Neler Yeni

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Selam herkese. İki yıldır TurkTelekom internet sağlayıcısını kullanıyorum fakat memnun değilim. Nihayet taahhütü doluyor ve artık farklı bir internet sağlayıcısına geçmeye karar verdim. Sizce günümüzde en mantıklı ve en iyi internet sağlayıcısı hangi firma?

(Arkadaşlarımın çoğu Türk Net'i önerdi, sizce mantıklı bir seçim yapmış olur muyum Türk Net'i seçsem?)

! Mevcut adresimde 62 Mbps'lik bir download hızı alıyorum !

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
62 mbps gayet iyi yayın falan acmiyorsaniz daha fazlasına gerek yok bence ve memnun olmama sebebinizi de belirtir misiniz

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
62 mbps gayet iyi yayın falan acmiyorsaniz daha fazlasına gerek yok bence ve memnun olmama sebebinizi de belirtir misiniz
Hocam Turk Telekom'da 16 Mbps lik bir paket kullanıyordum. Yani bence günümüz şartlarına göre aşırı düşük bir hız o yüzden artık rahat bir internete geçmeyi planlıyorum. Taahhüt olmayan ve 250 TL yi aşmayan

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
netspeed önerebilirim turknet zamlandıkdan sonra geçtim memnunum 6-7 aydır kullanıyorum herhangi bir arıza durumunda anında telefon ile irtibata geçebiliyorsun

referans kodum 5I5HMJ

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Superonline fiyat anlamında çok tatmin etmedi beni, o yüzden onu şu an düşünmüyorum
Superonline fiyat anlamında tatmin eden olması lazım.
Telekom 100/10Mbps interneti 24 ay taahhütlü 254tlye sunarken Superonline 200/20Mbps interneti aynı paraya sunuyor.
Daha da komik olanı Telekom 500/20Mbps paketini 390TL'ye satarken Superonline 1000/50Mbps paketi 420TL'ye sunuyor.
Diğer sağlayıcılarla da kıyaslayınca aynı konuya çıkıyor sonucu.

:D

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Superonline fiyat anlamında tatmin eden olması lazım.
Telekom 100/10Mbps interneti 24 ay taahhütlü 254tlye sunarken Superonline 200/20Mbps interneti aynı paraya sunuyor.
Daha da komik olanı Telekom 500/20Mbps paketini 390TL'ye satarken Superonline 1000/50Mbps paketi 420TL'ye sunuyor.
Diğer sağlayıcılarla da kıyaslayınca aynı konuya çıkıyor sonucu.

:D
hocam o dediğin şey şehirden şehire mahalleeden mahalleye değişebilir yada yeni girmiş biriisne veya 4 5 senedir kullanan biriisne göre değişiebilir ya

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
hocam o dediğin şey şehirden şehire mahalleeden mahalleye değişebilir yada yeni girmiş biriisne veya 4 5 senedir kullanan biriisne göre değişiebilir ya
Hocam evet değişebilir ama ben sitedeki fiyatları baz alıyorum, son tüketiciye giden asıl fiyat o çünkü.
Ben de bıktım telekomun fiyatlarından. Yazlıkta 35/7Mbps internete aylık 190TL ödüyoruz. Allah aşkına ben evdeki 500/20 internetime tv dahil 225TL ödüyorum? Bu fiyatlar gerçekten saçma gelmeye başladı.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Selam herkese. İki yıldır TurkTelekom internet sağlayıcısını kullanıyorum fakat memnun değilim. Nihayet taahhütü doluyor ve artık farklı bir internet sağlayıcısına geçmeye karar verdim. Sizce günümüzde en mantıklı ve en iyi internet sağlayıcısı hangi firma?

(Arkadaşlarımın çoğu Türk Net'i önerdi, sizce mantıklı bir seçim yapmış olur muyum Türk Net'i seçsem?)

yani şöyle diyeyim ilk önce bizde türktelekom kullanıyorduk sonra türknete geçicektik bir aksaklık oldu millenicoma geçtik şuan millenicom da 200 tl olduğu için gıbırnete (110TL ,100/10) geçtim bir problem yok fiyatı da uygun ama her yer de aynı hızı verir mi bilemiyorum ,benim de aklıma geldi ama maalesef türknet fiyatarı bir tık tuzlu geldi ondan dolayı böyle bir tercih yaptık, ben memnunum

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf

Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve Türk Telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır Netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için İstanbul Valorant sunucusu sabit 19 ms veriyor batıdaki aradaşlarımda Netspeed kullanıyor 9 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım Netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1dk içinde cevap veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom