Neler Yeni

En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

oguzgl12

80+
vodafone iyiydi. yaklasık+3 sene kullandım sadece 1 kere sorun yaşadım... şuan netspeeddeyim fakat zam yaptı.
bu arada netspeed e geçtiğimde lolde 21 ping alırken (vodafone) netspeedde 21 ms alıyorum.
hocam ben tahhütlü olmanın faydalarını netspeed deyken anladım kalitelerinden fazla bedel ödettiriyorlar bence kendi altyapıları bile yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turktelekom, turkcell ve vodafone. Üçü de rezil, kan emici şirketlerdir. Uzak durun. Ayrıyeten Netspeed, Turknet, Millenicom önerimdir.
kablonet önerir misiniz?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
hocam ben tahhütlü olmanın faydalarını netspeed deyken anladım kalitelerinden fazla bedel ödettiriyorlar bence kendi altyapıları bile yok

kablonet önerir misiniz?
ben tekrar vodafone'net e geçebilirim. en azından tahaaütlü 250tl öderim...

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Vodafone, sadece iss'de değil mobilde de her yerde kötü. En azından bizim ülkede. Adamlarda hizmet denen bir şey yok vaadedilen hizmeti verme 0, bir şey için iletişime geçtiğinde destek verme 0, internet ve çekme kalitesi 0.
harbi sırf ucuz diye telde kullanıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
En kötüsü bence Türk Telekomun ev interneti. Şuan telefonda ve ev internetinde Turkcell kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum.

oguzgl12

80+
kablonet hakkında bilgim yok hocam.
hocam ben normalde tahhütüsz kullanıyordum sıra sıra hepsini kullandım netspeed türknet şunun farkına vardım eğer fiber yoksa türknet kullanılmaz netspeed de ise vdsl idare eder 2 hafta önce kapattırdım çok kopmalar başlamıştı ve zam gelmişti tabi bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir

En kötüsü bence Türk Telekomun ev interneti. Şuan telefonda ve ev internetinde Turkcell kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum.
Altyapım Fiber desteklese hiç durmam direk geçerim fiberde en iyi superonline bence

olabilir ofise türknet alınmıştı çok pişman olduk gidip geliyor internet hep.
müşteri hizmetleri açmıyo kötü bi tecrübeydi
Turknete Netspeed den 2 hafta önce geçtim gerçekten haklısınız fiberleri iyi ama vdsl de kötüler bence pingleri yüksek oysaki şişirmişler gibi geliyor bana

OVERLORD.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Kuruçay
yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
Vodafone berbattı bize söyledikleri 8mbs iken 5 anca geliyordu sürekli git geller falan filan sözleşme bitince aynı altyapı ile Turknet bize 18mbs vermeye başladı ve tüm sorunlar çözüldü. Bir de Vodafone kullandığımızda tatilden geldiğimizde internet hızı 0.50 falan oluyordu acaba bizim trafiği başka bir yere falanmi aktarıyorlar böyle bir şey olabilir mi?

milenix

80+ Gold
Vodafone'a sövmüş herkes ama benim deneyimim öyle değil. VDSL altyapısıyla kullandığım zaman çok sorun yaşamıştım ama +90%'nı Türk Telekom'dan kaynaklıydı. Düzgün altyapı kurmayı beceremiyorlar. Destek konusunda gayet iyilerdi. Fiyat konusunda ise evet en kazık firmalardan biri.

Soruna gelirsek net Türk Telekom. Ne ADSL ne VDSL ne Fiber altyapısı iyi. Hepsi rezalet ötesi. Fahiş fiyatlar cabası.

Vodafone berbattı bize söyledikleri 8mbs iken 5 anca geliyordu sürekli git geller falan filan sözleşme bitince aynı altyapı ile Turknet bize 18mbs vermeye başladı ve tüm sorunlar çözüldü. Bir de Vodafone kullandığımızda tatilden geldiğimizde internet hızı 0.50 falan oluyordu acaba bizim trafiği başka bir yere falanmi aktarıyorlar böyle bir şey olabilir mi?
ADSL kullanıyor isen aşırı berbat. 5 mbps aldığına dua et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom