Neler Yeni

Mahallede iki tane altyapı çalışması

KAYA90543

80+
Öncelikle merhaba
Uzun süredir mahallede altyapı bekliyoruz artık altyapıyı unutmusken geçen gün çalışma oldu her neyse çalışma bitince kontrol ettim rögar kapağı üstünde Turkcell Superonline yazıyordu aradan bir iki gün geçti bu sefer diğer tarafta bir kazı daha oldu bu sefer türk Telekom rögar kapakları görmeye başladım. Benim sorum şu sizce hangisi tercih etmeliyim bu arada fiber olup olmadıklarıni bilmiyorum sistemde altyapı hala görünmüyor. Sizce hangi servis sağlayıcı ile hangi altyapıyi kullanayım?

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet YILMAZ
tahminen ikisi de fiberdir. kurulum bittikten sonra yakın evlere kapıya broşür koyuyorlar onlara bak bence biraz bekleyip,

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
çanakkalede tt kullanıyodum memnundum hocam, fiyatlara göre tercih yapın bence.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Öncelikle merhaba
Uzun süredir mahallede altyapı bekliyoruz artık altyapıyı unutmusken geçen gün çalışma oldu her neyse çalışma bitince kontrol ettim rögar kapağı üstünde Turkcell Superonline yazıyordu aradan bir iki gün geçti bu sefer diğer tarafta bir kazı daha oldu bu sefer türk Telekom rögar kapakları görmeye başladım. Benim sorum şu sizce hangisi tercih etmeliyim bu arada fiber olup olmadıklarıni bilmiyorum sistemde altyapı hala görünmüyor. Sizce hangi servis sağlayıcı ile hangi altyapıyi kullanayım?
Türkcell tercih et bence hem ilgililer cidden çok ilgililer ben bir ara şikayet yağmuruna tutmuştum bizzat yetkili biri aradı ilgilendi ve türkcell in fiber fiyatlarida TT ye göre uygun

Top Bottom