Arama sonuçları: *

1. E

internet sağlayıcımı değiştiricem önerileriniz nedir

netspeed kullanıyorum ve gerçekten memnunum. ( kod kullandırtma amacında değilim ) soruların varsa sorabilirsin
  2. E

Superonline Netspeed ping farkı

valorant özelinde konuşayım. vdsl netspeed kullanıcısı olarak 23-27 arası ping alıyorum . fiber kullanan arkadaşım 8-10 alıyor. burdaki bu değer değişken olabilir yani kullandığın modem, altyapı portuna olan uzaklığın vs. gibi etkenler bu ping değerinde etkili olan sebeplerden sayılır. bu arada...
  3. E

Türknet Zam Geldi Yeni Sağlayıcı Lazım

netspeed öneririm 1.5 senedir kullanıyorum sadece 2 defa kesinti yaşadım onun sebebide gece saati çalışma yapılmasından kaynaklıydı. kod kullandırtmak amacında değilim ama hangi iss olursa olsun mutlaka kod ile kayıt olun. bu sayede indirimli kullanmış olursun. ayrıca indirimin geçerli olması...
  4. E

Netspeed'e geçilir mi?

netspeed kullanıyorum ve geçilir mi ? diye sorarsan , eğer vdsl altyapısına sahipsen geçilir. müşteri hizmetlerinin olması da iyi bir artı. son derece bilgili ve ilgililer .
  5. E

İnternet sağlayıcı önerisi

eğer vdsl altyapısına sahipsen netspeede bakmanı öneririm . müsteri hizmetleri konusundada profesyoneller. yani birkaç arama gerçekleştirdiğimde saçma sapan bilgiler veren değil cidden bu işten anlayan insanlarla karşılaştım . kod kullandırtma amacında değilim yalnız şunu söyleyeceğim hangi iss...
  6. E

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

fiber alt yapınız yoksa netspeed öneririm. müşteri hizmetleri mevcut gayet iyiler ve bilgililer . bu arada ref kodu kullandırtmak amacında değilim ancak şunu bilmeni isterim . hangi iss olursa olsun kesinlikle ref koduyla kayıt ol ve ref kodunu kullanacağın kişinin de düzenli olarak...
  7. E

Öneri 5 İnternetten hangi internete geçmeliyim?

eğer vdsl altyapısına sahipseniz netspeed öneririm. turknet fiberde avantajlıdır. netspeed de en ufak bir kopma donma yaşamadım . sadece bir konuda müşteri hizmetlerinden yardım almam gerekliydi o açıdan aradım ve ilgililerdi. aynı zamanda şunu da belirteyim. hangi iss olursa olsun mutlaka kod...
  8. E

Yardım hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

vdsl altyapısını destekliyorsa netspeed öneririm. eğer fiber mevcutsa turknet
  9. E

Yardım Hangi İSS yi seçmeliyim?

Eger vdsl altyapiniz varsa netspeed oneririm
  10. E

100 Mbit internet 11 kişiye yeter mi?

eğer wifi den baglanacaksan modemin wifi bant genişliği mevcuttur ona göre bir hız verir ve oyunda aldığınız ping değerlerinde dalgalanmalar yaşamanız muhtemel . yani 11 kişinin kullandığı internette wifi den oyun oynamak sıkıntı yaratır. mutlaka kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim .
  11. E

Yardım Hangi ISS sağlayıcısını önerirsiniz?

haziran ayından beri netspeed kullanıyorum gayet memnunum. netspeed ile turknet arasında kalmıştım fakat müşteri hizmetlerinin olması ve vdsl altyapısı kullanmamdan ötürü netspeedin fiyat avantajının bulunması sebebiyle netspeedi seçtim. iyiki de seçmişim diyorum çünkü bugüne kadar bir sorun...
  12. E

Süperonline pahalı olduğu için milenicoma geçmelimiyim

https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular
  13. E

Hangi İnternet Sağlayıcısı Almalıyım?

tabii ki MTLYCX kodum. hayırlı olsun şimdiden
  14. E

Hangi İnternet Sağlayıcısı Almalıyım?

100 mbitlik paket alırsan müşteri hizmetlerini arayıp 50 mbit e düşürmek zorunda kalırsın aksi takdirde kopmalar yaşarsın altyapın o hızları desteklemediği için . bu arada netspeed kullanıyorum ve öneririm davet koduyla indirimli kullanabilirsin. davet kodu aldığın kişinin düzenli faturalarını...
  15. E

Yardım Turknet kendini bozdu!!! Yeni sağlayıcı önerisi???

eğer vdsl altyapınız varsa netspeed öneririrm
  16. E

Yardım İnternet sağlayıcısı tavsiye istiyoruuum:

eğer fiber altyapısına sahip değilseniz netspeed öneririm
  17. E

Yardım Hangi neti tercih etmeliyim

eğer fiber altyapınız yoksa netspeed öneririm
  18. E

Netspeed altyapı sağlam mı?

vdsl kullanıyorum vdsl de modem vermiyorlar diye biliyorum . ben kendi modemimi kullanıyorum
  19. E

Netspeed altyapı sağlam mı?

4. ay olacak kullanalı sorun varsa alabilirim
  20. E

Netspeed hakkında bilgi almak istiyorum

Ben memnunum ping değerleri altyapıya ve bölgene bağlı olarak değişebilir. Valorantta kablosuz olarak 25-28 arası bir ping aliyorum ben ( Antalya'da yaşıyorum ) . Gayet stabil çalışıyor yani bir anda 100-500-1000 olmuyor . Tabi bilgisayarım biraz eski yani wifi kartım da doğal olarak eski ...
Top Bottom