Arama sonuçları: *

1. O

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

Ben Gebze merkezde oturuyorum 50 alıyorum daha yeni 1000mpbs altyapı geldi sözleşme bitsin gececegim yani 75gayet iyi deger Oyun indirmeye kalksan da güzel performans verir çok beklemezsin hatta performansını arttırmak istersen Cat6 kablo kullan
  2. O

Yardım Türk Telekom cayma bedeli karşılarmı

Ya büyük firmalar bence daha iyi çünkü süperonline dan ben aşırı memnunum ne sorun yasadiysam ilgilendiler hatta aşırı yetkili bile aradı bir ara hergun şikayet ediyordum çözdüler ilgilendiler TT de öyledir büyük ihtimalle Netspeed ve Türk Telekom aynı para zaten altyapı TT nin sorunum olduğunda...
  3. O

Yardım Türk Telekom cayma bedeli karşılarmı

Süperonline vdsl kullanıyorum 50mpbs ve fthh geldi süperonline da TT fiberi vermiyormuş palet yuksekltmek istedim olmadk iptal edesim var taahhut nekadar çıkar bilmiyorum Mart'ta taahhüt bitiyor çıkan tahhhut bedelini Türk Telekom karşılarmı öyle bir kampanyalari varmı ve cayma bedeli tahmini...
  4. O

Mahallede iki tane altyapı çalışması

Türkcell tercih et bence hem ilgililer cidden çok ilgililer ben bir ara şikayet yağmuruna tutmuştum bizzat yetkili biri aradı ilgilendi ve türkcell in fiber fiyatlarida TT ye göre uygun
  5. O

Yardım 1000mpbs altyapım var kullanabiliyormuyum

Teşekkür ederim tam tahmin ettiğim gibiymis fiber pakete geçince demekki 1727693294 Türk Telekom getirdi altyapı şuan süperonline vdsl2 50mpbs paketteyim altyapı maks bunu destekliyor yükseltmeyi düşünüyorum süperonline pek pahalida değil 200mpbs paketleri
  6. O

Yardım 1000mpbs altyapım var kullanabiliyormuyum

Eve kadar kablo cekilecekti sözde ama kutuyu koydular gittiler şimdide altyapı sorguladım 1000mpbs destekliyor deniliyor ama eve kablo cekilmediki yoksa 100mpbs ve üstü pakete gecincemi eve kadar kablo cekicekler nasıl işliyor sürec
  7. O

Fixnet ve comnet kulanan var mı?

Fixnet yorumlarını çok okudum sunucuları Edirne ve yurtidisindada varmış o yüzden yurtdışı sunucuları olan oyunlarda ping daha düşük oluyor CS2 fc24-25 gibi oyunlarda ama valorant gibi tr sunucusu olan oyunlarda pingin yükselir biraz daha bilgin olsun
  8. O

Yardım Türk Telekom fiber mi döşeyecek

İnşallah bağlarlar sizede 1722249096 Gebzeye daha yeni geliyor Dilovası bekler biraz daha maalesef :)
  9. O

Hee teşekkür ederim
  10. O

Hızlandırmak için bir şey yapabilirmiyim peki
  11. O

Anladım baktım zaten dediğiniz gibi teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin
  12. O

Teşekkür ederim bakacağım şimdi merak ettim
  13. O

Allah'ım ciddimisin 1721649623 Allahhhhh çok şükür tesekkur ederim 1721649640 Çok mutlu oldum çok teşekkür ederim
  14. O

Türk Telekom ekipleri geldi yeni kutu koydular direğe hatta bizim zilede bastılar apartmana girdiler çıktılar bizde vdsl2 altyapı varda ne için gelmişlerdir fiber altyapı gelebilirmi anlamadığım için sormak istedim
  15. O

Yardım İnternet Altyapım yok gözüküyor ne olacak

Ama apartmanda internet kullanmayanlar var port dolu olamazki
  16. O

Yardım İnternet Altyapım yok gözüküyor ne olacak

süperonline müşterisiyim ve hiç memnun değilim vdsl2 60mbps lik altyapım vardı ve internet firmalarını şimdiden aratıyordum babama ve babam bizde altyapı gözükmediğini söyledi Türkneti aratmıştım öyle dediler bugünde TT yi bizzat ben aradım onlarda yok dedi ve kendimde baktım harbidende yok...
  17. O

vdsl2 altyapı ISS tavsiyesi

Türkcell de çok modem değisti ama sorun yine çözülemedi birde Türk telekomdaki hızın stabilmiydi
Top Bottom