Arama sonuçları: *

1. kaani

Turknet zamlanıyor !

Şu şans bende olsa :D Binaya VDSL çekmişler, onu geçtim mahallede fiber altyapısı olan bina iki üç tane. Geçen sırf meraktan sokak sokak baktım çevremdeki 10-15 sokakta sadece 2 binada buldum fiberi. 1720177893 En pahalı ve en efor sarf ettiren komedi filmi olmaya adaylar :D
  2. kaani

Turknet zamlanıyor !

Vodafone 499 TL diyor VDSL için, o da TurkNet ile aynı fiyat. Aslında TurkNet 12 aylık sabit fiyat paketini sunuyor ama hiç emin değilim bu heriflerden.
  3. kaani

Turknet zamlanıyor !

Çok nadir bu Superonline Fiber altyapı. Kim sahipse anında geçsin, başka bir firmaya bakmanın lüzumu olmaz çünkü. En ucuz fiberi veren firma olabilir.
  4. kaani

Turknet zamlanıyor !

Tek fiyat var bizde dostum 8 Mbps de alsan 500 ödeyeceksin 🤡
  5. kaani

Turknet zamlanıyor !

Hangi paketi nasıl bu fiyata aldınız hocam? :D Fiber değil de VDSL ve 50 Mbps ya da üstüyse anında bir saniye durmadan abonelik başlatacağım ben de.
  6. kaani

Turknet zamlanıyor !

Leş herifler bir de dalga geçiyor gibi GigaFiber planlaması falan filan bir şeyler anlatıyorlar. Ya bizim ilçe belediyesi anlaşmalı bir şekilde altyapı iş birliği yaptı ama yine ortalarda yoklar. Nerede planlama var, ne durumda vesaire hiçbirini şeffaf açıklamıyorlar, talep bırakın döneriz gibi...
  7. kaani

Turknet zamlanıyor !

1000 Mbps yani GigaFiber almayan herkes için berbat bir fiyat olmalı bu. GigaFiber getirmiyorlar, getirseler bile 1+ yıl bekliyorsunuz aktivasyon için. İnanılmaz rezil bir firma, şu ana kadar fiyatı idare eder dediğim ve yıllardır abone olduğum için ayrılmamıştım ama şimdi farklı bir operatör...
  8. kaani

Yardım Kablonet ve TürkNet Fiber Altyapı Sorgulama Sonuçları

Aynı firmadan bahsediyoruz değil mi biz? 10 yıl kullanım için iyi demek çok garip.
  9. kaani

Dostum uzun süredir kullandığımdan bahsettim değil mi? :D Kısa sürede zaten bir şey anlayamazsın, ben de kısa bir süre için iyi bir yer sanıyordum.
  10. kaani

Uzun soluklu kullanınca anlıyorsunuz hocam. Kullanıcıya resmen tepeden bakıyorlar. Müşteri hizmetleri şu bulunduğumuz son 3 aya kadar en kötüsü olabilirdi sanırım, onu bir nebze de olsa düzeltmeyi deniyorlar ama başarırlar mı, sanmam. 2 yıl önce bulunduğum bölgeye belediye anlaşmalı altyapı...
  11. kaani

Direkt olarak şunu söyleyip kurtarayım sizi, TurkNet denen rezil kepaze firmaya asla bulaşmayın. Hiçbir şeyleri düzgün değil. Keyifleri ne isterse o oluyor. 1000 Mbps işi de yalan, kafalarına göre canları istediğinde bir iki yere altyapı getirip koskoca ilçeyi bir sokağa döşedik yeterli...
  12. kaani

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

Hiç ona buna karışma dümdüz Superonline devam.
  13. kaani

Türknet Saçmalıgı basiniza boyle birsey geldimi

Hocam ben şunu söylemeyi unutmuşum, TurkNet Gigafiber hizmeti alana bulunmaz nimet ama VDSL alan için 300 TL edecek bir hizmet asla değil. Diğer firmalardan hakikaten farkı yok, şansınıza denk gelmiş olmalı ben beni ara talebi bırakıyorum sorun düzeldikten sonra arıyorlar ya da aramıyorlar...
  14. kaani

Türknet Saçmalıgı basiniza boyle birsey geldimi

1000 Mbps altyapınız yoksa bu firmayı es geçin, rezillik. Verdiğiniz miktarın hakkını asla vermiyorlar. Az daha ekleyip taahhütlü düzgün firmaya geçilmeli ya da alternatif firma bulunmalı, gerçekten rezillik abidesi firma. En başta 1000 Mbps hız alanla 16 Mbps hız alandan aynı parayı alıyor...
  15. kaani

Vodafone tüm tr de düştü

Turkcell şu an her yerde çeken tek performanslı sağlayıcı zaten orası apaçık belli. Ancak bütçeyi çok fazla aşıyor, çok nadir kampanya yakalanırsa belki geçilebilir ama normal zamanda imkansıza yakın. Zaten diğer operatörler de sırf bütçeden dolayı tercih ediliyor, yoksa yüzüne bile bakılmayacak...
  16. kaani

Vodafone tüm tr de düştü

O kadar da değil bence. Turkcell ile Vodafone arası karışık bir noktada :D Ben kullanıyorum, 10 20 Mbps veriyor, oyun girerken ping standart 50 60 ms falan zaten, çekmediği nadir oluyor. Hızlı değil sadece.
  17. kaani

Türknet Saniyede 800mb/s ?

Ayarlardan değiştirmek gerekli gösterim şeklini. O aslında normal 1000/1000 hızı. Yani aşağı yukarı 100Mb/s civarına tekabül ediyor.
  18. kaani

Comnet İSS Gerçekleri

İnanması güç ama Vodafone kullanırken daha iyi ping alıyordum. CSGO oynarken 29 ms aldığımı hatırlıyorum Vodafone ile. TurkNet ile en ama en düşük 37 gördüm, ki kablolu bağlantı ile. Aynı altyapı ama değerler bu şekildeydi.
  19. kaani

Comnet İSS Gerçekleri

G R İ Comnet A N E R Ben kullanmam aga.
  20. kaani

Comnet İSS Gerçekleri

Müşteri hizmetlerine selam bile vermezsiniz kısmında kükredim. Bir de bu Bulut denen şahıs bana "Ankara beni bulsun" diyen kişiyi hatırlattı :D Comnet, Gıbırnet aynı kalemde firmalar. Yüksek fiyatlardan kaçan kullanıcıları yakalıyorlar berbat hizmetlerine sırf ucuz fiyat verdikleri için. Düzelir...
Top Bottom