Neler Yeni

75mbps için modem önerisi

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Yeni internet bağlattik turknet 75mbps modem almamız gerekiyor fiyatlari biraz tuzlu. Bilgisayarı zaten kablo ile baglayacam telefonda da öyle pek hiz kullanmiyoruz zaten altyapıdan dolayı 50mbps bir internet alacağız 3 model arasında kaldım hangisini almaliyiz ve aralarında çok büyük fark yoksa diğer ikisinin yaptığını bu modemde yapabiliyorsa bunu almakt istiyorum ben tavsiyeleriniz nelerdir. Birde şu 2.4 ghz ve 5ghz arasında devasa fark varmi.

Almak istediğim uygun fiyatlı modem

Keenetic Lite N300 2x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama, VPN, KeenDNS, WPA3, Amplifier, Ebeveyn Kontrolü, Adguard, 5xFE Fiber Mesh WiFi Premium Router/Extender/Access Point/Client KN-1310-01TR https://www.amazon.com.tr/dp/B07WDXQJWD?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_0MEW0G641Q58B9S3ZD7D

Diğer 2 model

1.
DSL-AC51 DualBand-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_1E0V6WNNZY9JJEZ8S2GZ

2.

Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama VPN, KeenDNS, WPA3, Amplifier, Torrent, Medya Sunucusu (DLNA), Ebeveyn Kontrolü, Adguard, QoS, USB, 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Premium Modem Router KN-2011-01TR https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_6D2RAVEYBMJ7R7JE8DK2

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Yeni internet bağlattik turknet 75mbps modem almamız gerekiyor fiyatlari biraz tuzlu. Bilgisayarı zaten kablo ile baglayacam telefonda da öyle pek hiz kullanmiyoruz zaten altyapıdan dolayı 50mbps bir internet alacağız 3 model arasında kaldım hangisini almaliyiz ve aralarında çok büyük fark yoksa diğer ikisinin yaptığını bu modemde yapabiliyorsa bunu almakt istiyorum ben tavsiyeleriniz nelerdir. Birde şu 2.4 ghz ve 5ghz arasında devasa fark varmi.

Keenetic Lite N300 2x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama, VPN, KeenDNS, WPA3, Amplifier, Ebeveyn Kontrolü, Adguard, 5xFE Fiber Mesh WiFi Premium Router/Extender/Access Point/Client KN-1310-01TR https://www.amazon.com.tr/dp/B07WDXQJWD?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_0MEW0G641Q58B9S3ZD7D

Diğer 2 model

1.
DSL-AC51 DualBand-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B077BSHVCB/ref=asc_df_B077BSHVCB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_1E0V6WNNZY9JJEZ8S2GZ

2.

Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama VPN, KeenDNS, WPA3, Amplifier, Torrent, Medya Sunucusu (DLNA), Ebeveyn Kontrolü, Adguard, QoS, USB, 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Premium Modem Router KN-2011-01TR https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07WWFWRVN/ref=asc_df_B07WWFWRVN?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_6D2RAVEYBMJ7R7JE8DK2
knk benim profilime gidip konulara baka bilirsin orda omni dsl var şimdi aynılarını burda yazmiyim :D

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

Diğer 2 model

1.
DSL-AC51 DualBand-DLNA-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-Modem Router https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B077BSHVCB/ref=asc_df_B077BSHVCB?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_1E0V6WNNZY9JJEZ8S2GZ

2.

Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi, Cloud, Mobil Uygulama VPN, KeenDNS, WPA3, Amplifier, Torrent, Medya Sunucusu (DLNA), Ebeveyn Kontrolü, Adguard, QoS, USB, 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Premium Modem Router KN-2011-01TR https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07WWFWRVN/ref=asc_df_B07WWFWRVN?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_6D2RAVEYBMJ7R7JE8DK2

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okudumda biz önceden turkcellin huawei modelini kullaniyorduk pek öyle sıkıntı yasamiyorduk tabi hiz düşüklüğü vardı ama kesinti falan olmuyordu işimizi görüyordu. Evde 6 cihaz var İnternete bağlanan hepsi aktif değil komple 4 tanesini aktif kullanıyoruz. Bilgisayara zaten kablo ile baglayacam yani öyle üst düzey bir fark olmayacaksa benim eski huawei modemden kötü olmayacaksa keenetic lite almak benim için daha mantıklı olur. Aşırı internet ile ilgilenmiyoruz ama önceki internet ile laptopa pubg indirmek benim için işkence olmuştu 5-6 saat sürdü indirmesi. Ben şuan altyapıdan alacağım hızı tam tamına kullanabilirmiyim keenetic lite'dan yok alamayacaksam keenetic omni dsl tercih edeyim

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Okudumda biz önceden turkcellin huawei modelini kullaniyorduk pek öyle sıkıntı yasamiyorduk tabi hiz düşüklüğü vardı ama kesinti falan olmuyordu işimizi görüyordu. Evde 6 cihaz var İnternete bağlanan hepsi aktif değil komple 4 tanesini aktif kullanıyoruz. Bilgisayara zaten kablo ile baglayacam yani öyle üst düzey bir fark olmayacaksa benim eski huawei modemden kötü olmayacaksa keenetic lite almak benim için daha mantıklı olur. Aşırı internet ile ilgilenmiyoruz ama önceki internet ile laptopa PUBG indirmek benim için işkence olmuştu 5-6 saat sürdü indirmesi. Ben şuan altyapıdan alacağım hızı tam tamına kullanabilirmiyim keenetic lite'dan yok alamayacaksam keenetic omni dsl tercih edeyim
modeminizin modelini yazarmısınız modemlerinde kendi sistem özellikleri var binevi minik bir pc diye bilirim ve işlemci ram onlar için çok önemli mesela ben eskiden xiaomi bir router ını kullanıyordum ve 64mb ram e sahipti ondan memnundum ama yazılımı olsun işlemcisi olsun ram kapesitesi olsun eve misafir geldiği zaman internetten atmaya başladı bende araştırmalarım sonucu gidip keenetic omni dsl aldım onuda router olara kullanıyorum ve test yaptım evdeki bütün cihazları bağladım + 3-4 kişi daha girdi komşular bir şey olmadı pung mobil oynamak istediğimdede ping de yükselme olmadı yani anliycağın modemlerde ram ve işlemci + yazılım iyi olduktan sonra iyi çalışır sen o huawei modeme aktif olarak 4 kişi bağlanmışsın o şekilde türktelekom modem de iyi performans verir önemli olan modemden uzaklaştıkça ve fazla kişi girince olur ve ben bu keenetic in müşteri hizmetini beğeniyorum fiyatıda çok yüksek değil bence ben 385 tl ye aldım daha ucuza satan siteler vardır

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modeminizin modelini yazarmısınız modemlerinde kendi sistem özellikleri var binevi minik bir pc diye bilirim ve işlemci ram onlar için çok önemli mesela ben eskiden xiaomi bir router ını kullanıyordum ve 64mb ram e sahipti ondan memnundum ama yazılımı olsun işlemcisi olsun ram kapesitesi olsun eve misafir geldiği zaman internetten atmaya başladı bende araştırmalarım sonucu gidip keenetic omni dsl aldım onuda router olara kullanıyorum ve test yaptım evdeki bütün cihazları bağladım + 3-4 kişi daha girdi komşular bir şey olmadı pung mobil oynamak istediğimdede ping de yükselme olmadı yani anliycağın modemlerde ram ve işlemci + yazılım iyi olduktan sonra iyi çalışır sen o huawei modeme aktif olarak 4 kişi bağlanmışsın o şekilde türktelekom modem de iyi performans verir önemli olan modemden uzaklaştıkça ve fazla kişi girince olur ve ben bu keenetic in müşteri hizmetini beğeniyorum fiyatıda çok yüksek değil bence ben 385 TL ye aldım daha ucuza satan siteler vardır
Hocam biz önceki İnterneti iptal edince turkcell modelini geri istedi bizde gönderdik o yüzden yeni modem almamız gerekiyor. Özelliklerinde bilmiyorum. Keenetic omi dsl şuan internette 700 tl civarında. Bende o fiyata bulsam cidden hiç düşünmeden alacam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
5ghz desteği olan bir modem tercih edin. Şöyle söyleyeyim. Superonline vdsl var. 50 Mbps kablo üzerinden bağlantıda 47-48 görüyorum. İndirmede saniyede 5,9mb filan alıyorum. Ama kablosuz modemde 32 leri geçmiyor. Oda superonline ın verdiği modemin 2.4 desteklemesi 5ghz olmaması. Modem bozulmazsa değiştirmiyorlar da onlara göre kablosuzdaki bu kayıp normal. 2.4 ghz tek avantajı var daha uzun mesafe çekiyor. 5ghz daha kısa mesafe çekerken modemin vermesi gereken hızda kayıp daha az yaşanıyor. Alacağın modem de 5ghz kesinlikle olsun. Hıza ihtiyacı olmayanları 2.4ghz e bağla hız gerekenleri 5ghz ye.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
5ghz desteği olan bir modem tercih edin. Şöyle söyleyeyim. Superonline vdsl var. 50 Mbps kablo üzerinden bağlantıda 47-48 görüyorum. İndirmede saniyede 5,9mb filan alıyorum. Ama kablosuz modemde 32 leri geçmiyor. Oda superonline ın verdiği modemin 2.4 desteklemesi 5ghz olmaması. Modem bozulmazsa değiştirmiyorlar da onlara göre kablosuzdaki bu kayıp normal. 2.4 ghz tek avantajı var daha uzun mesafe çekiyor. 5ghz daha kısa mesafe çekerken modemin vermesi gereken hızda kayıp daha az yaşanıyor. Alacağın modem de 5ghz kesinlikle olsun. Hıza ihtiyacı olmayanları 2.4ghz e bağla hız gerekenleri 5ghz ye.
Peki bu keenetic lite n300 5ghz mi acaba

Top Bottom