Arama sonuçları: *

1. kozroS

Öneri Hangi İSS'yi tercih etmeliyim? (65 Mbps VDSL)

şimdi geçsen bi turk telekom 500 600 tl türknet kendi altyapısı olmadığı için ttnet gibi işletmelerin internetine kiralık para ödüyor. kendi altyapısınıda getirirse mahalleye. ben bugüne kadar kopma yaşamadım bugünki fiyatların yarısı eğer kendi internetini getirirse
  2. kozroS

türknet ozaban altyapı gelirse efsane olur bide senin için
  3. kozroS

türknet varsa türknet kullanmanı tavsiye ederim fiyat performans oda altyapıya bağlı türknet fiberi gelirse performans efsane yaşıyon
  4. kozroS

turkcell superonline superbox kotasızda hız sınırlaması

kota mı kaldı halen vay be müşteri hizmetlerine bu hızlara neden düştüğünü sor ve böyle bir şeyi istemediğini belirt. gerekirse eski paketine geçmek istediğini söyle bence.
  5. kozroS

Nerdeyse saatte bir internet gidiyor

çok çektim bundan günde en az 10 tane kesiliyordu internet ttnet pişmanlıktır Allah Kurtarsın Fiber Geldi Allahtan bana Türknet'in
  6. kozroS

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi

hocam arkadaşlar açıklamış bende türknet fiber var 1000mbps yaklaşık iyiki geldi fiber zamanında ben ttnetden türknete geçtim ttnet altyapısını kullanıyordum ancak bir süre sonra altyapı geldi burayada fiber bağlandı ve o günden beri sadece böyle bakım zamanları kesiliyor ondan bu yana...
  7. kozroS

Yardım Fiber İnternet Bağlatmak istiyorum

Ben bayağıdır türknet fiberim var kullanıyorum 2 yıldır üyeyim açık konuşayım ilk bağladığımda 100 mbps internet vardı bende çok şikayetçiydim çünkü bina yada türk telekomun verdiği hizmet çok leş ve kötüydü her gün internet kesiliyordu ancak o gün geldi iyikide geldi fiber bağlandı...
Top Bottom