Neler Yeni

Yardım İnternet için alt yapı yok :/ En pratik sonuç?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Dostlarım aile ile birlikte yaşıyorum evde bir internet mevcut ancak 16 mbps çok leş bir internet ve bulunduğumuz konumda sanırım altyapı mevcut değil(sorgulama da çıkmıyor) ve yakın zamanda binaya sanırım fiber adına küçük bir kutu takılmış türk telekom yazıyor.
Ev kalabalık ve internet çekmeyince,yavaşlayınca evde kıyametler kopuyor :D
Oyun oynasam sıkıntı,indirsem sıkıntı.
Fiyatı önemli değil gerekirse sadece kendim şahsi olarak bile almayı düşünüyorum tabi almadan önce size danışmak istediğim en hızlı,en pratik sonuç almam için alt yapı adına ne yapmalıyım?
Haftaiçi çalışıyorum pek vaktim olmuyor açıkcası.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Dostlarım aile ile birlikte yaşıyorum evde bir internet mevcut ancak 16 mbps çok leş bir internet ve bulunduğumuz konumda sanırım altyapı mevcut değil(sorgulama da çıkmıyor) ve yakın zamanda binaya sanırım fiber adına küçük bir kutu takılmış türk telekom yazıyor.
Ev kalabalık ve internet çekmeyince,yavaşlayınca evde kıyametler kopuyor :D
Oyun oynasam sıkıntı,indirsem sıkıntı.
Fiyatı önemli değil gerekirse sadece kendim şahsi olarak bile almayı düşünüyorum tabi almadan önce size danışmak istediğim en hızlı,en pratik sonuç almam için alt yapı adına ne yapmalıyım?
Haftaiçi çalışıyorum pek vaktim olmuyor açıkcası.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Altyapı adına pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum imza toplamak vs. zaten geç sonuçlanan şeyler. Kendine superbox alabilirsin en ucuzundan kotalı en ucuzu ama zaten tek kullanacağın için seni 1 ay rahat bitirtir diye düşünüyorum ama 100gb kotalı olunca GTA 5 vs. indirebilecegini sanmiyorum kotasız ya da daha yüksek paketlere bakman gerekir onlarında fiyatları çok yüksek

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı adına pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum imza toplamak vs. zaten geç sonuçlanan şeyler. Kendine superbox alabilirsin en ucuzundan kotalı en ucuzu ama zaten tek kullanacağın için seni 1 ay rahat bitirtir diye düşünüyorum ama 100gb kotalı olunca GTA 5 vs. indirebilecegini sanmiyorum kotasız ya da daha yüksek paketlere bakman gerekir onlarında fiyatları çok yüksek
teşekkür ederim bir bakayım onlara.
sanırım hız olarak yavaşlar ben mi yanlış baktım acep.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Türktelekomu arayıp altyapını sorgulat siteye işlenmemiştir belki.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
türk telekomun superbox gibi bir hizmeti vardı sınırsız 200 tl mi ne ona bak

Top Bottom