Neler Yeni

silinsin!

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Yine mi zam yahu 150 den 230 a çıkarmak nedir son faturadan sonra iptal edeceğiz bu nasıl zam arkadaş

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Az önce 159 ödedim artık 228 TL mi oldu 🧐🧐
Maalesef oyle olmuş. Bende fixnet geçiyorum 2 firmayada haziranda zam gelcek zaten aboneliklerime
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine mi zam yahu 150 den 330 a çıkarmak nedir son faturadan sonra iptal edeceğiz bu nasıl zam arkadaş
Hakklısınız. Zam haberi gelmedimi size? Haziran ortası filen fixnet konusu açacam inşallah bende.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Taahhütlü hangi firmayı önerirsiniz

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Aradım netspeedi sordum 159 ödüyorum zam gelmiş dedim 1 mayıs itibari ike 228 tl ödüceksiniz diyor 😂 69 TL zam olmuş neden 69 🧐😂

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Maalesef oyle olmuş. Bende fixnet geçiyorum 2 firmayada haziranda zam gelcek zaten aboneliklerime

Hakklısınız. Zam haberi gelmedimi size? Haziran ortası filen fixnet konusu açacam inşallah bende.
Netspeed zam haberi mı yapmıştı ben görmedim açıkçası

etnetalw

80+ Bronze

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
2 senedir netspeed kullanıyorum 1 kere aramadım sorun var diye memnunum ama bu fixnet neci acaba ne kadar 100 lük paketi

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
3 ay btk gereği durma şartı yoksa fixnet geçip deneyin derim.

Yaptımı size soruyorum 😃
Normalde 20 30 lira zam olunca öncden sms le haber veriliyordu. Şuanki tamamen ani zam arkadaş da sormuş 1 mayıs itibarı ile uygulanacak resmen iptal edin diyorlar adama

etnetalw

80+ Bronze
Normalde 20 30 lira zam olunca öncden sms le haber veriliyordu. Şuanki tamamen ani zam arkadaş da sormuş 1 mayıs itibarı ile uygulanacak resmen iptal edin diyorlar adama
Karar sizin hocam fakat bu fiyatada ne diyebilirimki bana cok fazla sizi bilemem
Zaten ben milenicom ve türktelekom kullanıyorum 2side haziranda fixnet olcak inşallah haziran ortası konu açma planım var nasip olursa. Sizde geçin derim.

2 senedir netspeed kullanıyorum 1 kere aramadım sorun var diye memnunum ama bu fixnet neci acaba ne kadar 100 lük paketi
www.fixnet.com.tr bakabilirsiniz bireysel ev internet kısmına girin. 16-35-100-200 tarifeler vardı.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Karar sizin hocam fakat bu fiyatada ne diyebilirimki bana cok fazla sizi bilemem
Zaten ben milenicom ve türktelekom kullanıyorum 2side haziranda fixnet olcak inşallah haziran ortası konu açma planım var nasip olursa. Sizde geçin derim.

www.fixnet.com.tr bakabilirsiniz bireysel ev internet kısmına girin. 16-35-100-200 tarifeler vardı.
Gıbırnet hala aynı fiyata satıyor önceden düşünüyordum adamlar hala zam yapmamış fixneti daha önce açıkçası duymadım

etnetalw

80+ Bronze
Gıbırnet hala aynı fiyata satıyor önceden düşünüyordum adamlar hala zam yapmamış fixneti daha önce açıkçası duymadım
Gıbır haziranda zam duyurusu yaptı oda 180tl filen bekliyorum

Fixnet 2009 yıldır bu sektorde duymamış olabilirsiniz fakat deneyimleyebilirsiniz. Bende haziranda geçiyorum inşallah. Sizde geçip gorebilirsiniz.

Denemeden bilemesiniz fakat iyi bir firma yarın musait zaman müşteri hizmetleri ile goruşun derim.

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Gıbır haziranda zam duyurusu yaptı oda 180tl filen bekliyorum

Fixnet 2009 yıldır bu sektorde duymamış olabilirsiniz fakat deneyimleyebilirsiniz. Bende haziranda geçiyorum inşallah. Sizde geçip gorebilirsiniz.

Denemeden bilemesiniz fakat iyi bir firma yarın musait zaman müşteri hizmetleri ile goruşun derim.
Hocam fiber yok altyapımda vdsl var ve o da 30mb/s bile desteklemiyor. Başvuru yapabilir miyim yine de bilginiz var mı?

Top Bottom