En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

Vodafone'a sövmüş herkes ama benim deneyimim öyle değil. VDSL altyapısıyla kullandığım zaman çok sorun yaşamıştım ama +90%'nı Türk Telekom'dan kaynaklıydı. Düzgün altyapı kurmayı beceremiyorlar. Destek konusunda gayet iyilerdi. Fiyat konusunda ise evet en kazık firmalardan biri.

Soruna gelirsek net Türk Telekom. Ne ADSL ne VDSL ne Fiber altyapısı iyi. Hepsi rezalet ötesi. Fahiş fiyatlar cabası.
Haklısınız Türk telekom hiç iyi işler yapamıyor 10 yıl önce yapması gerekenleri günümüzde yapmaya başladı bi ara kurum iflas ediyordu az daha

hocam ben normalde tahhütüsz kullanıyordum sıra sıra hepsini kullandım netspeed türknet şunun farkına vardım eğer fiber yoksa türknet kullanılmaz netspeed de ise vdsl idare eder 2 hafta önce kapattırdım çok kopmalar başlamıştı ve zam gelmişti tabi bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapım Fiber desteklese hiç durmam direk geçerim fiberde en iyi superonline bence

Turknete Netspeed den 2 hafta önce geçtim gerçekten haklısınız fiberleri iyi ama vdsl de kötüler bence pingleri yüksek oysaki şişirmişler gibi geliyor bana
Aynen bende Fiber kullanıyorum. Kablonet Fiber varsa onu da tavsiye ederim. Dedemlere 100 Mbps bağlattım 7 aydır bir tane bile sorun yaşamadılar.

Vodafone'a sövmüş herkes ama benim deneyimim öyle değil. VDSL altyapısıyla kullandığım zaman çok sorun yaşamıştım ama +90%'nı Türk Telekom'dan kaynaklıydı. Düzgün altyapı kurmayı beceremiyorlar. Destek konusunda gayet iyilerdi. Fiyat konusunda ise evet en kazık firmalardan biri.

Soruna gelirsek net Türk Telekom. Ne ADSL ne VDSL ne Fiber altyapısı iyi. Hepsi rezalet ötesi. Fahiş fiyatlar cabası.

ADSL kullanıyor isen aşırı berbat. 5 mbps aldığına dua et.
Ülkemizde Halen adsl sözcüğünün geçmesi bile çok kötü bir durum hocam

Aynen ADSL kullanıyordum. Çok şükür geçen sene fiber geldi de kurtuldum.

Aynen bende Fiber kullanıyorum. Kablonet Fiber varsa onu da tavsiye ederim. Dedemlere 100 Mbps bağlattım 7 aydır bir tane bile sorun yaşamadılar.
Kabloneti Araştırdım şikayet ve kalite deneyimlerine baktım insanların gerçekten olumlu dönüşler var hep Kablonet altyapı başvursunda bulundunuzmu hiç bulunduysanız süreç tam olarak nasıl işledi ?

Kabloneti Araştırdım şikayet ve kalite deneyimlerine baktım insanların gerçekten olumlu dönüşler var hep Kablonet altyapı başvursunda bulundunuzmu hiç bulunduysanız süreç tam olarak nasıl işledi ?
Aynen başvuruyu ben yaptım. Direk şu konuyu atayım hocam. Yanlış hatırlamıyorsam başvurudan 2 gün sonra bağladılar interneti. https://forum.donanimarsivi.com/konu/kablonet-abone-olma-formundan-hangilerini-doldurmaliyim.637777/

Youtube da o kadar kanal ses çıkarmasına rağmen hala bir şey yapmıyorlar özel iss ler bile altyapı dçşerken devlet firmasının hala böyle olması kötü gerçekten umarım düzelir

Mobilde vodafone kullanıyorum. İstanbul içinde yaşadığım için çekmiyor vs. Diyemem. Hız olarakta bence yeterli. Ayda 10 gb civarı yetiriyorum hediyelerle ayı çıkarıyor.
İss de ise türk telekomda çok sorun yaşadım. Türknet gigafibere geçtim kurtuldum

Aynen ADSL kullanıyordum. Çok şükür geçen sene fiber geldi de kurtuldum.
ADSL'de her türlü sorunu yaşarsınız maalesef. Kurtulmanız iyi olmuş. Sizin o sorun firmadan çok ADSL olmasından kaynaklanıyor.

yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
TTNET Yani Türk Telekom, Yaklasık 10 yılı askır 10 mgbit üzeri görmemistir. 4-5 görüyordu, 2019 yılında KabloNete Geçmeden Önce 1 mgbitleri dahi gördü malesef.

Kablonete başvuru yaptım vdsl olarak Altyapı başvurusunuda yaptım değerlendirip dönüş yapacaklar fiber gelsin kurban kesicem
DOCSIS Yokmu sizin orada?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri