Neler Yeni

silinsin!

etnetalw

80+ Bronze
Hocam fiber yok altyapımda vdsl var ve o da 30mb/s bile desteklemiyor. Başvuru yapabilir miyim yine de bilginiz var mı?
Türktelekom Altyapısında.
Adsl-Vdsl-Fiber Altyapınız var ise hiç önemli değil vdsl altyapıda 35-100Mbps Adsl Altyapıda 16Mbps Fiber Altyapıda 35-100-200Mbps Tarifeler mevcuttur. Sizin 30Mbps desstekliyorsa 35Mbps Vdsl Tarifesine geçiş yapabilirsiniz bugun.
https://www.fixnet.com.tr/evinterneti

Son düzenleme:

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Geçmiş olsun :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

E devlet sistemi oyalamadan 1 dk sürmeden onay verip geçiyorsun aynı zamanda. Resmi olarak güvenli abonelik başvurusu oluyor hızlı hemde güvenli. Geçebilirsin hem discord topluluğuda var yeni açıldı (her firmada yok büyük firmalarda vardı en son) hem eski hem yatırım yapan firma mantıklı geliyor. Tek firma o kaldı. Türktelekom ve millenicom abonesi olarak.
Discord topluluğu linkini atar mısın hocam?

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
Şimdi sms geldi 1 hazirandan itibaren 228 ₺ diye, fixnet önerilmiş konuda kullanan arkadaş varsa detay verebilir mi? Turknet gibi ön ödemeli yoksa netspeed gibi kullan öde mantığı mı var?

etnetalw

80+ Bronze
Şimdi sms geldi 1 hazirandan itibaren 228 ₺ diye, fixnet önerilmiş konuda kullanan arkadaş varsa detay verebilir mi? Turknet gibi ön ödemeli yoksa netspeed gibi kullan öde mantığı mı var?
Fixnet sistem kullan öde sistemi ay sonu civarı ödüyorsun ön ödemeli değil.
Discord topluluğuda var ordan soruları sorabilirsin yeni açıldı

etnetalw

80+ Bronze

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Fixnet 50 tl modem ücreti alıyor. Bende tt fiber modem var bu ücreti ödeyecek miyim?

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN
Kaç TL ödeyeceksiniz artık? Netspeed 100mbps parasına fixnet 200mbps veriyor.

Kaç TL ödeyeceksiniz artık? Netspeed 100mbps parasına fixnet 200mbps veriyor.
daha mesaj gelmedi bana bu modem ücretinide anlamış değilim yani modem bana da kalmıyor boş boş ödüyoruz

etnetalw

80+ Bronze
Fixnet 50 TL modem ücreti alıyor. Bende tt fiber modem var bu ücreti ödeyecek miyim?
Türktelekom almaktadır ücreti. Buna rağmen piyasaya göre uygun ve haziran içinde zam planı yok aynı zamanda yılda 1 zam yapmaya özen gosteren operator. Dc Topluluğuda var.

daha mesaj gelmedi bana bu modem ücretinide anlamış değilim yani modem bana da kalmıyor boş boş ödüyoruz
TT Altyapısı için tt anlaşmaları gereği router ücreti aboneden alınıyor ve zorunluda maalesef'ki.

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN
Türktelekom almaktadır ücreti. Buna rağmen piyasaya göre uygun ve haziran içinde zam planı yok aynı zamanda yılda 1 zam yapmaya özen gosteren operator. Dc Topluluğuda var.

TT Altyapısı için tt anlaşmaları gereği router ücreti aboneden alınıyor ve zorunluda maalesef'ki.
Tamam hocam da ben kendi modemi mi kullanmak istiyorum istemiyorum onun modemini zorla modem kiralıyor bu saçma ama tüketiciyi koruyan yok ki engel olsun buna

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Gigafiber’e 140 TL ödeyen ben 😄

Ekler

• IMG_0427.jpeg
    IMG_0427.jpeg
    242.3 KB · Hit: 31

etnetalw

80+ Bronze
Tamam hocam da ben kendi modemi mi kullanmak istiyorum istemiyorum onun modemini zorla modem kiralıyor bu saçma ama tüketiciyi koruyan yok ki engel olsun buna
Hocam valla ben tt değilim bu konuda bir bilgim yok firmalar ya paket içinde sunuyor veya paket dışı olarak ücret alıyor fakat yinede o ücret aboneden alınıyor. Zorunluda.

Gigafiber’e 140 TL ödeyen ben 😄
140TL Süresi dolunca 250 olcak sonra haziranda zam gelebilirmiş 300-350tl ödersin :D

Top Bottom