Arama sonuçları: *

1. loewry

Eve 2 tane modem koyabilie miyim

2 modem diye bir şey yok benim bildiğim ama dağıtıcı cihazlar var tp linkin, bizim evdede modem salonda salona en uzak olan odaların olduğu kısımda o dağıtıcıdan var oradada mis gibi internet, ama ben yine 10m kablo ile modemden bağlandım stabil ping için
  2. loewry

Internet ayarlarım nasıl olmalı?

beyler gündüzleri paket kaybı olurken geceleri hiç olmuyor. sanırım frekans veya sinyal ayarı nedeniyle olabilir. 500m uzaktaki işyerimizden bağladık router yoluyla interneti. değerlerime baktım şuan, sinyal gücü -50 db, noise strenght -90db, SNR 42 db, transmit CCQ 99 gözüküyor. bu değerler nasıl?
  3. loewry

Yardım Çıldırmak üzereyim paket kaybı

Sanırım öyle hocam ya. Şuan gecenin 5i bakın nerdeyse gece 1 den beri valoda rank kasıyorum 1 kere paket kaybı yemedim 23ms sabit oynuyorum. Vallaha dedim pingsiz bu bambaşka bir zevk. Ama akşam 9-10 civarı oyundayken oynanmıyordu daha bugün mobil veri kullanıyordum oda az cok anca. Gece 12 den...
  4. loewry

Çift taraflı işyerinden gönderiyor burdan alıyor ikiside baya bi yüksekte çatıya kalın boruyla yukarıya doğru uzatarak ek yaptık yani önünde engel yok. Direk karşıdan görüyor. Hava durumu bildiğimiz adana sıcağı hocam hareketsiz🤣 özellikle geceleri daha az sorun yaşıyorum. Sinyal 95-100 arası...
  5. loewry

Hocam bide immortal gibi önemli rankdayım sen düşün site gircez cypher trabi var q dash atıcam q basmadan dash attı trape yakalandım öldüm masayı kıracaktım az kalsın. İşte bu yüzden mobil veriden oynuyorum az yiyo evet maç başına max 200 anca. Ama işte mobil veride bazen sapıtıyor 150 lere...
  6. loewry

Hocam ne yapalım evdeki internet bigün iyi bigün kötü. Router kaynaklı işte yapacak bişi yok. 20ms oynarken bi anda ileri geri sağ sola skill atıyorum gitmiyor. Çıldırıyorsun. En azından mobil veride 60ms ama sabit oynuyorsun lag vb olmuyor Vallaha keşke eve böyle internet cihazı ekleyebilsem...
  7. loewry

Ah hocam keşke mobil veriden oynaya oynaya alıştık artık tr serverinde bile 40-50ms minimum oynuyoruz en azından paket kaybı yok. Windows ağ duvarını kapadım mobil veri dnside baktım 8.8.8.8 de daha sabit ona ayarladım bari mobil veriden sabit ms oynayalım. Babama başvur diyorum boş port olunca...
  8. loewry

Beyler bizim evin sokağında boş port olmadığı için yaklaşık 600-700 metre ötedeki işyerimizden cpe510 routerler aracılığıyla internet kullanıyoruz. İyi hoş ama valorantta veya cs de falan deli gibi paket kaybı yiyorum bi ileri bi geri ışınlanmalar kafayı yiyorum. Routerlerin rts threshold...
  9. loewry

Mobil veri paket kaybı

Kablo değişip deneyeyim ozaman aslında valoya big update gelecek belki sunucuları sıkıntılıdır
  10. loewry

Mobil veri paket kaybı

Evin önünde fiber boru çekiyorlar kazmışlar heryeri ondanmı
  11. loewry

Mobil veri paket kaybı

Kral düne kadar 40ms sabittim 🤣 1753810866 Kral anlamıyonuz sanırım 1 senedir kullanıyom düne kadar 40ms sabit mis gibi valo oynuyordum
  12. loewry

Mobil veri paket kaybı

Tamam başka sarj aleti kablosuyla
  13. loewry

Mobil veri paket kaybı

Arkadaşlar mobil verimde paket kaybı testi yaptım. %0 çıktı bir sorun yok. Ama Valorant'ta sık sık pingim 40'dan 150'ye falan çıkıyor, ışınlanıyorum. Bu zamana kadar hep mobil veri oynadım, 40ms sabit. Masaüstüne kablo ile bağlıyorum telefonu. Acaba kablo mu darbe gördü? Ufak bir dokununca...
  14. loewry

Öneri Fiber altyapı çalışması geldi

Tek dileğim paket kaybı çözülsün yeter
  15. loewry

adana 1753792550 babama söyleyeyim hocam ozaman belki geçirir
  16. loewry

şuanda vdsl kablolu internet kullanıyoruz türk telekomun. Sık sık paket kaybı sorunu var oyunlarda rahatsız edici derecede. Mahallede kazı yapmışlar turuncu borular vardı fiber altyapı döşeniyormuş. Bizim fibere geçiş yapmamız mı lazım? yoksa kablolar yenilendiği için şu paket kaybı düzelir mi
  17. loewry

Öneri Yıllardır geçmeyen jitter sorunu

Müsatkil hocam fakat sanırım kaçırdığım mesele şu. Bizim burda altyapı hızı düşük, yaklaşık 600m-700m ilerideki işyerimiz cadde üzerinde orada altyapı daha yüksek internet sağlıyor. Ordan router yoluyla alıyoruz interneti, kaliteli routerler kullanmıştık sıkıntı çekmemek için 300mb kadar...
  18. loewry

Vdsl evet kabloda ek yok bildiğim kadar, rj11 ne bilmiyorum valla ben ethernet ile bağlıyım cat6 kablom var, farklı iss kastınız nedir eğer türk telekomu değiştirin anlamında diyorsanız onu ben nasıl yapayım babam uğraşmıyor ki umursamıyor benim oyunumdaki paket kaybını🤣 Bildiklerim vdsl olması...
  19. loewry

Türk telekom altyapı Minimum 3-4 yıldır oyunlarda özellikle valorant ve cs de paket kaybından dolayı ışınlanmalar yaşıyordum. Yaşayan bilir insanı delirtir. Babama durumu izah ediyorum adamın umrunda değil banane oynama diyor. Ne yapacaksın işte al burdan yak. Bir iki kere ikna edip arattırdım...
  20. loewry

Arkadaşlar sabah telllefonumdan vpn acmıstım

Bi ara bendede olmuştu vpn bugda kalmıştı sildiysen eğer vpni telefonu kapat aç yap tüm sinyaller bi gitsin düzeliyor
Geri