Neler Yeni

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
netspeed, akşam saatlerinde sürekli twitch donuyordu, peeringleri kötüydü, peeringi kötü olduğu içinde pingler zaten yüksekti, ayrıca haftada 4-5 kez kopma yapıyordu, sonra türknete geçince rahatlamıştım
bende onları yaşıyordum ama önceden yaşadığım sorunlardan sonra onları hata olarak görmedim. Ama o da sıkıntıydı mesela 8 den 1 e kadar oyuna giremiyordum çok pingim oluyordu.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Büyükşehirde mi yaşıyorsunuz yada kalabalık bir bölge fiber getirmek gerçekten olağanüstü bir durum artık
İstanbulda yaşıyorum. Fiber geldikten bir kaç ay sonra aktif oldu. Aktiflikten sonra sanırım 1 ay içinde geçtim.
İstanbulda da fiber olmalı hocam . Keyfi olmasa bile ihtiyaç

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
vodafone

oguzgl12

80+
fiyatı düşük olan iss ler hep kötü oluyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışarıda çevrem hangi iss markası kullnıyor diye sorsa Gıbır desem gülerler hocam birkaçtır görüyorum insan hiçmi başka bir isim düşünmez

vdsl mi fiber mi kullanıyordunuz

Afur

80+
Kablonette 4. yılımı doldurdum 5. seneme girdim. Gayet memnunum, düşünen arkadaşlara öneririm. 100 Mbps fiber kullanıyorum hızından gayet memnunum.

Eksisi yok mu derseniz:
Kablonetin verdiği modem Wi-Fi olarak güçsüz, eğer Wi-Fi üzerinden kullanacaksanız modeme yakın durmanızı tavsiye ederim, adam akıllı sinyal gücünü 4-5 metreden verebiliyor en fazla. Tabii hız olarak da kablolu bağlantıya göre düşük kalıyor, bilginiz olsun.

The Semih

80+ Gold
En iyi İSS açık ara Turknet, altyapınız Gigafiber destekliyorsa zaten Türknet almamak saçmalık olur. Diğer İSS ler gibi sözleşmeside yok istediğin zaman iptal et.

Afur

80+
Kablonette 4. yılımı doldurdum 5. seneme girdim. Gayet memnunum, düşünen arkadaşlara öneririm. 100 Mbps fiber kullanıyorum hızından gayet memnunum.

Eksisi yok mu derseniz:
Kablonetin verdiği modem Wi-Fi olarak güçsüz, eğer Wi-Fi üzerinden kullanacaksanız modeme yakın durmanızı tavsiye ederim, adam akıllı sinyal gücünü 4-5 metreden verebiliyor en fazla. Tabii hız olarak da kablolu bağlantıya göre düşük kalıyor, bilginiz olsun.
Ek olarak; Müşteri hizmetlerinden de gayet memnunun. Teknik destekleri gayet iyidir. Bir kaç zaman önce yaşadığım bir sorun dolayısıyla arıza bildiriminde bulundum ve 2 saat içerisinde evime gelip arızayı gidermişlerdi.

oguzgl12

80+

Eksisi yok mu derseniz:
Daha önce 3 tahhütsüz iss kullandım tt yapısı üzerinden 1 i hariç diğerlerinde hiçbir sorun yaşamadım ping hep10-11 lerde ydi vdsl olarak başvurumu yaptım umarım memnun kalırım hocam

En iyi İSS açık ara Turknet, altyapınız Gigafiber destekliyorsa zaten Türknet almamak saçmalık olur. Diğer İSS ler gibi sözleşmeside yok istediğin zaman iptal et.
Türknet Gigafiberden başka iyi olan hiçbirşeyi yokki

Afur

80+
Daha önce 3 tahhütsüz iss kullandım tt yapısı üzerinden 1 i hariç diğerlerinde hiçbir sorun yaşamadım ping hep10-11 lerde ydi vdsl olarak başvurumu yaptım umarım memnun kalırım hocam
Hayırlı olsun. VDSL olarak ne durumdalar bir şey diyemem. Kablonette sadece Fiber kullandım ve memnun kaldım. Sana da Fiber öneririm.

oguzgl12

80+
Ek olarak; Müşteri hizmetlerinden de gayet memnunun. Teknik destekleri gayet iyidir. Bir kaç zaman önce yaşadığım bir sorun dolayısıyla arıza bildiriminde bulundum ve 2 saat içerisinde evime gelip arızayı gidermişlerdi.
Kablonetin kendi altyapısı mı yoksa türktelekom üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz

Hayırlı olsun. VDSL olarak ne durumdalar bir şey diyemem. Kablonette sadece Fiber kullandım ve memnun kaldım. Sana da Fiber öneririm.
kablonetin kendi altyapısı bana yakın ilçelerde var fiber başvurumu yaptım aranmadım yarın mesai saatleri içinde arayıp bilgi alacağım

Project

80+
balıkesirdeki evimde ttnet izmirdeki evimde vodafoneNet var ilk çıktıklarından bu yana aboneyim hiçbir sorun yaşamadım altyapıylamı alakalı yoksa az kullanımlamı bilemedim civarımdaki evlerde internet yarı yarıya düşüktür portumda az müşteri var ondan olabilir ama çok memnunum.

oguzgl12

80+
balıkesirdeki evimde ttnet izmirdeki evimde vodafoneNet var ilk çıktıklarından bu yana aboneyim hiçbir sorun yaşamadım altyapıylamı alakalı yoksa az kullanımlamı bilemedim civarımdaki evlerde internet yarı yarıya düşüktür portumda az müşteri var ondan olabilir ama çok memnunum.
büyük ihtimalle bağlı olduğunuz saha dolabındaki yoğunluk az keşke bizdede öyle olsa port var ama yoğunluk fazla olduğu zaman nadiren de olsa kopmalar veya yavaşlamalar oluyor

Top Bottom