Gigaspeed geçiyorum ben, 1 yıl sabit fiyat garantisi ile taahhüt olmadanHocam selamlar 3 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve internet gerçekten yavaş kaç kere modem değişti ama hala zayıf çekiyor 15mbps civarı ve sağlam bi degisiklik yapmak istiyorum tavsiyeleriniz önemli lütfen hocam
Ortalama ne kadar mbps değeri alıyorsunuz hocam tabi paketinize göre değişiyordurhocam ben netspeed ve millenicom kullanıyorum gayet memnunum ikisininde müşteri hizmetleri gayet ilgili
hocam benimki fiber 1000mbps 850nin altına düştüğünü görmedimOrtalama ne kadar mbps değeri alıyorsunuz hocam tabi paketinize göre değişiyordur
Aylik ne kadara mâl oluyor peki hocamhocam benimki fiber 1000mbps 850nin altına düştüğünü görmedim
Süper değerler gerçektenhocam benimki fiber 1000mbps 850nin altına düştüğünü görmedim
hocam hangi bölgede yaşıyorsunuz gigafiber altyapıyı ben de çok istedim nispeten de merkezi bir yerde yaşıyorum memlekette verdikleri aynı 100mbps'yi veriyorlarhocam benimki fiber 1000mbps 850nin altına düştüğünü görmedim
Bölgendeki altyapıları kontrol et, altyapı yoksa yapabileceğin bir şey yok.Hocam selamlar 3 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve internet gerçekten yavaş kaç kere modem değişti ama hala zayıf çekiyor 15mbps civarı ve sağlam bi degisiklik yapmak istiyorum tavsiyeleriniz önemli lütfen hocam
MErkezi bı bölgede oturuyorum Çoğu bilindik firmalarin altyapıları mevcut gözüküyor altyapıda sorun yok gibi hocamBölgendeki altyapıları kontrol et, altyapı yoksa yapabileceğin bir şey yok.
Hocam merkezi konumda yok altaypida sıkıntı yok gibi Türknetde VDSL destekli belirtilmis ondan yana sıkıntı yok sanırım ama firma değişikligi yapmak istiyorumhocam hangi bölgede yaşıyorsunuz gigafiber altyapıyı ben de çok istedim nispeten de merkezi bir yerde yaşıyorum memlekette verdikleri aynı 100mbps'yi veriyorlar
Hangi firmaların fiberi var ona bakıp yazarsan ona göre öneri yapalım daha iyi olur öyle.MErkezi bı bölgede oturuyorum Çoğu bilindik firmalarin altyapıları mevcut gözüküyor altyapıda sorun yok gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merkezi konumda yok altaypida sıkıntı yok gibi Türknetde VDSL destekli belirtilmis ondan yana sıkıntı yok sanırım ama firma değişikligi yapmak istiyorum
Hocam selamlar 3 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve internet gerçekten yavaş kaç kere modem değişti ama hala zayıf çekiyor 15mbps civarı ve sağlam bi degisiklik yapmak istiyorum tavsiyeleriniz önemli lütfen hocam