Neler Yeni

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

Afur

80+
Kablonetin kendi altyapısı mı yoksa türktelekom üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz
Yanlış bilmiyorsam Kablonet sadece kendi altyapılarını kullanıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sorguladım.

Ekran görüntüsü 2023-05-23 031223.jpg

Son düzenleme:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Vodafone mobil internette bir sıkıntı yaratmadı 4 ay olacak neredeyse. Ev internetinde ise Türk Telekom fiber kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Ha bir sorun oldu Türk Telekom ile o da internet ile alakalı değil, hızımı yükseltmişlerdi benim isteğim dışı onuda müşteri hizmetlerini arayarak hallettim.

Project

80+
büyük ihtimalle bağlı olduğunuz saha dolabındaki yoğunluk az keşke bizdede öyle olsa port var ama yoğunluk fazla olduğu zaman nadiren de olsa kopmalar veya yavaşlamalar oluyor

Bendede bu sıralar balıkesirdeki evde kopma ve loss sorunları oldu 10 yıllardır ilk defa şaşırdım yani ama sonra düzeldi altyapı 69mbit'di ben 50mbit kullanıyordum sonra aradılar ttnet'den altyapınız 94mbite kadar yükseltildi paketinizi 75mbite güncelliyoruz 2 yıl boyunca dediler 154 tl ödüyorum hala aynı ücret extra yansıtmadılar çok memnunum birde benim oturduğum mahallede hep dede ve ninelerimiz var internetle işleri yok kablolu olarak hep mobil takılıyorlar :D seviyorum onları :love:

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Vodafone, Kablonet, Superonline şeklinde sıralanabilir.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
2,5 yıldır TTNET Fiber kullanıyorduk hiçbir şekilde hız azalma, yavaşlama, kesilme yaşamadım. Depremden dolayı adres değişti VDSL oldu Allahım çok kötü bir 3 aydı. Bazen 10 mbps bile göremiyordum,internet kesiliyor, hız düşüyor, şikayetvar'a şikayete cevap bile yoktu. Bir de 2,4GHz bir modem verilmişti 5GHz destekliyordu. Neyse ki sonunda evimize geri döndük de Fiber'de sorun yok önceki modem ile hemen hemen aynı özellikler ve siyahı

oguzgl12

80+
Turktelekom, turkcell ve vodafone. Üçü de rezil, kan emici şirketlerdir. Uzak durun. Ayrıyeten Netspeed, Turknet, Millenicom önerimdir.
Kablonet önerir misiniz?

2,5 yıldır TTNET Fiber kullanıyorduk hiçbir şekilde hız azalma, yavaşlama, kesilme yaşamadım. Depremden dolayı adres değişti VDSL oldu Allahım çok kötü bir 3 aydı. Bazen 10 mbps bile göremiyordum,internet kesiliyor, hız düşüyor, şikayetvar'a şikayete cevap bile yoktu. Bir de 2,4GHz bir modem verilmişti 5GHz destekliyordu. Neyse ki sonunda evimize geri döndük de Fiber'de sorun yok önceki modem ile hemen hemen aynı özellikler ve siyahı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun vdsl ne olacağı belli olmayan bir internet türü gerçekten Allahtan bölgede ki altyapım iyide kesinti olmuyor bende istediğim iss de kesintisiz kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Kablonet önerir misiniz?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun vdsl ne olacağı belli olmayan bir internet türü gerçekten Allahtan bölgede ki altyapım iyide kesinti olmuyor bende istediğim iss de kesintisiz kullanıyorum
VDSL'de internet hiç stabil değildi hayatımda ilk defa stabil olması için ethernet kablosu aldım onda bile Fiber'deki kablosuz gibi olmuyordu ama idare ederdi

Bünyamina

80+ Platinum
Yıllarca deneyimlediğim maalesef vodafone
İyi bir nete aynı binada aynı alt yapıdan ulaşınca bu durumu çok çok çok daha iyi anlıyorsunuz

oguzgl12

80+
Yıllarca deneyimlediğim maalesef vodafone
İyi bir nete aynı binada aynı alt yapıdan ulaşınca bu durumu çok çok çok daha iyi anlıyorsun
Çoğu kullanıcı Vodafone diyor Vodafone da ne gibi sorunlar yaşadınız sürekli kesinti hız yavaşlaması vs nedir ?

Bünyamina

80+ Platinum
Çoğu kullanıcı Vodafone diyor Vodafone da ne gibi sorunlar yaşadınız sürekli kesinti hız yavaşlaması vs nedir ?
Adsl ile bağlıydı net evde sabit telefonla gelen aramayı açınca net kopuyordu 1.2 dk
Hızı stabil değildi 16 mbps olan neti 8 mbps düşürmüşlerdi devamlı kopmalar olmasın diye ama yinede sürekli kopmalar olurdu .1 hafta netin olmadığını bilirim daha nicesi

Şuan ne durumda acaba büyük ihtimalle düzelmiştir biraz

oguzgl12

80+
Adsl ile bağlıydı net evde sabit telefonla gelen aramayı açınca net kopuyordu 1.2 dk
Hızı stabil değildi 16 mbps olan neti 8 mbps düşürmüşlerdi devamlı kopmalar olmasın diye ama yinede sürekli kopmalar olurdu .1 hafta netin olmadığını bilirim daha nicesi
hocam 16 mgbt te ne gibi bir kopma olabilir ki ilginç bir firmaymış gerçetken şimdi hangi iss desiniz

Bünyamina

80+ Platinum
hocam 16 mgbt te ne gibi bir kopma olabilir ki ilginç bir firmaymış gerçetken şimdi hangi iss desiniz
TT deyim vdsl altyapısını kullanıyorum belki o adsl altyapısında sorun vardı bilemiyorum keşke ilgilenilseydi şuanlık kullandığım 3 seneyi aşkındır gayet iyi hatta benim için süper 1 kaç gün dışında sorun yaşamadım arada ufak gitmeler dışında vaat ettiği hızı alıyorum memnunum yani fiyatıda geçen sene anlaştığımız için iyi bir fiyatı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,955
Üyeler
164,586
Son üye
shieda0_
Top Bottom