
Tt kulanıyorum 5 ghz var ama Bi boka da yaramıyor yakındaykende bile neyse arada 2 1.5 bucuk oda var sayılır ** 200 ms bazen 600 ms cıkıyor mlbb de kafayı yiğom adama can 1 ben geriden ileri yapim karakter halen geri gidiyor ms ztn ne oldu u biliyorsunuz boşa anlatiom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,944
Üyeler
168,217
Son üye
maestrodearmas
Top Bottom