Neler Yeni

Millenicom a geçsem daha iyi bir hizmet alır mıyım

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Türktelekom kullanıyorum 16 mps altyapımı bilmiyorum ama çalışma ile düzeltildiği halinde iyileşmiş olması lazım altyapı sorgulaması yapınca çıkan şu...

Ekran görüntüsü 2021-08-14 011502.png

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Siz 16 diyorsunuz ama altyapınız VDSL ve 81Mbps destekli görünüyor.
Tavsiyem TurkNet'e geçmeniz. Millenicom şu ara aşırı sıkıntılı.
TurkNet'ten 50Mbps paket almayı deneyin. Hatta sorun olmazsa ona göre arttırın.
Tavsiyem önce 50 alıp VDSL geçişi yapmanız, sonra hat değerlerinizi atarsınız ona göre hızı daha da yükseltirsiniz elbet.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz 16 diyorsunuz ama altyapınız VDSL ve 81Mbps destekli görünüyor.
Tavsiyem TurkNet'e geçmeniz. Millenicom şu ara aşırı sıkıntılı.
TurkNet'ten 50Mbps paket almayı deneyin. Hatta sorun olmazsa ona göre arttırın.
Tavsiyem önce 50 alıp VDSL geçişi yapmanız, sonra hat değerlerinizi atarsınız ona göre hızı daha da yükseltirsiniz elbet.
anladım mesajınızı teknolojiyi hiç bilmeyen birine göre yazar mısınız yeniden babama göstericem de xd ve altyapım fiber mi nerden öğrenebilirim en son fiber döşeniyodu bu gün bi kaç saat gitti int geldiğinde 10 mbps den 81 e çıkmış xd

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
altyapım fiber mi nerden öğrenebilirim en son fiber döşeniyodu bu gün bi kaç saat gitti int geldiğinde 10 mbps den 81 e çıkmış
Fiber döşenirse hemen gözükmüyor sistemde. Daha kutu vb. İşlemler var bilemem yani :D

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Direk geç bende de tahmini hıza 80 diyordu 93-7.5 alıyorum türknetle. Apartmana 113 megabit geliyormuş. Çok memnunum. Sadece gece 2.30-3 civarı 1-2dk gidip geliyor bazen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
anladım mesajınızı teknolojiyi hiç bilmeyen birine göre yazar mısınız yeniden babama göstericem de xd ve altyapım fiber mi nerden öğrenebilirim en son fiber döşeniyodu bu gün bi kaç saat gitti int geldiğinde 10 mbps den 81 e çıkmış xd
Apartman da oturuyor iseniz bir kutu bağlanmış olması lazım fiber. Yada dışarda yakınlarda uzun Beyaz içinde elektrik sayacı olan kutu olmalı. Bu ikisinden birisi varsa fiber gelmiş olması yüksek ihtimal.
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula buradan bir sorgulama yapın. Santral mesafesi 0 görünüyor ise fiberdir. Belli bir mesafe yazıyor ise VDSL

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Apartman da oturuyor iseniz bir kutu bağlanmış olması lazım fiber. Yada dışarda yakınlarda uzun Beyaz içinde elektrik sayacı olan kutu olmalı. Bu ikisinden birisi varsa fiber gelmiş olması yüksek ihtimal.
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula buradan bir sorgulama yapın. Santral mesafesi 0 görünüyor ise fiberdir. Belli bir mesafe yazıyor ise VDSL
fiber değilmiş 95 metre yazıyor e o zaman soruyorum neden 10 mbps internet bi anda 81 oldu ? çalışma var acaba önce kapasite arttırıp sonra mı fiber yapıcaklar fiber döşüyolar çünkü buraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
fiber değilmiş 95 metre yazıyor e o zaman soruyorum neden 10 mbps internet bi anda 81 oldu ? çalışma var acaba önce kapasite arttırıp sonra mı fiber yapıcaklar fiber döşüyolar çünkü buraya
VDSL var şuanda sizde fiber gelmeyecek gibi. VDSL portuna da ilçe Telekom müdürlüğünde aktarım yapılmamış görünüyor.

Flokii

80+

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
@Yenigelenkisi brom müdürlüğe aktarım yapılmamak ne demek ya?

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Telekom ilçe müdürlüğü de ADSL portundan VDSL portuna aktarım yapılmamış ise hala ADSL olarak görülüyor olabilir. Modemin içine girip arayüz de maksimum ulaşılan hız ve mevcut hız değerlerini paylaşabilir misiniz?
kankam ne yapıcağım konusunda hiçbir bilgim yok xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telekom ilçe müdürlüğü de ADSL portundan VDSL portuna aktarım yapılmamış ise hala ADSL olarak görülüyor olabilir. Modemin içine girip arayüz de maksimum ulaşılan hız ve mevcut hız değerlerini paylaşabilir misiniz?
arayüze girdim zyxel kullanıyorum nereye tıklıcam
1628975253772.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yenigelenkisi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,561
Üyeler
167,154