Alt yapınız kaç mbps destekliyor?Dostlar merhaba 1 ay sonra türknet tarifem sonlanıyor geri onlardan yeni bi tarifeye geçmek istemiyorum çok kötüler internet konusunda başka sağlayıcı arıyorum önerileriniz nelerdir
70 mbps ye kadar destekliyor taahhütlü evetAlt yapınız kaç mbps destekliyor?
Taahhütlü Taahhütsüz?
TurkcellDostlar merhaba 1 ay sonra türknet tarifem sonlanıyor geri onlardan yeni bi tarifeye geçmek istemiyorum çok kötüler internet konusunda başka sağlayıcı arıyorum önerileriniz nelerdir
en iyi desteği taahhütlü olarak türk telekom'da alırsınız hocam. fakat fiyat konusunda bir yorumum yok.70 mbps ye kadar destekliyor taahhütlü evet
Teşekkürler dostum bakacağımeğer vdsl altyapısına sahipsen netspeede bakmanı öneririm . müsteri hizmetleri konusundada profesyoneller. yani birkaç arama gerçekleştirdiğimde saçma sapan bilgiler veren değil cidden bu işten anlayan insanlarla karşılaştım . kod kullandırtma amacında değilim yalnız şunu söyleyeceğim hangi iss olursa olsun mutlaka kod ile kayıt olmanı tavsiye ederim . hem sen hemde kodunu kullandığın kişi indirimli kullanmış olacak win to win yani
Teşekkürler dostum bakacağımen iyi desteği taahhütlü olarak türk telekom'da alırsınız hocam. fakat fiyat konusunda bir yorumum yok.
Tahhüütlü türktelekomDostlar merhaba 1 ay sonra türknet tarifem sonlanıyor geri onlardan yeni bi tarifeye geçmek istemiyorum çok kötüler internet konusunda başka sağlayıcı arıyorum önerileriniz nelerdir
Yakın zamanda geçmeyi düşünütyorum. akşamları geceleri part time deniyor sanırım işte o zamanlarda internet hızı filan çok düşüyor diyorlar . Öyle birşeyle karşılaştınmı?GIBIRNet öneririm, taahhütsüz olsa da uygun fiyat politikası yürüttüğü için işinize yarayabilir.
2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
Prime time deniyor 19:30-00:00 arası,Yakın zamanda geçmeyi düşünütyorum. akşamları geceleri part time deniyor sanırım işte o zamanlarda internet hızı filan çok düşüyor diyorlar . Öyle birşeyle karşılaştınmı?