max 12Hocam download kaç mb alırım saniyede indirme yani
Super online mı türk net mi sizceTabikide açabilirsin ama hangi değerlerde onu bilmiyorum ama iyi bir yayın kalitesi olur
Şuan hangi firmayı kullanıyorsun hocam?Adres altyapimi sorguladım 100 mbps çıkıyor altında upload falan yazıyor ben download öğrenmek istiyorum ve şu alttaki değişiklik gösterebilir 6 mbps yazısı nedir
İkisinide kullanmadım sizin binada hangisini deneyimleyip iyi bir sonuç elde eden varsa ona sorabilirsiniz eğer iyi bilem biriyse yok siz ne seçerdiniz derseniz yani turknet seçerdim sanırımSuper online mı türk net mi sizce
TtnetŞuan hangi firmayı kullanıyorsun hocam?
192.168.1.1'e gir hocam. Kullanıcı adı ve şifreni girip xDSL ya da DSL değerlerini paylaşır mısın?Ttnet
Şimdi baktım evet 11.4 de benim sonuç çıktıtürk telekom alt yapılarında upload değerlerini güncelledi 100 mbps de 15 mbps upload veriyor
Alıntıyı görüntüle
Türk telekom alt yapısında comnet kullanıyorum upload böyle
snr 16.3 iken 71 mbps alabiliyorsunuz bu da demek oluyorki snr biraz daha düşürülüp 100 mbps alabilirsinizBu yorumlama nasıl oluyor ? 35 mbit internetim var telekomcu onun üstü sıkıntı demişti sizce bu değerlerle kaç mbit alınır?
+/- 6 mbps oynayabilir diyor download hızın. Üstte yazan download hızın işte.Adres altyapimi sorguladım 100 mbps çıkıyor altında upload falan yazıyor ben download öğrenmek istiyorum ve şu alttaki değişiklik gösterebilir 6 mbps yazısı nedir
TürkNetSuper online mı türk net mi sizce
50 ye geçsem mi ki , şuan modem dahil 124 ödüyorum.snr 16.3 iken 71 mbps alabiliyorsunuz bu da demek oluyorki snr biraz daha düşürülüp 100 mbps alabilirsiniz