Arama sonuçları: *

1. P

Türk Telekom fiber kutu

Elektrikçi işini anlayan biri varsa çevrede bina içi hattı kendiniz çektirebilirsiniz. Hızlı bir şekilde halledilir. Bina içi için TT biraz ağır davranıyor.
  2. P

Öneri Türk Telekom Cok Güzel Besteler İstiyor

İnternet var modemden wifi olarak mı çekmiyor yoksa ? Yani kablo ile test yaptınız mı?
  3. P

Yardım Altyapı Nasıl Getirtebilirim?

Biz vdsl çektirdik. Özel projeye gerek kalmadan. Çünkü vdsl bulunduğumuz bölgede direkler üzerinden gidiyor bizim mahalleye gelmiyor. Başvuru ile 4 direk ile mahalleye geldi direkler türktelekomdan(ptt) işlem ücretleri bizden oldu. Ekleyeyim saha dolabı çok uzakta değildi. Bu yüzden direk...
  4. P

Bunu düz bir kablo olarak düşünmeyin. İlk önce ana santralden fiber olarak çıkmalı . Yani bölgenizde saha dolabı yoksa saha dolabı koyulacak ve fiber kablo oraya gelcek. Saha dolabından vdsl bakır kablo olarak dağıtım kutularına gidecek. Yani buradaki mevzu saha dolabı. Şimdi şirketler vdsl ile...
  5. P

Söylediğiniz vdsl yöntemini bilmiyorum fakat benim bildiğim vdsl de 7mbps almanız biraz zor. Yani adsl ise full bakır olduğu için o hızı alabilirsiniz. Ama dediğim gibi vdsl maliyetli bir düzen. Vdslde sizden her türlü 50k üstü para alırlar kişisel altyapı gelecekse. He eğer yakınınızda bir...
  6. P

Bu hane ile alakalı eğer 45-50 dairelik bir bölgeye sahip değilseniz örneğin 5-10 daire varsa kolay kolay getirmezler. Fiber, vdsl kişisel getirtebilirsin muhtemelen fakat çok fazla paralar yani vdsl için yeni ekonomi ile 100k felan isterler fiber'i düşünemiyorum.
  7. P

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Alamazsın demedim uğraşırsın dedim. Yaşadığım şeyi söyledim sağdan soldan bulduğum bir bilgi değil. Ayrıca 1 ay boyunca beni mağdur etti ve thh sadece kullanılmayan sürenin faturadan düşülmesine karar verildi. Ben bir ayda internetten işimi yaparken asgari ücret üstü para kazanıyorken hiç bir iş...
  8. P

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Yanlışlıkla Türktelekom felan geçmeyin çoğunluğu devlete ait olduğu için thh kararını bile alamazsınız. Özel firmalara karşı bu kararları almak daha hızlı oluyor.
  9. P

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Hemen karşılama derken dalga mı geçiyorsun ? Türk telekom kaç yıldır bu ülkede hizmet veriyor haberin var mı ? Bu kadar bilgisiz olma araştır öğren. Örneğin uzaya gezi düzenlemek için 55 milyon dolar vereceğine 1 milyon çalışan sayını 2 milyon yapacaksın hizmeti hızlandıracaksın. Türk telekom...
  10. P

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Neden 15-20 yıllık altyapı kullanılıyor hiç düşündün mü zeki kardeşim ? Türktelekom altyapı yenilemesi yapmadığı için olabilir mi ? Tüm altyapı telekomdan geçiyor. Bu kadar saçma konuşmayı nasıl başarıyorsunuz çözemiyorum.
  11. P

Fiber İnternet Mücadelesi: İmkânsızı Başarmak! 4 Aylık Serüven!

Aman diyim vergi tarihini kaçırmayın bir bakmışınız evinizde haciz elinizde kelepçe . Biliyorsunuz maliye bakanımız bu konularda çok hassas. Hani milyar TL vergi borcun felan varsa çok önemli değilde 400-500 TL borcun varsa adamın ümüğüne yapışırlar. Özelliklede işsiz vergisi olan Gss primi...
  12. P

Haklı değiller. Kaldırdıkları para yaptıkları yatırımın çeyreğine bile yetişmez. Çoğu vergi ödemiyor. Özellikle türktelekom dediğin özel bir firma bile değil. Yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir. Yani en az %85'i devlete ait bir kurum...
  13. P

“Bunu senin için yapıyorum, bu kadar uğraştığın için. Yoksa bu kadar başvuruya rağmen yapmazdım.” şu cümle heralde Türkiyenin özeti . Hayrına iş yapıyor karaktersizler.
  14. P

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

Zararlı neyi korumuş sen ne anlatıyosun. Sence bunu yapan başka uygulamada devam edemez mi yada vpn ile yaptığı şeylere devam edemez mi sanıyorsun bu gibi şeyleri engellemek çözüm değil bu gider yenisi gelir insanların işin yaptığı , eğlendiği platformları kapatmanın ülkeye bir faydası yok.
  15. P

Turknete gecmeyı dusunuyorum yardım lazım bır konuda

Aslında var . En basitinden arkadaşım aynı altyapı ile türktelekom kullanırken maksimum 16mbps veriyorlarda ve pingi genel olarak oyunlarda çok yüksekti. Örneğin cs atıyorduk onunda benimde 80-90 pingimiz vardı. Yeni taahhüt bitmeden türknete geçti 50mbps hız verdiler şuanda pingi 48-50 arası ...
  16. P

DNS DEĞİSTİRME PROGRAMI BAN YEDİRİR Mİ

Warp ping değil jitter(kayıp) yapar. Artık konum ve adres değiştiriyor. Ve istediğin konumu seçemiyorsun malesef rastgele atıyor. Cs2 üzerinde denedim dnsden dolayı ping düşüyor fakat kayıp çok fazla oluyor.
  17. P

SUPERBOX KULLANAN VARMI?

Baz istasyonuna uzaklığın , kullanıcı sayısı , hava şartları çok fazla etkileyecektir. 1 yıl kullanmıştım baz istasyonuna 50 metre mesafede çok kullanıcının olmadığı bölgedeyim ona rağmen online oyunlarda sürekli dalgalanmalar oluyordu. Yeni nesil cs2 , valo gibi oyunlarda ekstra hissedersin...
  18. P

Evime internet bağlatamıyorum

Türk Telekomun canı ne isterse o olur. Adalet , dava falan hikaye. Parasını verdiğim interneti 1 aydır kullanamıyorum çünkü yok. Muhattap yok. Biz bir tarih belirledik o zaman gelince bakarız kafasında. Ne bir kanun korkusu ne bir şey yok. Kısaca yapabileceğin tüm başvuruları yap ve sadece...
  19. P

Türktelekom ve sağlanamayan hizmet

Denemediğim tek bu varmış galiba çok teşekkürler öneri için bunu da deneyeceğim.
  20. P

Türktelekom ve sağlanamayan hizmet

Türk Telekom ile muhtemelen çoğu kişi sorun yaşamıştır yada yakın zamanda yaşayacaktır. 2 aydır internet hızım düşük olduğu için müşteri hizmetleri , BTK derken savaştım hızımı düşürmek istediler düşürmedim sonunda tam hızımı düzelttiler derken mantolama yapan yaşlı aile kabloyu kestirmişler...
Geri