Neler Yeni

Öneri İnternet sağlayıcı önerisi

TORQUEs

80+
İstanbul'da yaşıyorum. Şu an Türk Telekom 100mbps download-20mbps upload paketi kullanıyorum ve bitince ilk yıl 394 tl olacak.
Comnet 100 mbps 180 tl olduğu için ve Türk Telekom altyapısı kullandığı için cazip geldi. Türknet de başka bir düşüncem.
Türknet 100 mbps download-8mbps upload ilk 6 ay 200 tl sonra 300 tl.
Önerebileceğiniz; pingi az ve stabil, downlad upload değerlerini alabileceğim ve fiyat arttırıp mağdur etmeyecek bir ISS önerebilr misiniz ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
comnet ve türkneti önerir misiniz
comnet önericem.

benimde fiber altyapım var ve bu yüzden büyük bir ihtimalle benimle aynı değerleri alacaksın.

kısaca açıklıyım firmayı;

Hocam 1yıldır fln kullanıyorum hiçbir sroun yasamadım fiyatıda ucuz baya
comnet uzun yıllardır veri merkezi olarark hizmet veriyor türkiyenin yurtdısı çıkısları comnetten yapılıyor bu yüzdende yabancı serverlerde ms oranım düşük oluyor genelde . türktelekom ve türknetteyken lol euwest serverinde pingim 70 lerdeydi suan 51 tr serverinde ise 13 11 ms fln değerleri baya iyi.
onun dısında firma güvenilir dediğim gibi uzun yıllardır olan bir firma.

destek birimide baya iyi

ben basvuruyu yaptım 4g sonra sabah 8de kapıdalardı 4g günün 3 günü belgeleri yüklememle geçti üşendim yüklediğim günün ertesi geldiler kurdular 1 saat içinde izmet açıldı.

burdada hızları atacam ama sunu söyliyim upload ve download hızları olması gereknden fazla paketim 100 download /8 upload olarak almıstım ama tt upload hızını arttırdıkca comnet elidnen gelenin daha fazlasını yaparak hızı sona kadar veriyor.

assagıda acıtıgım konuyu oku bir istersen

https://forum.donanimarsivi.com/konu/internet-hiziniz-artmis-olabilir-kontrol-edin.830071/

hız testini ne zaman yapsam hep aynı atım yinede

Ekran görüntüsü 2023-11-13 235221.png

son olarak neden comnet alman gerektiğini söyliyim . fiyatlandırma politikası çok iyi. aylık fiyatı 220 TL 3 ay 6 ay 12 ay alımında aylık fiyatı 180 TL lere düşüyor tabi ne kadar aldıysan pesin ödüyorsun ama hiçbir zamdanda etkilenmiyorsun . durumun oldukça zam haberi geldikçe çakarsın 3 6 ay veya 12 ay zamlardan etkilenmezsin. YANİ TAAHÜTLÜ GİBİ KULLANIYORSUN AMA TAAHÜTSÜZ İNTERNET

bide öğrenciyimde hocam internet faturamı kendim ödüyorum hem bana yardımcı olmak için hemde 1 ay ücretsiz kullanmak için basvuru yaparken bu davet kodunu kullanırsanız sevinirim : CMT439RAK

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ufuk
İstanbul'da yaşıyorum. Şu an Türk Telekom 100mbps download-20mbps upload paketi kullanıyorum ve bitince ilk yıl 394 TL olacak.
Comnet 100 mbps 180 TL olduğu için ve Türk Telekom altyapısı kullandığı için cazip geldi. Türknet de başka bir düşüncem.
Türknet 100 mbps download-8mbps upload ilk 6 ay 200 TL sonra 300 TL.
Önerebileceğiniz; pingi az ve stabil, downlad upload değerlerini alabileceğim ve fiyat arttırıp mağdur etmeyecek bir ISS önerebilr misiniz ?
hocam arkadaşlar açıklamış bende türknet fiber var 1000mbps yaklaşık iyiki geldi fiber zamanında ben ttnetden türknete geçtim ttnet altyapısını kullanıyordum ancak bir süre sonra altyapı geldi burayada fiber bağlandı ve o günden beri sadece böyle bakım zamanları kesiliyor ondan bu yana internetten çok memnunum şu fiyatlara göre türknet efsane yani ama altyapı gelir mi sana o duruma bağlı işte

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Comneti önermem. Müşteri hizmetleri acayip derecede kötü. Eleştiriyi çekemeyip hesaplari kapatip interneti kesebiliyorlar, paraniz boşa gidiyor.
TürkNet ve NetSpeed önerebilirim. İkisinide denedim ikiside iyi bir altyapıda sorunsuz çalışıyor aradaki tek fark fiyat. Eğer NetSpeed düşünürsen kodum: 1M2F9M 12 ay 20TL indirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Comnet'te 12 veya 24 iste ne kadar abone olacaksan tekte ödüyorsun(12x180 gibi) hesabini kapatirlarsada bu bosa gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,045
Üyeler
164,772
Son üye
Akagam1ns
Top Bottom