Neler Yeni

sizce keneetic omni dsl almalı mıyım

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
T
knk eve geldim kuralı 2-3 saat oluyor ve bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama bilgisayardan panale giremiyorum ama şuanlık gerek yok desteği arayıp çözerim muhtyemelen destek iyi diyorlar ben kendi odama gelne pc de kullandığım ethernet kablosunu takıtım ve altında şifresi yazıyor bağlandım ve direk kurulum ekranına attı beni bende kurdum ilk başta 1-2 kere hata verdi neden bilmiyorum modeme reset attım düzeldi modemi kurdum güncelleme yaptı ve şuanda kullanıyorum modem pc kasasınız üstünde pc ye internet kablosu kalmadı diye modemden kısa kablo çektim pc ye şuanda 2 cihaz bağlı 1 pc 1 ben evdekiler bağlı değil şuan 2 cihaz bağliyken evet vayır cayır ve internetin en sevdiğim yanı ping değerleri cidden düşük yani 10 m uzaklaşıyorum arada duvar var pc de pin 16 telefondada 16 o yandan çok iyi ben şahsen şuan memnunum ilerde bakıcaz ben kendi şahsım için aldım yani max 5 kişi fln kullanır diye :d misafir fln yada ailedekiler full buna çöke bilir onlar bilmiyor gizli :ddDDD ama tabikide arada okadar 15metre ethernet kablosu var ve dandik modemden geliyor internet illa performans düşüyor bence en mantıklısı direk modem olarak kullanmak siz öyle yapın üzülmezsiniz çekim mesafesi türktelekom vermiş olduğu beyaz modemden iyi denicek seviyede ping değerleri tabikide çok daha iyi çok uzun menzil istiyorsan önermem ama benim için internet hızlansın 2-3 kişi girdikten sonra kasmasın işte ping düşük olsun diyorsan direk gözün kapalı al müşteri hizmetlerinide herkes memnun kalmış modem yazınca en üstlerde çıkan bir marka ve birçok insan bile almış alanlar memnun bende memnunm ve 10-20 kişi bağlansa bile üzmiycek modem bence
Teşekkürler o kadar yazmışsın :D alırsam bu markaya bakacağım ilk. Sana da hayırlı olsun.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum henüz bir yamuğu olmadı. Güncellemeler falan geliyor devamlı.

.RBO.

80+ Silver
Geniş wifi alanı istemiyorsun / evet
Geniş wifi alanı istiyorsun / hayır
Evde kalın duvarlar / hayır
Modem evin tam ortasında bulunmayacak / hayır

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Geniş wifi alanı istemiyorsun / evet
Geniş wifi alanı istiyorsun / hayır
Evde kalın duvarlar / hayır
Modem evin tam ortasında bulunmayacak / hayır
knk anlamadım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum henüz bir yamuğu olmadı. Güncellemeler falan geliyor devamlı.
benimde dün elime ulaştı ve memnunum ben router olarak kullanıyorum

Top Bottom