Arama sonuçları: *

1. diekatze

Millenicom iyi midir?

2 gündü sanırım
  2. diekatze

Millenicom iyi midir?

Kendi modemimi kullanıyorum
  3. diekatze

Millenicom iyi midir?

Arayıp taahhüt yapmak istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar taahhüt için. Bence taahhüt daha iyi zamlardan etkilenmiyorsun.
  4. diekatze

Millenicom iyi midir?

Ben kullanıyorum memnunum, taahhüt yaptım 12 aylık. 75 mbps vdsl paket ilk 6 ay 199, diğer 6 229 tl. Sizin altyapınıza göre paket veriyorlar 100 seçsenizde altyapınız 75 destekliyorsa 75mbps paket veriyorlar çünkü sinyal bozulması oluyor
  5. diekatze

silinsin!

Haklı olabilirsin ancak yazılarını okursan firmayı çok övmüşsün. Kullanıyor olsan hak verebilirim ama kullanmıyorken bilemedim. Bende de ne şanssızlık var ki? Milleni, 134 TL'den 180 küsür yaptı tamam dedik. 260 mı ne olacak diyince Netspeed'e geçtim 15 gün oldu buraya da zam geldi :D
  6. diekatze

silinsin!

Bro fixnet müşteri hizmetlerinde falan mı çalışıyorsun? Yani yanlış anlama da her yorumunda firmayı övmüşsün.
  7. diekatze

taşındığım yerde altyapı yok internet önerisi

Geçmiş olsun dostum. Box internetler var. Turkcell için superbox mesela. Vodafone'da taşınabilir internet diye geçiyor falan.
  8. diekatze

2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

Hala haklılar falan diyorsunuz. Kafanız mı güzel? Algınız mı sorunlu? Mesele zam yapılması değil abicim. Mesele zam şu tarihe kadar yapılmayacak diyip zam yapılması.
  9. diekatze

Şahsen turktelekom kullanıyorum. Ancak bu kampanya ile geçmiş olsam dava ederdim. Ayrıca sözüm ''e adamlar geleceği mi görüyor'' tarzı cümleler kurup yanlışı savunanlara.
  10. diekatze

Kafana göre kalkıp benim boğaz köprüm var diyip ilana koyamazsın. Kapı gibi ekran görüntüleri var, bu şekilde müşteri toplayıp sonrasında zam yapamazsın. Dava açılırsa görürsün kararı.
  11. diekatze

Arkadaş anlamıyorum hemen firmayı savunmaya geçmişsiniz. Yok Telekom'un zammı vs. Geleceği görmüyorlar ya falan demişsiniz. Madem geleceği göremiyorsun, 1 sene sonrasına kadar zam yapılmayacağına dair taahhüt vermeyeceksin! 80 bin TL'ye sıfır dominar250 siparişi verdim. Tahminimce 2-3 haftaya...
  12. diekatze

Türknet Digitürk dolandırılıcığı

Hayır, kullanmadım& iletişime geçmedim.
  13. diekatze

Türknet Digitürk dolandırılıcığı

Türknet ile alakası yok. Turktelekom kullanıyorum bana da bu tip arama geliyor.
  14. diekatze

ttnet hiper net kaç hız verir

Eğer VDSL portum yoksa, adsl max 8 mbps alabiliyorsam, o halde nasıl 25 mbps alıyorum diyorum maksimum 8 değil miydi?
  15. diekatze

25mbps nasıl kullanabiliyorum peki?
  16. diekatze

Teşekkür ederim 77mbps
  17. diekatze

Teşekkür ederim anlamadığım bir gariplik var bende.
  18. diekatze

Birde millenicom üzerinden sorgular mısın? Benimki gibi farklı çıkacak mı çok merak ediyorm.
  19. diekatze

Ben internetteki altyapı sorgulamanın söylediği değerlere inanmıyorum. Altyapım millenicom'a göre; Turknet'e göre; Turktelekom kullanıyorum aldığım hız; Turknet'e göre max 8 mbps alırken şuan 25 mbps alabiliyorum.
  20. diekatze

İnternet sağlayıcısı tavsiyesi

Yazlık internet sunan en ucuz ISS’i tercih et bence.
Top Bottom