En iyi internet sağlayıcısı önerisi

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
100mb hızında ev interneti bakıyorum alabileceğim en iyi ev interneti hangi sağlayıcıdır? Şu an aklımda Turkcell 100mb var aylık 375TL'ye gelecek.

100mb hızında ev interneti bakıyorum alabileceğim en iyi ev interneti hangi sağlayıcıdır? Şu an aklımda Turkcell 100mb var aylık 375TL'ye gelecek.
Kanka 2 sene önce 100mb destekliyordu sadece alt yapım turknet bağlattım 3 ay sonra 100 lira arttırdılar ilk 3 ay 400 ödedim sonra 500 oldu en son 700 lira ödedim. 1 hafta önce alt yapı çalışması oldu 3 4 gün müşteri hixmetlerine ulaşamadım sonra alt yapı çalışması bitti bu sefer modemde arıza var diye İnternete erişemedim uyuz oldum çözüm üretmiyolar diye hemen araştırmaya başladım. Alt yapım 1000mb destekliyormuş yeni öğrendim sadece turknet veremiyomuş. Tt den ve süperonlinedan 1000 mb destek veriyordu bende süperonline bağlattım. Bekliyorum şimdi. İlk 3 ay 4 ay az ödüyorsun sonra çakıyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 2 sene önce 100mb destekliyordu sadece alt yapım turknet bağlattım 3 ay sonra 100 lira arttırdılar ilk 3 ay 400 ödedim sonra 500 oldu en son 700 lira ödedim. 1 hafta önce alt yapı çalışması oldu 3 4 gün müşteri hixmetlerine ulaşamadım sonra alt yapı çalışması bitti bu sefer modemde arıza var diye İnternete erişemedim uyuz oldum çözüm üretmiyolar diye hemen araştırmaya başladım. Alt yapım 1000mb destekliyormuş yeni öğrendim sadece turknet veremiyomuş. Tt den ve süperonlinedan 1000 mb destek veriyordu bende süperonline bağlattım. Bekliyorum şimdi. İlk 3 ay 4 ay az ödüyorsun sonra çakıyolar
Yani demem o ki bütün internet sağlayıcılarına bak kaç mb veriyor adresine öğren ona göre başvuru yap

Hangisinin altyapısı iyiyse o. Spesifik olarak şu iyi denemez bence.

Turkcell SuperOnline iyidir.

Vodafone'a bakabilirsin 500 civarına geliyordu ama eğer Turkcell 375e geliyorsa KESİN ona geç daha ucuzu yok çünkü, bizim de 2 hafta önce taahhüt bitmişti Vodafone'a geçtik 2 haftadır kurulum için gelmelerini bekledik bugün geldiler binada fiber olmadığı için kurulum yapmadılar iptal ettim tt mağazasına gittim 100 MB VDSL 600 TL paketini aldım o da 2-3 güne gelecek yani alırken fiber alacaksan binada fiber varmı vs. dikkat et bizim gibi uğraşma sonra

Geri