unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
pingin neden bu kadar yüksek?bizde fiber gelsin diye sürünelim fiber gelsin taşınacağım için tarifeyi değiştirmiyeyim xd Alıntıyı görüntüle
kesin taşınacağımız evin interneti gene adsl olur ben hayatımda hiç adam akıllı hızlı interneti tadamadım
Bende geçen ay kullanmaya başladım GigaFiberi. Çok iyi hızlar. Türknet destek kaydı açıp söyleyebilirsin. Arayıp randevu veriyorlar. Gelip bağlıyorlar 30 dakikada. Hemde bedava fiber modem veriyorlar. Ben şuana kadar bir sıkıntı görmedim. Sadece bir kere altyapı çalışması için gece kesinti yaptılar ama gece olduğu için sıkıntı olmadı. Tek sıkıntı Steamde indirme yaparken hız birden düşüyor. Neyden olduğunu çözemedim. Sistemimden dolayı oluyor büyük ihtimalle. Benim aldığım hızlar bunlar. Valorantta 1-10 arası ping alıyorum. Hayırlı olsun aramıza hoş geldin...merhaba sağlayıcı değiştirmek istiyorum bakınırken türknetde gigabit İnternet verdiğini duydum açıkçası şaşırdım aslı astarı nedir bunun?
ayrıca alt yapı sorgusu yaptığım zaman desteklediğini gördüm görseli bırakıyorum.
arkada sülale bağlı internetepingin neden bu kadar yüksek?
işte buna adsl kullananlar üzgün atarBende geçen ay kullanmaya başladım GigaFiberi. Çok iyi hızlar. Türknet destek kaydı açıp söyleyebilirsin. Arayıp randevu veriyorlar. Gelip bağlıyorlar 30 dakikada. Hemde bedava fiber modem veriyorlar. Ben şuana kadar bir sıkıntı görmedim. Sadece bir kere altyapı çalışması için gece kesinti yaptılar ama gece olduğu için sıkıntı olmadı. Tek sıkıntı Steamde indirme yaparken hız birden düşüyor. Neyden olduğunu çözemedim. Sistemimden dolayı oluyor büyük ihtimalle. Benim aldığım hızlar bunlar. Valorantta 1-10 arası ping alıyorum. Hayırlı olsun aramıza hoş geldin...Alıntıyı görüntüle
Anlıyorum hocam Bizde de aynı.arkada sülale bağlı internete
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türknet baya ciddiye almış gibi görünüyor GigaFiber işini. İllahaki yakında gelecektir sizede.arkada sülale bağlı internete
işte buna adsl kullananlar üzgün atar
Bu adamlar 1000 mbps i 100tl ye vererek nasıl kar yapıyor?Türknet baya ciddiye almış gibi görünüyor GigaFiber işini. İllahaki yakında gelecektir sizede.
Wifi genişletici olarak kullanırsınOlsun. Varsa vermek saçma yoksa zaten verirsin.
Bu soruyu değiştirmek lazım aslında. Diğer şirketler niye o paralara satıyor daha mantıklı bir soru. Kısaca nasıl kazıklandığımızı kanıtlıyor turknet. Demekki 99 liraya oluyormuş 1000 liranın üstünde maliyet(paket fiyatı) gerekmiyormuş.Bu adamlar 1000 mbps i 100tl ye vererek nasıl kar yapıyor?
Doğru hocamWifi genişletici olarak kullanırsın
Bu soruyu değiştirmek lazım. Diğer şirketler niye o paralara satıyor daha mantıklı bir soru. Kısaca nasıl kazıklandığımızı kanıtlıyor turknet. Demekki 99 liraya oluyormuşuz 1000 liranın üstünde maliyet gerekmiyormuş.
Kıyı mahallesimi dostum benim oturduğum semt belki sizin ilinizden büyüktür istanbul burası.milletin kıyı mahallererine 1gbps alt yapı gelsin bir Hatayın en merkezinde 80mbps altyapı kullanalım
nufus kaç ?Kıyı mahallesimi dostum benim oturduğum semt belki sizin ilinizden büyüktür istanbul burası.
Bilmem ama 500 bin vardır ki şayet şöyle bir durum var bizde semtler birleşik yani bağcılar güngören esenler bu üç semti katsak daha iyi olabilirnufus kaç ?
sadece Antakya nufusa 1.2mBenim hala ayrıca kafam karışık bu hızı nasıl 100 TL ye veriyorlar arkadaş söylemesi bile hayal nasıl kullanıcam şimdi bunu.
Bilmem ama 500 bin vardır ki şayet şöyle bir durum var bizde semtler birleşik yani bağcılar güngören esenler bu üç semti katsak daha iyi olabilir