Neler Yeni

Yardım Vdsl'e Geçmek Mantıklımı?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Selam arkadaşlar , bulunduğum konumda 6-7 yıldır adsl internet vardı fakat bugün kazı vs yapıyorlardı ve altyapı sorguladığımda VDSL2- Hipernet Gözüküyor , Sizce fiberi bekleyelimmi yoksa vdslemi geçelim vdsl nasıldır? Adsl gibi olmasını istemiyorum ben oyundayken ailem interneti kullanınca adslde ping çıkıyordu , discordda yayın bile açamıyordum , vdsl fiber gibi olurmu tavsiyeniz varmı ve hipernet vdsl anlamına mı geliyor?

1677252789062.png

1677252792435.png

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selam arkadaşlar , bulunduğum konumda 6-7 yıldır adsl internet vardı fakat bugün kazı vs yapıyorlardı ve altyapı sorguladığımda VDSL2- Hipernet Gözüküyor , Sizce fiberi bekleyelimmi yoksa vdslemi geçelim vdsl nasıldır? Adsl gibi olmasını istemiyorum ben oyundayken ailem interneti kullanınca adslde ping çıkıyordu , discordda yayın bile açamıyordum , vdsl fiber gibi olurmu tavsiyeniz varmı ve hipernet vdsl anlamına mı geliyor?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
adsl 16mbps veriyordu sanırsam, vdsl ile altyapıya göre değişiyor örneğin ben vdsl ile 75mbps kullanıyorum ve gayet stabil.
Senin de 58mbps destekliyormuş 50mbps lik paket alsan adsl den çok daha iyi performans alırsın

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hipernet Türk Telekomun Belirlediği Pakettir. VDSL destekliyorsa tabii ki VDSL e geçin bende de hipernet destekliyor. Türk Telekomun Sorgulama sisteminde hep öyle gözüküyor. ADSL'den VDSL'e geçin şansınız varsa.
50mbps'lik paketi alıp keyfinize bakarsınız. Ping değerlerinizde illa düşüş olur. Fakat Santral'e olan uzaklığınıza da bağlı Lag,ping değeriniz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Vdsl=Hipernet

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adsl 16mbps veriyordu sanırsam, vdsl ile altyapıya göre değişiyor örneğin ben vdsl ile 75mbps kullanıyorum ve gayet stabil.
Senin de 58mbps destekliyormuş 50mbps lik paket alsan adsl den çok daha iyi performans alırsın
Evet hocam max 16 destekliyor , fiber gibi olurmu vdsl acaba?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

n7cati