Arama sonuçları: *

1. freygasm

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Netspeed öneririm kesinlikle. Sorunlarıma çok hızlı şekilde çözüm buluyorlar ve ulaşması çok kolay. Uygulamadan talep oluşturuyorum bir saat içerisinde arayıp sorunu çözmeye uğraşıyorlar. Ayrıca türknet/telekom/vodafone kullandım aynı alt yapıyla ve en düşük ping diğerlerini netspeedde aldım. +...
  2. freygasm

REHBER > Discord'a programsız giriş.

Dns 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapmak yetiyo vpne ihtiyac yok ki.
  3. freygasm

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Bunun sebebi artik her daireye 1 port veriliyor internet icin, sizin dairenin portu dolu oldugu icin altyapi yok diyor. Arayip basvurdugunuzda suanki portu turknet alcak, digeri kapancak ve 100mbps kullanabilceksiniz.
  4. freygasm

Netspeed yorumlarınız ve referans kodu

Netspeedi 8 aydır kullanıyorum. Superonline, turk telekom, turknet sonrasında geçtim. Başta fiyat için geçmiştim ama hepsinden daha iyi ping değerleri aldım. 9ay içinde de ilk defa geçen hafta bakım sebebiyle 3saat netim kesildi, turknette her ay oluyordu bu.
  5. freygasm

Yardım Gibirnetten nasıl ayrılabilirim yardımcı olur musunuz?

Netspeed öneririm. Ping değerlerim en iyi netspeed de oldu. Yeni abonelere de 220tl 280yerine.
  6. freygasm

Turkcell Superbox alınır mı?

+30ping banko oluyor.
  7. freygasm

Türk Telekom VDSL vs Netspeed VDSL

1gün sürdü bende.
  8. freygasm

Türk Telekom VDSL vs Netspeed VDSL

Netspeed vdsl kullanıyorum. Türknet de kullandım, Türk telekom da. En düşük pingi netspeedle aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım 8 aydır.
  9. freygasm

Gibir net 1000mbps veriyor????

Anladım, bölgeden bölgeye değişiyor demek ki.
  10. freygasm

Turktelekomla aynı altyapı aslında nasıl yok anlamadım. Nasıl bir sorun yaşadın? Bende ve arkadaşlarımda hiç sorun olmadı, merak ettim.
  11. freygasm

Netspeed öneririm, turknet kullanıyordum pingim 2 düştü ve aynı hızı alıyorum. Arkadaşımı da geçirdim onda da aynı şekilde ping düşüşü yaşandı.
  12. freygasm

Comnet şu an nasıldır?

En son kendi grubunda müşterilere hakaret edip ön ödemeli üyeliklerini sonlandırıyorlardı :D
  13. freygasm

Türknet 100 Mbps Paket Hakkında Soru

16upload veriyor türktelekom altyapısında olduğu için.
  14. freygasm

Türk Telekom Paket Hakkında

Vdsl varsa eğer sadece 100e kadar alabilirsin.
  15. freygasm

Türk Telekom Paket Hakkında

Altyapı sorgulama değerleri tam gerçeği yansıtmıyor. Netspeed bana max 72 verebiliyor gösteriyordu şuan 211mbps alıyorum.
  16. freygasm

Abdullah Abi̇ Comneti̇ Önerecek Mi̇ ?

Comnet = kardeşler kundura :D Şikayet vara şikayet yazan 12ay ön ödemeyle üyelik alan bir kullanıcının internetini habersizce kesip paranın da üstüne konmuştu :D 3-4ay sonra anca parayı alabilmişti bunu yaşayan kullanıcı :D
  17. freygasm

Öneri Türk Telekom 50 Mbps paketine geçilmeli mi?

Haziranda 228tl :D
  18. freygasm

UPLOAD HIZLARI HERKESTEMİ ARTTIRILDI

Netspeed kullanıyorum bende arttı.
Top Bottom