Maalesef oyle olmuş. Bende fixnet geçiyorum 2 firmayada haziranda zam gelcek zaten aboneliklerimeAz önce 159 ödedim artık 228 TL mi oldu
Hakklısınız. Zam haberi gelmedimi size? Haziran ortası filen fixnet konusu açacam inşallah bende.Yine mi zam yahu 150 den 330 a çıkarmak nedir son faturadan sonra iptal edeceğiz bu nasıl zam arkadaş
Tahhüütlü firma kalmadı. Aynı zamanda türktelekom bile cok pahalı.Taahhütlü hangi firmayı önerirsiniz
Netspeed zam haberi mı yapmıştı ben görmedim açıkçasıMaalesef oyle olmuş. Bende fixnet geçiyorum 2 firmayada haziranda zam gelcek zaten aboneliklerime
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakklısınız. Zam haberi gelmedimi size? Haziran ortası filen fixnet konusu açacam inşallah bende.
3 ay btk gereği durma şartı yoksa fixnet geçip deneyin derim.Aradım netspeedi sordum 159 ödüyorum zam gelmiş dedim 1 mayıs itibari ike 228 TL ödüceksiniz diyor 69 TL zam olmuş neden 69
Yaptımı size soruyorumNetspeed zam haberi mı yapmıştı ben görmedim açıkçası
Normalde 20 30 lira zam olunca öncden sms le haber veriliyordu. Şuanki tamamen ani zam arkadaş da sormuş 1 mayıs itibarı ile uygulanacak resmen iptal edin diyorlar adama3 ay btk gereği durma şartı yoksa fixnet geçip deneyin derim.
Yaptımı size soruyorum
Karar sizin hocam fakat bu fiyatada ne diyebilirimki bana cok fazla sizi bilememNormalde 20 30 lira zam olunca öncden sms le haber veriliyordu. Şuanki tamamen ani zam arkadaş da sormuş 1 mayıs itibarı ile uygulanacak resmen iptal edin diyorlar adama
www.fixnet.com.tr bakabilirsiniz bireysel ev internet kısmına girin. 16-35-100-200 tarifeler vardı.2 senedir netspeed kullanıyorum 1 kere aramadım sorun var diye memnunum ama bu fixnet neci acaba ne kadar 100 lük paketi
Gıbırnet hala aynı fiyata satıyor önceden düşünüyordum adamlar hala zam yapmamış fixneti daha önce açıkçası duymadımKarar sizin hocam fakat bu fiyatada ne diyebilirimki bana cok fazla sizi bilemem
Zaten ben milenicom ve türktelekom kullanıyorum 2side haziranda fixnet olcak inşallah haziran ortası konu açma planım var nasip olursa. Sizde geçin derim.
www.fixnet.com.tr bakabilirsiniz bireysel ev internet kısmına girin. 16-35-100-200 tarifeler vardı.
Gıbır haziranda zam duyurusu yaptı oda 180tl filen bekliyorumGıbırnet hala aynı fiyata satıyor önceden düşünüyordum adamlar hala zam yapmamış fixneti daha önce açıkçası duymadım
Fixnet 2009 yıldır bu sektorde duymamış olabilirsiniz fakat deneyimleyebilirsiniz. Bende haziranda geçiyorum inşallah. Sizde geçip gorebilirsiniz.Gıbırnet hala aynı fiyata satıyor önceden düşünüyordum adamlar hala zam yapmamış fixneti daha önce açıkçası duymadım
Hocam fiber yok altyapımda vdsl var ve o da 30mb/s bile desteklemiyor. Başvuru yapabilir miyim yine de bilginiz var mı?Gıbır haziranda zam duyurusu yaptı oda 180tl filen bekliyorum
Fixnet 2009 yıldır bu sektorde duymamış olabilirsiniz fakat deneyimleyebilirsiniz. Bende haziranda geçiyorum inşallah. Sizde geçip gorebilirsiniz.
Denemeden bilemesiniz fakat iyi bir firma yarın musait zaman müşteri hizmetleri ile goruşun derim.