Neler Yeni

silinsin!

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran

etnetalw

80+ Bronze

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Çalışmıyorum. Fixnet kullanmıyorum. Konularıma bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışmıyorum. Fixnet kullanmıyorum. Konularıma bakın.
Haklı olabilirsin ancak yazılarını okursan firmayı çok övmüşsün. Kullanıyor olsan hak verebilirim ama kullanmıyorken bilemedim.

Bende de ne şanssızlık var ki? Milleni, 134 TL'den 180 küsür yaptı tamam dedik. 260 mı ne olacak diyince Netspeed'e geçtim 15 gün oldu buraya da zam geldi :D

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
Gibirnet kullanıyorum ama aşırı ping var fixnete geçersem pingde düşüş görür müyüm?

etnetalw

80+ Bronze
Haklı olabilirsin ancak yazılarını okursan firmayı çok övmüşsün. Kullanıyor olsan hak verebilirim ama kullanmıyorken bilemedim.

Bende de ne şanssızlık var ki? Milleni, 134 TL'den 180 küsür yaptı tamam dedik. 260 mı ne olacak diyince Netspeed'e geçtim 15 gün oldu buraya da zam geldi :D
Övmek değil. Ülkemizde boyle yatırım yapan operator varken önermek istiyorum aynı zamanda telekomünikasyon alanındayım firmalar hakkında kişisel olarak az cok bilgim var diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gibirnet kullanıyorum ama aşırı ping var fixnete geçersem pingde düşüş görür müyüm?
Mevcut firmanızdan daha farklı bir network altyapısına sahip. Evet düşer.

Fleewsefa

80+
oraya buraya geçseniz de bir şey farketmiyor hepsi zam yiyecek. aldığınız hizmettten memnunsanız o kadar uğraşa gerek yok.

Junaiun

80+ Bronze
149'du ne güzel daha 2 ay olmuştu alalı.
Biraz düşünelim olmazsa kapatırız.

Top Bottom