Neler Yeni

vdsl2 altyapı ISS tavsiyesi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
2yıldır Superonline kullanıyordum 24Mbps 6upload paket ve hız sorunu yaşamıyordum son6 aya kadar ondan öncesi aşırı iyiydi stabil pingsiz şekilde oyun oynayabiliyordum şu anda maalesef çok kötü arıza kaydı oluşturup duruyorum Türk Telekom iç tesisatta sorun var diyor Turkcell de kablonuzda sorun yok yenilemeyin dedi en sonda dayanamadım önceki kablolar CAT6 ydı yine CAT6 döşettirdim düzelmedi 2 hafta oldu bir de ve TT hala iç tesisatta sorun olduğunu söylüyor Turkcell de bir şey yapamıyor paralı ekip geliyor modem değiştirip gittiler kaçkere sorun bulamadılar bir türlü bizde
Kablosuz bağlanıyorum ama modemede yakın sayılırım 2 metre bile yok kablosuz adaptörümde bu https://www.amazon.com.tr/dp/B07T36...e=380333&creativeASIN=B07T3687DF&linkCode=asn
1.5 sene böyle kullandım sorun yaşamadım ve şu an aldığım hız değerleri çok aşırı dalgalı 23'ten başlıyor test 5-6 ya kadar düşüyor hangi firmaya geçeyim sizce parası önemli değil Türk Telekom'a geçsem ilgilenirler mi adam gibi yoksa başka firmamı tavsiye edersiniz Netspeed, TurkNet gibi altyapımda VDSL2 63Mbps destekliyor zaten yeni geçeceğim internette paketim 50Mbps olacak

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Valla hocam ben turktelekom kullanıyorum bi sorun olduğunda çözdürüyorum. Çözüyolar geçenlerde modem değiştirdiler sonra bi sorun olmuştu onuda gelip çözdüler. Benimde taahut bitiyor bende geçsemmi kalsammı diye düşünüyorum. Kalmamın sebebi müsteri hizmetleri iyi arayınca ulaşılıyor genel olarak ben problemi çözdürüyorum hızlı. Ama dğer firmalardan hızlı çözüm odaklı olanı pek duymadım ve arayınca ulaşaılmıyordu mesela türknet. Bende türknet ile turktelekom arasındayım. Turknet 170 tl 100 mbps veriypr. Turktelekomda 250 filan yeni yılda turknet ne kadar zam yapar bilmiyom :) o yüzden kararsızım :) fiyat aynı veya yakın olucaksa turktelekomu tercih ederim müsteri hizmetlerinden dolayı

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam ben turktelekom kullanıyorum bi sorun olduğunda çözdürüyorum. Çözüyolar geçenlerde modem değiştirdiler sonra bi sorun olmuştu onuda gelip çözdüler. Benimde taahut bitiyor bende geçsemmi kalsammı diye düşünüyorum. Kalmamın sebebi müsteri hizmetleri iyi arayınca ulaşılıyor genel olarak ben problemi çözdürüyorum hızlı. Ama dğer firmalardan hızlı çözüm odaklı olanı pek duymadım ve arayınca ulaşaılmıyordu mesela türknet. Bende türknet ile turktelekom arasındayım. Turknet 170 TL 100 mbps veriypr. Turktelekomda 250 filan yeni yılda turknet ne kadar zam yapar bilmiyom :) o yüzden kararsızım :) fiyat aynı veya yakın olucaksa turktelekomu tercih ederim müsteri hizmetlerinden dolayı
Türkcell de çok modem değisti ama sorun yine çözülemedi birde Türk telekomdaki hızın stabilmiydi

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Türkcell de çok modem değisti ama sorun yine çözülemedi birde Türk telekomdaki hızın stabilmiydi
Hızım stabildi modemden dolayı kopmalar yaşadım modem 6 senelikti değiştiler sonra hız sorunu oldu onuda gelip çözdüler onun harici hız sorunu yaşadığımı hatırlamıyom 8 10 yıldır kullanıyorum fiberi 6 yıldır kullanıyom sorun yaşamadım belkide bina yeni diye bilmiyorum. Bugun 100 mbps olana baktım ilk yıl 260 2. Yıl 280 mi neydi turktelekom veya turknet arasındayım turknet müsteri hizmetlerini arayamamak filan sıkıntı o yüzden aklım karışıyor.

Top Bottom