Neler Yeni

Türknet Söyledi̇ği̇nden Az Mbps Veri̇yor

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
hocam xboxta kullaniyorum 100lerce gblik oyun indiriyorun.
Xbox'ta ben kablolu kullandığım halde tam performans vermiyor, sürekli steamdeki gibi son hızda indirme yapmıyor haberin olsun. Kablolu da bile böyle yapıyorsa kablosuz indirme de fazla sıkıntı yapma yani kendine.

ahmetklta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Kılıçtaş
Xbox'ta ben kablolu kullandığım halde tam performans vermiyor, sürekli steamdeki gibi son hızda indirme yapmıyor haberin olsun. Kablolu da bile böyle yapıyorsa kablosuz indirme de fazla sıkıntı yapma yani kendine.
tamam hocam teşekkürler o zaman yapıcak bir şey yok kendime güçlü bir modem alırım bide evin tesisatına baktırıp kabloları yeniletirim o kadar

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
merhaba arkadaşlar evim 100 mbps vdls internet destekliyor.Bizde türknet geçtik 1 hafta once falan.1 haftadir mbpsim max 25 30 geliyodu bende destek talebi açtım bugün aradilar ve eviniz maximum 75 mbps destekliyor dediler.Bende madem 75 destekliyor neden 100 lük paket aldım dedim.Sizce napmaliyim altyapimi sorguladigimda 100 mbps diyor fakat şimdide maximum 75 mbps destekliyor diyorlar.
Brom Ben Iğdırda yaşıyorum ve bulunduğum bölgede sadece 4 tane 75 mbps port vardı. Ben 4 ay boyunca bunları kullananlardan birinin taşınmasını bekledim. Altyapı kontrolü yaptığında öyle gözükebilir ama müşteri hizmetleriyle konuşup boşta port var mı onu sor eğer boş olursa beni bilgilendirin paketimi yükselticem de, yani ben öyle yapmıştı. Şu an ığdır gibi bir şehirde 70 mbps download 8mbps upload alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,510
Üyeler
160,257
Son üye
H2O-
Top Bottom