Arama sonuçları: *

1. n7cati

5 Metre LAN Kablosu Önerisi

5 Metre Pc için lan kablosuna ihtiyacım var kaliteli olmasını istiyorum , amazon üzerinden önerirseniz sevinirim. (Amazon dışı alışveriş yapamıyorum)
  2. n7cati

Discord'a VPN ile girmek güvenli mi?

Hocam warp indirdim fakat valoya girince gördümki normalde 14 ping almam gerekirken 65 alıyorum düzeltmenin bir yolu varmı?
  3. n7cati

Discord'a VPN ile girmek güvenli mi?

HMA kullanabilirsiniz fakat ücretli kaliteli vpndir , vpn kullanmakta bir problem yaratmaz. 1728486400 Oyunda ping farkı yaratmıyor değilmi?
  4. n7cati

SUPERBOX KULLANAN VARMI?

Oyun için ise superbox kesinlikle alma , kız arkadaşım kullanıyor normalden alması gereken pingin 30-40 ping üstünü alıyor , oyunlar için alınmaz.
  5. n7cati

TürkTelekom yasaklı siteler

Güvenli internet açık olabilir.
  6. n7cati

En İyi İnternet Firması

Tam aksine müşteri hizmetleri çok kaliteli , uygulaması var arıza kaydı oluşturuyorsunuz 10dk sonra çözülüyor modemsel veya altyapısalar bir problem yoksa. Arkadaşlarımın hepsi kullanıyor memnunlar çok
  7. n7cati

En İyi İnternet Firması

Turknet , superonline ve türksat gayet başarılı markalar. Benim önerim türknet olacaktır
  8. n7cati

türknet harici önerebileceğiniz internet sağlayıcı

superonline ve kablonet bence ( vodafonedan uzak durun)
  9. n7cati

İnternette Yavaşlama Varmı Sizdede ?

Hangi sağlayıcı?
  10. n7cati

Yardım Türk Telekom hızım sürekli düşüyor

Size tavsiyem önce bir arıza kaydı oluşturun türk telekom çalışanlarından kabloları kontrol etmelerini rica edin veya değiştirmelerini, kablolarda bir hasar varsa tespit ederler zaten. Eğer bir hasar yada sorun tespit edilmezse modemide kontrol etsinler sorun modemde ise ve modem garantisi...
  11. n7cati

Yardım Türk Telekom hızım sürekli düşüyor

aynı problemi 2 ay boyunca yaşadım , hız 50 mbpsden 1 mbps'ye düşüyordu sürekli , altyapı ve bina etrafındaki tüm kablolar değişmişti sorun düzelmemişti son olarak modemi değiştirdik ve çözüldü. Eğer kablolar değiştiyse hala düzelmiyorsa yeni bir modem alın fakat modem kesinlikle türktelekomun...
  12. n7cati

VDSL 2 50 Mbps İyi mi

TT Altyapı ise ilçenizin türktelekom genel müdürlüğüne dilekçe vermeniz gerek , kattaki kişiler imzalarsa gelme ihtimali dahada artıyor.
  13. n7cati

VDSL 2 50 Mbps İyi mi

250
  14. n7cati

VDSL 2 50 Mbps İyi mi

Bende yakın zamanda vdsl 2 50mb indirme 8 uploada geçtim , ping vs olmuyor gayet yeterli oluyor geçebilirsin
  15. n7cati

Turk Telekomdan Turk Nete Geçmelimiyim ?

Comnet veya türkneti öneririm.
  16. n7cati

Yardım TURKNET KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ PROBLEM Mİ VAR ? PİNG SORUNU

Türknette sorunlar var sanırım , az önce türknet kullanan arkadaşlarımın interneti gitti 1 saat gelmedi
  17. n7cati

Yardım Vdsl'e Geçmek Mantıklımı?

Çok teşekkür ederim , sizce fiber gelirmi yoksa vdsl olarak kalırmı beklemelimiyim?
  18. n7cati

Evet hocam max 16 destekliyor , fiber gibi olurmu vdsl acaba?
  19. n7cati

Selam arkadaşlar , bulunduğum konumda 6-7 yıldır adsl internet vardı fakat bugün kazı vs yapıyorlardı ve altyapı sorguladığımda VDSL2- Hipernet Gözüküyor , Sizce fiberi bekleyelimmi yoksa vdslemi geçelim vdsl nasıldır? Adsl gibi olmasını istemiyorum ben oyundayken ailem interneti kullanınca...
Top Bottom