Neler Yeni

Yardım Kablonet ve TürkNet Fiber Altyapı Sorgulama Sonuçları

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
İşin sözlük tanımı Radiyo Frekansları tasarım mühendisi. Yaptığım iş baz istasyonlarının birbirleri ile haberleşmeleri. Gsm frekanslarının çakışmasını önleyerek baz istasyonlarının randımanlı kapsama yapmasını sağlamak. Halk dilinde; Baz istasyonlarındaki o anten buraya baksın, şu anten buraya baksın.
:) Zahmetli bir işe benziyor gibi. Ama bir o kadar da güzel bir işe benziyor. Bende BT Yazılım Geliştirme okuyorum hiçbir alakası olmayan bölümler ama en azından o da Bilişim ile alakalı yazılım da.:LOL:

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
ben kullandım gayet güzeldi neden öyle dedin ?
Uzun soluklu kullanınca anlıyorsunuz hocam. Kullanıcıya resmen tepeden bakıyorlar. Müşteri hizmetleri şu bulunduğumuz son 3 aya kadar en kötüsü olabilirdi sanırım, onu bir nebze de olsa düzeltmeyi deniyorlar ama başarırlar mı, sanmam. 2 yıl önce bulunduğum bölgeye belediye anlaşmalı altyapı çalışması başlattılar sözde, keyiflerine göre 2 3 sokağa bağlayıp çekip gitmişler. Kişisel olarak da bakmıyorum duruma, çoğu yerde bu altyapı konusunda inanılmaz reziller. Evimde Türk Telekom fiber altyapısı dahi olsa bunları bırakıp anında geçerim. Hizmet olarak da zaten Türk Telekom'a bağlısınız onların altyapısına dahil değilseniz, büyük bir rol oynamamalarına rağmen hiçbir etkileri yok :D Direkt Türk Telekom'dan alıyormuşum gibi, tek farkı bunların yetersiz müşteri hizmetlerine dahil olmak ve fiyat avantajı. Taahhütlü bir KabloNet buna karşı 5-0 önde başlar.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Uzun soluklu kullanınca anlıyorsunuz hocam. Kullanıcıya resmen tepeden bakıyorlar. Müşteri hizmetleri şu bulunduğumuz son 3 aya kadar en kötüsü olabilirdi sanırım, onu bir nebze de olsa düzeltmeyi deniyorlar ama başarırlar mı, sanmam. 2 yıl önce bulunduğum bölgeye belediye anlaşmalı altyapı çalışması başlattılar sözde, keyiflerine göre 2 3 sokağa bağlayıp çekip gitmişler. Kişisel olarak da bakmıyorum duruma, çoğu yerde bu altyapı konusunda inanılmaz reziller. Evimde Türk Telekom fiber altyapısı dahi olsa bunları bırakıp anında geçerim. Hizmet olarak da zaten Türk Telekom'a bağlısınız onların altyapısına dahil değilseniz, büyük bir rol oynamamalarına rağmen hiçbir etkileri yok :D Direkt Türk Telekom'dan alıyormuşum gibi, tek farkı bunların yetersiz müşteri hizmetlerine dahil olmak ve fiyat avantajı. Taahhütlü bir KabloNet buna karşı 5-0 önde başlar.
Kablonet kendi fiber ve docsis altyapısı harici alınmaz pahalı ben kullandım turknet iyiydi baya bir sorun yaşamadım öyle çok bilgili değiller ama yinede bilgileri belirli düzeyde yani.

Farex

80+ Silver
Denedim, modemi aç kapa yaptım sonuç aynı
O zaman cihazınla alakalı olabilir wifi 6 olan bir cihazda dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonet kendi fiber ve docsis altyapısı harici alınmaz pahalı ben kullandım turknet iyiydi baya bir sorun yaşamadım öyle çok bilgili değiller ama yinede bilgileri belirli düzeyde yani.
Pahalı mı? Kablonet diğer fiber hizmeti veren türknet hariç daha uygundır ve fiyatının hakkını verir diğer firmalar özel şirketler ve düzensizlik eksiklik oluyor bazen kablonet devlet firması resmi bir firmada böyle şeyler olması çok az nadirdir ki ben en azında. Hiç görmedim

Bu çocuğu ciddiye almayın

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
O zaman cihazınla alakalı olabilir wifi 6 olan bir cihazda dene

Pahalı mı? Kablonet diğer fiber hizmeti veren türknet hariç daha uygundır ve fiyatının hakkını verir diğer firmalar özel şirketler ve düzensizlik eksiklik oluyor bazen kablonet devlet firması resmi bir firmada böyle şeyler olması çok az nadirdir ki ben en azında. Hiç görmedim

Bu çocuğu ciddiye almayın
Evet pahalı boş yapıyorsun şuan kötü değil zaten bilgin yok ben alınmaz demiyorum türk Telekom fiber altyapım var diyelim kablonetten niye türk Telekom fiber altyapı hizmeti alayım yine TT ekipleri gelip bakacak türk Telekom fiberden daha pahalı zaten.

Farex

80+ Silver
Sınırlı bilgin ile gelip yanlış bilgilendirme yapmışsın diyorsun. Tam adamına çattın Türk Telekom altyapı sistemleri-santral ve baz istasyonlarında RF Mühendisi olarak çalışıyorum. Sadece vdsl kullanıyormuş. Bak sen. Veriyoruz kardeşim fiber de veriyoruz vdsl de veriyoruz air de veriyoruz. İsteyen ve parasını veren her firmaya da istediği kadar veriyoruz. Bunların bir kotası var, kotayı doldurunca ek kullanıcı için tekrar talep açıyorlar. adamın kotası dolmuştur. Fiber verememişler. Hem Türkcelle hem Vdf'a hem Türknete hem Kabloluya daha senin bilmediğin servis sağlayıcıların hepsine her altyapı hizmetini veriyoruz parasını veren kiralar.
Şirketten daha çok bilgin var öyle mi sana mı güveneyim şirkete mi sence?

Kablonet kendi altyapısını Vodafone da kiralatıyordu

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
Dostum uzun süredir kullandığımdan bahsettim değil mi? :D Kısa sürede zaten bir şey anlayamazsın, ben de kısa bir süre için iyi bir yer sanıyordum.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Dostum uzun süredir kullandığımdan bahsettim değil mi? :D Kısa sürede zaten bir şey anlayamazsın, ben de kısa bir süre için iyi bir yer sanıyordum.
10 yıl kullandım turknet.

Şirketten daha çok bilgin var öyle mi sana mı güveneyim şirkete mi sence?

Kablonet kendi altyapısını Vodafone da kiralatıyordu
Evet Superonline kablonet Vodafone zaten anlaşmalı olması lazım.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Aynı firmadan bahsediyoruz değil mi biz? 10 yıl kullanım için iyi demek çok garip.
Evet hocam.

10 yıl önce 4 yaşındaydın nereye kullandım acaba 😂
Bilgin yok ağlama lütfen daha kablonetin türk Telekom fiber altyapısından hizmet verdiğini bile bilmiyorsun yanlış bilgi veriyorsun 😀 illa kanıtmı atalım sana.

Top Bottom