Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım Vdsl internet sağlayicisi önerisi (aksaray)

Hepsi tt kullaniyor 1723833279 Aradaki 200 tl farka değermi sizce ( altyapim fiber değilmiş vdsl miş ve max 62mbps download 15mbpsnupload veriyor) 1723833316 Bu değerlere ragmen millenicem 100 paketi alsam internette sorun yaşaemıyım birdr
  2. marilyn

Yardım Vdsl internet sağlayicisi önerisi (aksaray)

Merhaba vdsl internet için en iyi sağlayıcı hangisi f/p konusunda türknet ve millenicom en uygunu ama hangisi daha iyi karar veremedim kullananlar yardimci olabilir mi Altyapis 62 down 15 up gosteriyor
  3. marilyn

Yardım Türk Telekom Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Müşteri hizmetlerini arayın durumu izah edin vodafonede yaşadım direkt faturadan düştüler
  4. marilyn

Yardım Valorant Pingim Sabit 30 - 30'un Altına Düşmüyor

speedtesttekine göre normal valoda 30 ms alman ama superonline de 10 ms alırken tt de 30 alman mantıksız
  5. marilyn

Yardım Valorant Pingim Sabit 30 - 30'un Altına Düşmüyor

ip ni gizle istersen port açıksa benim gibi işsiz birisi internetini 10 dakikalığına yok edebilir 😶‍🌫️😶‍🌫️ 1667602560 modeme res at statik değil ise ip değişir tekrar test edersin eğer düzelmez ise müşteri hizmetlerini ara durumu anlat onlar yardımcı olur
  6. marilyn

Türk Telekom internet tarifelerine zam yaptı

oha lan 12mbps internet 350 tl mi olmuş gerçi banane altyapımı var XD
  7. marilyn

Altyapı nasıl yok? Yardim

türk telekoma başvuru yapın abone olacağınızın garantisini verince daha hızlı destek oluyorlar ben başvuru yaptığım gün evime geldiler ama bina yeni olduğu için ve bizim kat arkaya baltığı için bağlatılamadı fiber altyapı için başvuruda bulundum onu bekliyorum
  8. marilyn

Altyapı Çektirmek/Port açtırmak

sürekli ara twitterdan mesaj at istedikleri zaman yapıyorlar
  9. marilyn

Altyapı Çektirmek/Port açtırmak

ben yaklaşık her ay 2-3 kere darlayarak bi alt sokaktaki fiber kutudan kablo çektirtmiştim 3 ay içinde tüm herşeyi hazırladılar vs sonunda fiber geldi diye sevinirken işim başka bir şehire düştü ve taşınmak zorunda kaldım şimdi oturduğum bina gene iyi kötü vdsl ama port yok XD bi 3-4 ayda...
  10. marilyn

50 MBPS EVDE İNTERNET LAZIM

sana tam vadedilen hızı veremezler düşüş yaşar 7-8 mbps bence normal benim altyapı vdsl bazen 50 bazen 60mbps alıyorum bazende 40 a falan düşüyor komşulardan olsa gerek büyük ihtimalle internet 75 lik paket
  11. marilyn

Hangi Operatör e geçeyim ?

millenicom al pişman olacağını zannetmiyorum
  12. marilyn

Türknet Gigabit doğrumu?

arkada sülale bağlı internete 1631465118 işte buna adsl kullananlar üzgün atar
  13. marilyn

Türknet Gigabit doğrumu?

bizde fiber gelsin diye sürünelim fiber gelsin taşınacağım için tarifeyi değiştirmiyeyim xd kesin taşınacağımız evin interneti gene adsl olur ben hayatımda hiç adam akıllı hızlı interneti tadamadım
  14. marilyn

Türknet'e geçmeli miyim?

türknetde bazen bazen demiyeyim çoğu zaman müşteri hizmetleri sorun çıkartıyor milleni geçebiliyorsan milleniye geç milleninin hizmetleri daha iyi diye biliyorum
  15. marilyn

Öneri Türknet rezilliği ve internet önerisi?

aynen sorunsuz geliyor internet ONBEIOWNRWEIOR
  16. marilyn

Öneri Türknet rezilliği ve internet önerisi?

altyapıdan kaynaklı arıza kaydı oluştursun hallederler sanırım
Top Bottom