BAYAĞDIR COMNETE GEÇMEYİ BEKLİYORM ABDULLAH ABİ NE ZAMAN ÖNERECEK DESTEK ÇIKINDA ABDULLAH ABİ BELKİ VİDEO ÇEKEER @Abdullah Hacıgül
ABDULLAH ABİDE COMNET KULLANIYOR BİLİYORSUN DİMİ @Abdullah HacıgülMüşterilerine hakaret eden, canı isteyince hesaplarını kapatan, kendince BTK üzerine sözleşme yazıp onu dayatmaya çalışan, bir firmayı önerip sorun yaşandığında olabilecek muhtemel tepkisi karşısında çok o topa girmek istemeyebilir.
Network protokollerini bile sayamaz bu sözde firma yetkilisi.
Evet oda kullanıyor.ABDULLAH ABİDE COMNET KULLANIYOR BİLİYORSUN DİMİ @Abdullah Hacıgül
e ne alakaABDULLAH ABİDE COMNET KULLANIYOR BİLİYORSUN DİMİ @Abdullah Hacıgül
Öneren tek kişi @Gri Caner olabilir, onun da reklam aldığını düşünüyorum.Forumda önerene denk gelmedim. Bence uzak durulması gereken firmalardan biri.
Comnet = kardeşler kundura Şikayet vara şikayet yazan 12ay ön ödemeyle üyelik alan bir kullanıcının internetini habersizce kesip paranın da üstüne konmuştu 3-4ay sonra anca parayı alabilmişti bunu yaşayan kullanıcıBAYAĞDIR COMNETE GEÇMEYİ BEKLİYORM ABDULLAH ABİ NE ZAMAN ÖNERECEK DESTEK ÇIKINDA ABDULLAH ABİ BELKİ VİDEO ÇEKEER @Abdullah Hacıgül
KOTÜ ŞEYİ KULLANIR MI ADAMe ne alaka
ilk önce caps kapaKOTÜ ŞEYİ KULLANIR MI ADAM
Nasıl gelmedin, Caner'in açtığı milyonlarca konuyu görmedin mi?Forumda önerene denk gelmedim. Bence uzak durulması gereken firmalardan biri.
Arkadaşı tanımıyorum siz etiketleyince baktım engellemişim. Doğal olarak görmemişim boşu boşuna engellemiyorum kimseyi hahahNasıl gelmedin, Caner'in açtığı milyonlarca konuyu görmedin mi?