Neler Yeni

Türknet hakkında bilgi verebilir misiniz?

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
merhaba turk telefom ınternet kullanıyorum bu ay taahhütümün bıtecegını ogrendım ve turknet almaya karar verdım altyapım 100mbps vdsl desteklıyor baglatma süreci nasıl ilerliyor bunun hakkında bılgı verebılır mısınız?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Türknet / Milenicom ikiside trnin bence en iyi internetleri ama milenicomda daha az şikayet var. Ben türknet kullanıcısıyım benim internetim 6 günde halledildi. Babam belge işleriyle baya uğraştı tam ne yaptı bilmiyorum ama biraz uğraştırdı bazıları daha da uzun beklemiş. Müşteri hizmetlerine sitesinden destek talebi açarak ulaşıyorsunuz riot ticket sistemi gibi siz bir şey yazıyorsunuz 24 saat içinde ki bazen 30dk içinde geri yapmanız gerekenleri veya istedikleri şeyi yazıyorlar siz de yazıyorsunuz bir şekilde çözülüyor. Telefondan iletişim kurmanız imkansıza yakın öyle bir servisleri yok doğru düzgün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada eğer geçecek olursanız ve kodumu kullanırsanız sevinirim GGN17IH94DED

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ben türknet kullandım ve hiç memnun kalmadım.
İlk sebebi karşında asla bir muhatap bulamaman mesela internetin yavaşladı yada çok ping oluyor yada değerler olması gerekenin altındadır ama senin yapabileceğin tek şey online işlemlerden mesaj atıp beklemek olur mesaj ile verilen destek ve çözüm de ne kadar sağlıklı olur sen düşün.
Onun dışında türknete geçtikten sonra oyunlarda çok fazla ping almaya başladım ve bu asla düşmüyordu 70 ile 300 arasında kalıyordu sürekli hiç normal değerleri görmedim. Bu problem için arayıp defalarca konuştum arıza birimi ile defalarca kez mesaj attım cevap neydi biliyor musun? Bizden kaynaklı değil. Öyle yada böyle suçlarını kabul ettirdim ama bu sefer de asla ve asla sorunu çözmüyorlardı, benim de canıma tak etti iptal ettim üyeliği ve millenicom'a geçtim birde ne göreyim ping düşmüş hem de çok iyi değerlere düşmüş, aylarca uğraştığım sizden kaynaklı dedikleri ping şuan harika.
Şimdi millenicom da bir sorun yaşadığım zaman direkt arıyorum onlar da sağ olsunlar adam gibi ilgilenip hallediyorlar hemen.
Hatta bir kere bir internet kesintisi yaşadım arayıp sorun bildirecektim, adamlar bana efendim sistemimizde bir sorun olduğu görünüyordu biz oraya bir ekip gönderdik zaten dediler ve 15 dakika sonra hop internet geldi. Türknette olsa mesaj atıcan da cevap gelecekte ekip gelecekte bilmem ne bilmem ne.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
İlk sebebi karşında asla bir muhatap bulamaman mesela internetin yavaşladı yada çok ping oluyor yada değerler olması gerekenin altındadır ama senin yapabileceğin tek şey online işlemlerden mesaj atıp beklemek olur mesaj ile verilen destek ve çözüm de ne kadar sağlıklı olur sen düşün.
Onun dışında türknete geçtikten sonra oyunlarda çok fazla ping almaya başladım ve bu asla düşmüyordu 70 ile 300 arasında kalıyordu sürekli hiç normal değerleri görmedim. Bu problem için arayıp defalarca konuştum arıza birimi ile defalarca kez mesaj attım cevap neydi biliyor musun? Bizden kaynaklı değil. Öyle yada böyle suçlarını kabul ettirdim ama bu sefer de asla ve asla sorunu çözmüyorlardı, benim de canıma tak etti iptal ettim üyeliği ve millenicom'a geçtim birde ne göreyim ping düşmüş hem de çok iyi değerlere düşmüş, aylarca uğraştığım sizden kaynaklı dedikleri ping şuan harika.
Şimdi millenicom da bir sorun yaşadığım zaman direkt arıyorum onlar da sağ olsunlar adam gibi ilgilenip hallediyorlar hemen.
Hatta bir kere bir internet kesintisi yaşadım arayıp sorun bildirecektim, adamlar bana efendim sistemimizde bir sorun olduğu görünüyordu biz oraya bir ekip gönderdik zaten dediler ve 15 dakika sonra hop internet geldi. Türknette olsa mesaj atıcan da cevap gelecekte ekip gelecekte bilmem ne bilmem ne.
Mesela bu arkadaş bana kıyasla aşırı sıkıntı çekmiş benim hep ufak problemlerim oldu işte gece 2 de 20dk ping çıkması vs ama kronik bu olay veya wifi çekmemesi. Turknet biraz şans işi gibi ama internet hızları iyi durumda bence. Milenicomda tercih edilebilir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Mesela bu arkadaş bana kıyasla aşırı sıkıntı çekmiş benim hep ufak problemlerim oldu işte gece 2 de 20dk ping çıkması vs ama kronik bu olay veya wifi çekmemesi. Turknet biraz şans işi gibi ama internet hızları iyi durumda bence. Milenicomda tercih edilebilir.
Namus meselesi gibi türkneti savunup bana çıkışmadığın için teşekkürler hocam :D
Doğru söylüyorsun biraz şans işi olabilir.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
Namus meselesi gibi türkneti savunup bana çıkışmadığın için teşekkürler hocam :D
Doğru söylüyorsun biraz şans işi olabilir.
Rica ederim hocam bence de namus meselesi gibi savunulmamalı herkese iyi sonuçlar doğurmuyorlar ama kesinlikle türk telekomdan falan iyiler

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet / Milenicom ikiside trnin bence en iyi internetleri ama milenicomda daha az şikayet var. Ben türknet kullanıcısıyım benim internetim 6 günde halledildi. Babam belge işleriyle baya uğraştı tam ne yaptı bilmiyorum ama biraz uğraştırdı bazıları daha da uzun beklemiş. Müşteri hizmetlerine sitesinden destek talebi açarak ulaşıyorsunuz riot ticket sistemi gibi siz bir şey yazıyorsunuz 24 saat içinde ki bazen 30dk içinde geri yapmanız gerekenleri veya istedikleri şeyi yazıyorlar siz de yazıyorsunuz bir şekilde çözülüyor. Telefondan iletişim kurmanız imkansıza yakın öyle bir servisleri yok doğru düzgün.

Bu arada eğer geçecek olursanız ve kodumu kullanırsanız sevinirim GGN17IH94DED
bılgı ıcın tesekkur ederım

bılgı ıcın cok tesekkurler

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Şahane şahane türknet bi harika dostum diyim. 99 tl mükemmel bir altyapımız yok eski neredeyse 20 yıllık evde oturuyoruz 95-8 megabit 6 ping. Valorantta menüde 18 oyunda 24 civarı. Geçmeyi düşünüyorsan 1 ay bedava yaparız bana mesaj atarsan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Atakan Yıldırım
Turknet gayet güzel.Paketleride fena değil.Milenicomda başarılı.Türknette müşteri hizmetleri yok.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
bılgı ıcın tesekkur ederım

bılgı ıcın cok tesekkurler
Hocam geçecek olursanız turknet kodumu kullanmayı unutmayın hem size 1 ay bedava hem bana

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bölgelere göre her operatörün farklı servis hizmetleri olduğu bir gerçek. Ne varki, biz ailece turknet'e geçtik ttnet trajedisinden sonra, ilaç gibi geldi desem yeridir. 50Mbit'i görüyoruz download ve upload inanılmaz hızda en azından ttnet'e göre çok daha iyi diyebilirim. Tavsiye edermiyim diye sorulacak olunursa eğer, mutlaka edebileceğim bir telekominikasyon şirketi diye düşünmekteyim. Özetle memnunuz biz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Birçok oyun sunucusu ile peer içerisinde olan, az hop sayesinde stabil bağlantılarda daha iyi değerler veren. Yurt dışındaki birçok sunucuya kendi ağından bağlandığı için erişim sorunu yaşatmayan. Riot sunucuları ve DE-CIX gibi büyük IXP'ler ile ortaklaşa iş yapan, yakın zamanda valve ping değerlerini 20ms'e düşürmeyi planlayan İnternet Servis Sağlayıcısı.

Terimleri kendiniz araştırabilirsiniz, iyi geceler.

Top Bottom