Arama sonuçları: *

1. nigelhayesdavis

Hangi servis sağlayıcısına geçilmeli?

Hangisi daha az ping veriyor?
  2. nigelhayesdavis

Hangi servis sağlayıcısına geçilmeli?

VDSL 100 megabit destekleyen bir TTNET altyapısındayım. Şu anda türknetteyim fakat fiyatı 170TL yaptıklarından dolayı Netspeed, Millenicom veya GIBIRNet'e geçmeyi düşünüyorum. Oyun pingi çok önemli benim için. Şu an Valorant'ta 20-23 civarı alıyorum. Speedtest'te 6. Ne yapmayalım? Hangi...
  3. nigelhayesdavis

Türknet eski değerleri vermiyor?

Derdini seveyim be kardeşim :) . 1643573404 Olabilir normaldir tatil dönemimde akşamları özellikle herkes interneti kullanıyor.
  4. nigelhayesdavis

Türk Telekom interneti ne zaman bağlar?

Hangi firma? Genel: bunların sağı solu belli olmaz. Tahmini cuma falan gelir. Hızlı değil hiç biri.
  5. nigelhayesdavis

Millenicom a geçsem daha iyi bir hizmet alır mıyım

Direk geç bende de tahmini hıza 80 diyordu 93-7.5 alıyorum türknetle. Apartmana 113 megabit geliyormuş. Çok memnunum. Sadece gece 2.30-3 civarı 1-2dk gidip geliyor bazen.
  6. nigelhayesdavis

Türknet hakkında bilgi verebilir misiniz?

Şahane şahane türknet bi harika dostum diyim. 99 tl mükemmel bir altyapımız yok eski neredeyse 20 yıllık evde oturuyoruz 95-8 megabit 6 ping. Valorantta menüde 18 oyunda 24 civarı. Geçmeyi düşünüyorsan 1 ay bedava yaparız bana mesaj atarsan.
  7. nigelhayesdavis

Netspeed nasıldır? Kullanan var mı?

Arkadaşım kullanıyor çok memnunlar. VDSL 60-7 alıyorlar.
  8. nigelhayesdavis

50 TL tarife önerisi

Bunun biraz daha fazla gb lı hali var mı acaba ?
  9. nigelhayesdavis

50 TL tarife önerisi

İnternet hızı. Türkcell 100megabit Türk telekom 40- 50 megabit alırken Vodafone 15 megabit alıyor bir de çok dalgalı bazen 1 megabit falan oluyor
  10. nigelhayesdavis

50 TL tarife önerisi

Hiç memnun değilim yaşadığım şehirde çok kötü.
  11. nigelhayesdavis

50 TL tarife önerisi

Minimum 10 GB Vodafone hariç tarife önerisi.(25 yaş altıyım). Çok fark olursa 60a kadar çıkarım.
  12. nigelhayesdavis

Türknet vs Superonline

Sadece 95 TL (99TL sanırım şuan). Ve ilk ay bedava bana ulaşırsan. Sana mesaj attım geri dönersen sevinirim.
  13. nigelhayesdavis

Türknet vs Superonline

95 TL ödüyorum.
  14. nigelhayesdavis

Türknet vs Superonline

Türknetteyim Bizede (vdsl) 85 megabit dediler 93 megabit alıyorum upload hızım da 7.5. Kesinlikle geçmelisin.
  15. nigelhayesdavis

Türknet bağlatıyorum kaç günde gelirler

2-6 gün dedilerse 6. gün gelirler.
  16. nigelhayesdavis

İnternet Tavsiyesi Verirmisiniz

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,700,mevcut-musterilere-ozel-br-gulduren-100-kampanyasi https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,698,gulduren-100-kampanyasi En iyileri.
Top Bottom