Arama sonuçları: *

1. dexiN

İnternet Hızlarım İyi Mi?

Tamamdır. Teşekkür ederim
  2. dexiN

Mesela şu an konuyu yüklerken yaklaşık 3sn bekledim. Bazen daha uzun sürebiliyor.
  3. dexiN

Arada bir sitelere girerken takılma oluyor. Peki bu normal mi?
  4. dexiN

Evet, haklısın
  5. dexiN

Bağlı şekilde hızlarını merak ettim. Hiçbir cihaz bağlı değil iken 33/5,7 alıyorum. Cihazlar bağlı iken hızlar bunlar. Normal mi?
  6. dexiN

Arkadaşlar hızlarım böyle. Millenicom'un 35/6 paketini kullanıyorum. Şu an arkada planda Youtube'dan müzik dinliyorum. Yaklaşık 12 cihaz internete bağlı. Sizce nasıl? Bana download hızı biraz düşük geldi.
  7. dexiN

TpLink TD-9960 Alınır Mı?

bilmiyorum o modemi öneren çoktu ama bunu satın aldım. Aralarında ki fiyat farkı çok fazla
  8. dexiN

ikinci el ve garantili
  9. dexiN

Arkadaşlar böyle bir modem buldum Vdsl 2 destekli ve 100₺ alınır mı? Bütçe bu kadar
  10. dexiN

Millenicom vs Türknet vs Netspeed

taahütsüz zaten sorun yaşarsam değiştirim 1606327163 Herkese teşekkür ederim Millenicomu seçtim. Umarım üzmez.
  11. dexiN

onlardan satın alsam nasıl olur? Veya önerebileceğiniz modem var mı? Ucuz olursa iyi olur onu hiç hesaba katmamıştım 1606326838 memnun musun peki?
  12. dexiN

benim şu an elimde adsl modem var hızlar sizin gibi olur mu yoksa daha düşük mü alırım,?
  13. dexiN

evrakları mail üzerinden mi gönderdiniz. (sorum biraz değişik kusura bakma) 1606326575 teşekkürler dostum ikisinide arayacağım
  14. dexiN

santral mesafeniz ne kadar ?
  15. dexiN

evet bir çok yerde öneriyorlar. Büyük ihtimalle onu seçeceğim 1606326324 Peki bana verir mi? Altyapımın pek iyi olduğunu zannetmiyorum açıkcası
  16. dexiN

Arkadaşlar evim ile saha dolabı arasındaki mesafe 131m ve maksimum alacağım hız 77mbps yazıyor. 1 Aralık 2020'de Türk Telekom taahütüm bitiyor ve bana sağladığı hız 10mbps download 0,5mbps upload. İnternet değiştirmem lazım. Hangi internet sağlayıcısını almalıyım benim için en önemli olan hızı...
  17. dexiN

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

Teşekkürler dostum
  18. dexiN

Müşteri hizmetleri iyi midir? Bir de TTNET ten geçeceğim sabote durumu falan olur mu çünkü böyle bir şey duymuştum 1606040240 Attığım screenshotlarda santral mesafesinin uzaklığı da yazıyor hızın hepsi gelir mi? Gelmezse ne kadar düşer?
  19. dexiN

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim arkadaşlar. Benim için hızlar ve müşteri hizmetleri çok önemli. Benim aklıma netspeed yatırıyor ama bilmiyorum.
  20. dexiN

Türknete Önerir Misiniz?

sağol cevapladığın için
Top Bottom