comnet ve türkneti önerir misiniz
comnet önericem.
benimde fiber altyapım var ve bu yüzden büyük bir ihtimalle benimle aynı değerleri alacaksın.
kısaca açıklıyım firmayı;
Hocam 1yıldır fln kullanıyorum hiçbir sroun yasamadım fiyatıda ucuz baya
comnet uzun yıllardır veri merkezi olarark hizmet veriyor türkiyenin yurtdısı çıkısları comnetten yapılıyor bu yüzdende yabancı serverlerde ms oranım düşük oluyor genelde . türktelekom ve türknetteyken lol euwest serverinde pingim 70 lerdeydi suan 51 tr serverinde ise 13 11 ms fln değerleri baya iyi.
onun dısında firma güvenilir dediğim gibi uzun yıllardır olan bir firma.
destek birimide baya iyi
ben basvuruyu yaptım 4g sonra sabah 8de kapıdalardı 4g günün 3 günü belgeleri yüklememle geçti üşendim yüklediğim günün ertesi geldiler kurdular 1 saat içinde izmet açıldı.
burdada hızları atacam ama sunu söyliyim upload ve download hızları olması gereknden fazla paketim 100 download /8 upload olarak almıstım ama tt upload hızını arttırdıkca comnet elidnen gelenin daha fazlasını yaparak hızı sona kadar veriyor.
assagıda acıtıgım konuyu oku bir istersen
https://forum.donanimarsivi.com/konu/internet-hiziniz-artmis-olabilir-kontrol-edin.830071/
hız testini ne zaman yapsam hep aynı atım yinede
son olarak neden comnet alman gerektiğini söyliyim . fiyatlandırma politikası çok iyi. aylık fiyatı 220 TL 3 ay 6 ay 12 ay alımında aylık fiyatı 180 TL lere düşüyor tabi ne kadar aldıysan pesin ödüyorsun ama hiçbir zamdanda etkilenmiyorsun . durumun oldukça zam haberi geldikçe çakarsın 3 6 ay veya 12 ay zamlardan etkilenmezsin. YANİ TAAHÜTLÜ GİBİ KULLANIYORSUN AMA TAAHÜTSÜZ İNTERNET
bide öğrenciyimde hocam internet faturamı kendim ödüyorum hem bana yardımcı olmak için hemde 1 ay ücretsiz kullanmak için basvuru yaparken bu davet kodunu kullanırsanız sevinirim : CMT439RAK