Neler Yeni

Türknet Gigabit doğrumu?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Elbet bir gün 1GB ile tanışacağım, o zamana dek 100 mbps devam FeelsBadMan, hayırlı olsun dostum bu arada.

Ekler

• 1631464874193.png
    1631464874193.png
    39.8 KB · Hit: 25
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61

kırmızışarapp

80+ Silver
merhaba sağlayıcı değiştirmek istiyorum bakınırken türknetde gigabit İnternet verdiğini duydum açıkçası şaşırdım aslı astarı nedir bunun?

ayrıca alt yapı sorgusu yaptığım zaman desteklediğini gördüm görseli bırakıyorum.
Bende geçen ay kullanmaya başladım GigaFiberi. Çok iyi hızlar. Türknet destek kaydı açıp söyleyebilirsin. Arayıp randevu veriyorlar. Gelip bağlıyorlar 30 dakikada. Hemde bedava fiber modem veriyorlar. Ben şuana kadar bir sıkıntı görmedim. Sadece bir kere altyapı çalışması için gece kesinti yaptılar ama gece olduğu için sıkıntı olmadı. Tek sıkıntı Steamde indirme yaparken hız birden düşüyor. Neyden olduğunu çözemedim. Sistemimden dolayı oluyor büyük ihtimalle. Benim aldığım hızlar bunlar. Valorantta 1-10 arası ping alıyorum. Hayırlı olsun aramıza hoş geldin...
1631465049495.png

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
pingin neden bu kadar yüksek?
arkada sülale bağlı internete
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende geçen ay kullanmaya başladım GigaFiberi. Çok iyi hızlar. Türknet destek kaydı açıp söyleyebilirsin. Arayıp randevu veriyorlar. Gelip bağlıyorlar 30 dakikada. Hemde bedava fiber modem veriyorlar. Ben şuana kadar bir sıkıntı görmedim. Sadece bir kere altyapı çalışması için gece kesinti yaptılar ama gece olduğu için sıkıntı olmadı. Tek sıkıntı Steamde indirme yaparken hız birden düşüyor. Neyden olduğunu çözemedim. Sistemimden dolayı oluyor büyük ihtimalle. Benim aldığım hızlar bunlar. Valorantta 1-10 arası ping alıyorum. Hayırlı olsun aramıza hoş geldin...Alıntıyı görüntüle
işte buna adsl kullananlar üzgün atar

kırmızışarapp

80+ Silver
arkada sülale bağlı internete

işte buna adsl kullananlar üzgün atar
Türknet baya ciddiye almış gibi görünüyor GigaFiber işini. İllahaki yakında gelecektir sizede.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Olsun. Varsa vermek saçma yoksa zaten verirsin.
Wifi genişletici olarak kullanırsın

Bu adamlar 1000 mbps i 100tl ye vererek nasıl kar yapıyor?
Bu soruyu değiştirmek lazım aslında. Diğer şirketler niye o paralara satıyor daha mantıklı bir soru. Kısaca nasıl kazıklandığımızı kanıtlıyor turknet. Demekki 99 liraya oluyormuş 1000 liranın üstünde maliyet(paket fiyatı) gerekmiyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Wifi genişletici olarak kullanırsın

Bu soruyu değiştirmek lazım. Diğer şirketler niye o paralara satıyor daha mantıklı bir soru. Kısaca nasıl kazıklandığımızı kanıtlıyor turknet. Demekki 99 liraya oluyormuşuz 1000 liranın üstünde maliyet gerekmiyormuş.
Doğru hocam

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
milletin kıyı mahallererine 1gbps alt yapı gelsin bir Hatayın en merkezinde 80mbps altyapı kullanalım
Kıyı mahallesimi dostum benim oturduğum semt belki sizin ilinizden büyüktür istanbul burası.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Benim hala ayrıca kafam karışık bu hızı nasıl 100 tl ye veriyorlar arkadaş söylemesi bile hayal nasıl kullanıcam şimdi bunu.

Bilmem ama 500 bin vardır ki şayet şöyle bir durum var bizde semtler birleşik yani bağcılar güngören esenler bu üç semti katsak daha iyi olabilir :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Benim hala ayrıca kafam karışık bu hızı nasıl 100 TL ye veriyorlar arkadaş söylemesi bile hayal nasıl kullanıcam şimdi bunu.

Bilmem ama 500 bin vardır ki şayet şöyle bir durum var bizde semtler birleşik yani bağcılar güngören esenler bu üç semti katsak daha iyi olabilir :)
sadece Antakya nufusa 1.2m :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom