Bağlı şekilde hızlarını merak ettim. Hiçbir cihaz bağlı değil iken 33/5,7 alıyorum. Cihazlar bağlı iken hızlar bunlar. Normal mi?testi hiçbir cihaz internete bağlı değilken bir şey yapılmıyorken yapın, böyle bir şey demek mantıksız olur
edit: bu arada fena değil o kadar cihaz bağlı iken
Bende atarım ama halime üzülmeyin diye atmıyorum çünkü sizi seviyorum,canlarAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar hızlarım böyle. Millenicom'un 35/6 paketini kullanıyorum. Şu an arkada planda Youtube'dan müzik dinliyorum. Yaklaşık 12 cihaz internete bağlı. Sizce nasıl? Bana download hızı biraz düşük geldi.
normalBağlı şekilde hızlarını merak ettim. Hiçbir cihaz bağlı değil iken 33/5,7 alıyorum. Cihazlar bağlı iken hızlar bunlar. Normal mi?
@alpolojixBağlı şekilde hızlarını merak ettim. Hiçbir cihaz bağlı değil iken 33/5,7 alıyorum. Cihazlar bağlı iken hızlar bunlar. Normal mi?
takilma derken nasilArada bir sitelere girerken takılma oluyor. Peki bu normal mi?
normal bence 12 cihaz cok fazlaMesela şu an konuyu yüklerken yaklaşık 3sn bekledim. Bazen daha uzun sürebiliyor.