AN İTİBARİYLE SEÇİLEBİLECEK İNTERNET FİRMASI

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
11
Hocam selamlar 3 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve internet gerçekten yavaş kaç kere modem değişti ama hala zayıf çekiyor 15mbps civarı ve sağlam bi degisiklik yapmak istiyorum tavsiyeleriniz önemli lütfen hocam

Hocam selamlar 3 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum ve internet gerçekten yavaş kaç kere modem değişti ama hala zayıf çekiyor 15mbps civarı ve sağlam bi degisiklik yapmak istiyorum tavsiyeleriniz önemli lütfen hocam
Gigaspeed geçiyorum ben, 1 yıl sabit fiyat garantisi ile taahhüt olmadan

hocam ben netspeed ve millenicom kullanıyorum gayet memnunum ikisininde müşteri hizmetleri gayet ilgili

firma ne kadar iyi olsada altyapın düşükse yapılabilecek pek bir şey maalesef yok tek çare altyapı

Bölgendeki altyapıları kontrol et, altyapı yoksa yapabileceğin bir şey yok.

Bölgendeki altyapıları kontrol et, altyapı yoksa yapabileceğin bir şey yok.
MErkezi bı bölgede oturuyorum Çoğu bilindik firmalarin altyapıları mevcut gözüküyor altyapıda sorun yok gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hangi bölgede yaşıyorsunuz gigafiber altyapıyı ben de çok istedim nispeten de merkezi bir yerde yaşıyorum memlekette verdikleri aynı 100mbps'yi veriyorlar
Hocam merkezi konumda yok altaypida sıkıntı yok gibi Türknetde VDSL destekli belirtilmis ondan yana sıkıntı yok sanırım ama firma değişikligi yapmak istiyorum

MErkezi bı bölgede oturuyorum Çoğu bilindik firmalarin altyapıları mevcut gözüküyor altyapıda sorun yok gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merkezi konumda yok altaypida sıkıntı yok gibi Türknetde VDSL destekli belirtilmis ondan yana sıkıntı yok sanırım ama firma değişikligi yapmak istiyorum
Hangi firmaların fiberi var ona bakıp yazarsan ona göre öneri yapalım daha iyi olur öyle.

Bugün Turknet Gigafibere geçtim. Hız testinde 940, indirmede 920 Mbit/sn veriyor. Arada kaybettiğim hızdan daha azını Türk Telekom'da tarife olarak kullanıyordum. Şimdi 20 TL farkla gigafiber kullanıyorum.

Geri