Muzaffer.crn
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
valla bende farkettim dayı buneBro fixnet müşteri hizmetlerinde falan mı çalışıyorsun? Yani yanlış anlama da her yorumunda firmayı övmüşsün.
valla bende farkettim dayı buneBro fixnet müşteri hizmetlerinde falan mı çalışıyorsun? Yani yanlış anlama da her yorumunda firmayı övmüşsün.
Çalışmıyorum. Fixnet kullanmıyorum. Konularıma bakın.Bro fixnet müşteri hizmetlerinde falan mı çalışıyorsun? Yani yanlış anlama da her yorumunda firmayı övmüşsün.
Çalışmıyorum. Fixnet kullanmıyorum. Konularıma bakın.valla bende farkettim dayı bune
Haklı olabilirsin ancak yazılarını okursan firmayı çok övmüşsün. Kullanıyor olsan hak verebilirim ama kullanmıyorken bilemedim.Çalışmıyorum. Fixnet kullanmıyorum. Konularıma bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmıyorum. Fixnet kullanmıyorum. Konularıma bakın.
Övmek değil. Ülkemizde boyle yatırım yapan operator varken önermek istiyorum aynı zamanda telekomünikasyon alanındayım firmalar hakkında kişisel olarak az cok bilgim var diyebilirim.Haklı olabilirsin ancak yazılarını okursan firmayı çok övmüşsün. Kullanıyor olsan hak verebilirim ama kullanmıyorken bilemedim.
Bende de ne şanssızlık var ki? Milleni, 134 TL'den 180 küsür yaptı tamam dedik. 260 mı ne olacak diyince Netspeed'e geçtim 15 gün oldu buraya da zam geldi![]()
Mevcut firmanızdan daha farklı bir network altyapısına sahip. Evet düşer.Gibirnet kullanıyorum ama aşırı ping var fixnete geçersem pingde düşüş görür müyüm?
Çok fazla kötü yorumu var dostumFixnet 219.90tl e 200mbps tarifesi olması lazım.![]()
2009 yıldır en az şikayeti olan firma?Çok fazla kötü yorumu var dostum