Ben türk telekomdan millenicoma geçtim şu ana kadar hiç yaşamadımkesinti kopma vs olur mu türknetteki gibi
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu.türk telekomdan millenicoma geçmeyi planlıyorum
Turknet sana soruyor modemin var mı yok mu diye. Varsa göndermezler yoksa ya da modemin vdsl desteklemiyorsa 370 tl falan modem parası alırlar diye biliyorum.altyapı sorgula yaptım zaten çıkan değerler 35e 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurulum yaparken modemde vermiyorlar mı?
Orada çıkan değerler doğru değil. Abone olduğunda farklı hızlar alıyorsun.altyapı sorgula yaptım zaten çıkan değerler 35e 3
kurulum yaparken modemde vermiyorlar mı?
Türk telekomdan türknete geçtim şuanlık hiçbir sıkıntı yaşamadım 35lik pakette 33.5,6 hız alıyorum tavsiye ederim. Geçmeyi düşünürsen 1 ay ücretsiz kullanman için kod verebilirim.Arkadaşlar öncelikle selamlar. Ben Türk Telekomun 62 TLlik bir paketini kullanıyorum. Paketimin detayı 16 download 8 upload yazıyor fakat ben 10 download 0.7 upload alıyorum. Türknet altyapı sorgulamaya girdim ve özgür iletişim 35 paketini gösterdiler. 35 mbps download 3 upload yazıyor bu değerlerin aynısı evime gelir mi? Alınmalı mı? Cevaplarsanız sevinirim.