Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
Netspeed pahalı ve duymadım hiç nereye geçeceğimizi şaşırdık ya süperonline pahalı olmasa asla değiştirmemDenemeden anlayamayız gibi duruyorda forumda son zamanlarda millenicomda memnun olmayanları görmeye başladım netspeed öneriyorlar millenicom kullananlar foruma bakarsa daha iyi olur tabide.
Millenicomada zam geldi diye hatırlıyorum ama genelde en iyi olarak netspeed tavsiye ediliyor.En basit ve kesin çözüm gidip karşılaştıracağınız internetlerin şikayetvar puanlarına ve yorumlarına bakın ona göre alırsınız.Altyapıma uygun tarife bu sizce nasıl bi internet sağlayıcısı pişman eder mi ?
Superonline fiyatı kaç?Netspeed pahalı ve duymadım hiç nereye geçeceğimizi şaşırdık ya süperonline pahalı olmasa asla değiştirmem
Kardeşim şikayetvara girersem almam süperonline bile almazsın oraya girersen kullanan kimse yok mu forumda.Millenicomada zam geldi diye hatırlıyorum ama genelde en iyi olarak netspeed tavsiye ediliyor.En basit ve kesin çözüm gidip karşılaştıracağınız internetlerin şikayetvar puanlarına ve yorumlarına bakın ona göre alırsınız.
Şuan 90 ödüyorum 50 megabit ama tarife süresi 1 ay sonra doluyor ve yeni paketi de 25 megabit 120 TL diyorlar.Superonline fiyatı kaç?
Evet diğer sağlayıcıları tercih etmek daha mantıklı gibi 100mbps galiba fiyatan dolayı kullanamamışsın.Kardeşim şikayetvara girersem almam süperonline bile almazsın oraya girersen kullanan kimse yok mu forumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan 90 ödüyorum 50 megabit ama tarife süresi 1 ay sonra doluyor ve yeni paketi de 25 megabit 120 TL diyorlar.
Türknet derim oda pahalı gelir geriye millenicomla netspeed kalıyor.Kardeşim şikayetvara girersem almam süperonline bile almazsın oraya girersen kullanan kimse yok mu forumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan 90 ödüyorum 50 megabit ama tarife süresi 1 ay sonra doluyor ve yeni paketi de 25 megabit 120 TL diyorlar.
Süperonline 100 e geçmek isterim ama pahalı asgari ücretle geçinen birisiyimEvet diğer sağlayıcıları tercih etmek daha mantıklı gibi 100mbps galiba fiyatan dolayı kullanamamışsın.
En iyisini yapıyon reis boşver 50mbps falanda yeterli yani yapabiliceğin şeyler şunlar ya taahütsüz olarak netspeed veya millenicoma geçiceksin memnun kalmaz isen diğer sağlayıcıyı tercih ediceksin tabi uraşmak istermisin bilmiyorum.Süperonline 100 e geçmek isterim ama pahalı asgari ücretle geçinen birisiyim
Modem mevzuları nasıl oluyor ücretsiz modem getiriyprlar mıEn iyisini yapıyon reis boşver 50mbps falanda yeterli yani yapabiliceğin şeyler şunlar ya taahütsüz olarak netspeed veya millenicoma geçiceksin memnun kalmaz isen diğer sağlayıcıyı tercih ediceksin tabi uraşmak istermisin bilmiyorum.
Altyapıma uygun tarife bu sizce nasıl bi internet sağlayıcısı pişman eder mi ?
Modemi sadece türknet fibere ücretsiz olarak veriyor diye biliyorum.Modem mevzuları nasıl oluyor ücretsiz modem getiriyprlar mı
Benim süperonline da modemlerim var ona bağlasınlar.Modemi sadece türknet fibere ücretsiz olarak veriyor diye biliyorum.