Arama sonuçları: *

1. leroxy

Yardım İnternet PPP bilgilerini alt kattaki komşuya versem sorun olurmu?

ayni anda nasil kullaniyorsun tek kullanici adini
  2. leroxy

1000 mbps aldım ancak sonuç aynı

hızın pinge (aslında rtt diyoruz biz ona ama ping daha alışılmış) bir etkisi yok ayrıca fortnite'ta 30ms alman kadar doğal bir şey yok gayet normal bir değer. bizler gerçekten bir şeyin olabildiğince fazlasını istiyoruz. Amerika'da yaşayan insanlar için mesafeye bağlı en optimize değer 15-20ms...
  3. leroxy

Bende GİGAFİBERLİYİM

hayırlı olsun
  4. leroxy

Türk Telekom fiyatları şaka mı?

değil.
  5. leroxy

Fix Net Nasıldır ???

Merhaba, muhtemelen mesajı forumun derinliklerinde bir yerde buldunuz. Zira ben bu cevabı tam 2 yıl 2 ay önce vermişim. 2 yılda firmanın müşteri deneyimi çok değişmiş olabilir. Teşekkürler ^^
  6. leroxy

Superonline fiber internet hizmeti hakkında

1. Kısımı bilmediğimden ve birden fazla faktör olabileceğimden inan bilmiyorum moduna geçiyorum hocam. 2. Arayüz konusunda evet bir SSID AX diğeri N çalışması gibi bir durum yok. 3. Harici anten olmaması benim açımdan biraz daha iyi çünkü modem salonda TV ünitesinde bulunduğundan pek şık...
  7. leroxy

Superonline fiber internet hizmeti hakkında

Kendi verdiklerine zorluyorlar ama TV+ kullanmıyorsan istediğin modemi kullanabilirsin. Pek sayılmaz. Yılda bir desek yeridir. Kullanıcı adı modem arayüzünde yazıyor. Şifreyi kendin öğrenebilirsin. Ama sağlamıyorlar kendileri. Maalesef şu anlık yok. Güvenli İnternet kapalıysa bir sorun...
  8. leroxy

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz?

Hocam evet değişebilir ama ben sitedeki fiyatları baz alıyorum, son tüketiciye giden asıl fiyat o çünkü. Ben de bıktım telekomun fiyatlarından. Yazlıkta 35/7Mbps internete aylık 190TL ödüyoruz. Allah aşkına ben evdeki 500/20 internetime tv dahil 225TL ödüyorum? Bu fiyatlar gerçekten saçma...
  9. leroxy

Superonline fiyat anlamında tatmin eden olması lazım. Telekom 100/10Mbps interneti 24 ay taahhütlü 254tlye sunarken Superonline 200/20Mbps interneti aynı paraya sunuyor. Daha da komik olanı Telekom 500/20Mbps paketini 390TL'ye satarken Superonline 1000/50Mbps paketi 420TL'ye sunuyor. Diğer...
  10. leroxy

superonline altyapısı var mı kontrol edin.
  11. leroxy

Hangi internet paketini seçmeliyim?

O zaman 500 gereksiz olacaktır benim gözümde. Superonline kullanıyor olsanız, 200Mbps download ve 10Mbps upload için 380TL vermek zorunda kalmasanız Turkcell'den 500Mbps almanızı önerirdim. 500Mbps download ve 50Mbps upload hızını 350TL'ye veriyorlar.
  12. leroxy

Hangi internet paketini seçmeliyim?

Çok bir şey indirmiyorsan, dosya transflerleriyle işin yoksa bu fiyatlarda 200Mbps işini gayet görecektir. Daha ucuz olsaydı 500 almanı önerirdim.
  13. leroxy

Superonline Fiber Düşük indirme hızı

resim açıklıyor.
  14. leroxy

Superonline Fiber Düşük indirme hızı

Mbps ile MB/s farklı şeyler. Araştırınız.
  15. leroxy

Öneri Zamlar Gelmeden İSS'lere Göz Atıyoruz

Ya dediğim gibi bu herkeste yaşanacak diye bir şey yok. Ama çoğunlukta yaşanıyor.
  16. leroxy

KabloNet, """""FİBER"""""" varsa tercihim olur. Docsis altyapılarda kurulum ve kullanılan cihazlarla alakalı (Bkz. rfog) yoğun saatlerde ping, upload benzeri sorun yaşayan çook fazla kişi var. Konudan bağımsız, Eskiler bilir, @TALHA MURAT diye bir arkadaş vardı, kendisi KabloNet'i öve öve...
  17. leroxy

ben önermiyorum.
  18. leroxy

TurkTelekom fiber Geldi

Türk telekom önce kendi fiberini bina için aktifleştirecek. Şu anda aktif ama obk denen kablolar muhtemelen iletilmemiş çünkü eskisi gibi her daireye çekilmiyor, isteğe bağlı yapılıyor artık. Aktifleşmesini bekleyip turknet alabilirsin. Ama 170 180tl verilmez bu fiyatlar çok.
  19. leroxy

Fiber internet mi Vdsl mi

Fiber internet kullanıp en az 100Mbps kullanmak.
  20. leroxy

Fiber Altyapı Aktifleşmiş mi ?

Zaten başvuru yapılmadıkça çekilmiyor. Eskiden yaparlarmış. 2009'da anneannemin evine gelmişti Superonline fiber. Onda her binaya obk götürmüşler. Başvuru yapınca çekilecek.
Top Bottom