Arama sonuçları: *

1. fbsoner12

superonline geçilir mi ?

Arkadaşlar evde bağlı bir intetnet var ama 16mbps çok kötü. Ben kendime evdekinden ayrı olarak turknet 100mbps internet bağlatabilir miyim?
  2. fbsoner12

75mbps için modem önerisi

Türknet ücretsiz modem sağlıyordu diye biliyorum bence masraf yapma
  3. fbsoner12

türknete geçmek istiyorum.

evdeki bağlı olan 16 mbps lik internet pederin üzerin leş gibi bişey her gün ağzımı bozuyorum :) gerek yok daha çok stres yapmaya. kendi üzerime almak sanırım daha mantıklı olacak. sözleşme birkaç ay önce yapıldı daha. ona da bir bakayım tesekkür ederiim.
  4. fbsoner12

cayma bedeli olarak ne öderiz acaba? evdeki netin yerine alarak mı daha mantıklı olur yoksa kendime ayrıyeten alarak mı? cayma bedeli ücreti cok cıkar mı acep?
  5. fbsoner12

Dostlar evde türk telekomun 16 mbps leş gibi interneti var peder sanırım yakın zamanda taahhüt vermiş ve sanırım 2 senelik. Adrese fiber gelmiş 100 mbps gösteriyor ve geçmek istiyorum gerekirse kendi üstüme alacağım. Sorum şu ki birkaç ay önce taahhüt vermiş biri türknete geçişte cayma bedeli...
  6. fbsoner12

Yardım İnternet için alt yapı yok :/ En pratik sonuç?

teşekkür ederim bir bakayım onlara. sanırım hız olarak yavaşlar ben mi yanlış baktım acep.
  7. fbsoner12

Yardım İnternet için alt yapı yok :/ En pratik sonuç?

Dostlarım aile ile birlikte yaşıyorum evde bir internet mevcut ancak 16 mbps çok leş bir internet ve bulunduğumuz konumda sanırım altyapı mevcut değil(sorgulama da çıkmıyor) ve yakın zamanda binaya sanırım fiber adına küçük bir kutu takılmış türk telekom yazıyor. Ev kalabalık ve internet...
  8. fbsoner12

Milleni Vs Türknet Sizce Hangisi

Ben de hızlı bir internete geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar varsa ankete katılıp dusuncelerini belirtebilir daha sonra konuya bakacağım:)
  9. fbsoner12

Türknet in garip bildirimi

Sanırım bir sıkıntı varmış sizden biri de arıza bildirimi yapmış bu da onun cevabı olmali.
Top Bottom