Neler Yeni

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah
Başarısı benim ve diğer şikayet eden insanların evine uğramıyor sanırım, pekala.
bir Hizmet verenden sen kötü hizmet aldın diye herkes kötü hizmet almıyor dostum , bu işte nerdeyse tekeller zaten .

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
bir Hizmet verenden sen kötü hizmet aldın diye herkes kötü hizmet almıyor dostum , bu işte nerdeyse tekeller zaten .
Sadece ben kötü hizmet alıyorum demedim binlerce insan şikayetçi durumdan. Canının keyfine göre bakım var diye internet kesmek ne demek bakım falanda olmuyor laf olsun torba dolsun, günlerce hizmet alamadığımı bilirim ve bunun yanında faturaya yansıyan olumlu bir şey de asssssla olmuyor. Tekel olmalarını sağlayanların da buna ses çıkartmayanların da ta ana... forum kuralları gereği susuyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah
15-20 yıllık altyapıyı millet istediği için mi kullanıyor? Altyapı yatırımı yapsın ve düzgün hizmet versin.
Evet millet istediği için kullanıyor denilebilir daha alt sokağa yeni fiber çektiler uygun gördükleri başvurunun olduğu her yere altyapı çekiyorlar zaten

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah
Türkiye ortalama internet hızına baktın mı? Sorun sadece birkaç kişi mi sence?
millete 500 liraya 24lük internet kullandırma mecburiyetinde bırakan bir firma da değil AMA PAHALI . tr kitlesi daha interne paketi ne kaç lira fatura ödüyor bir çok insan onu bile bilmiyor ben hizmeti kötü demiyorum çünkü düzgün altyapısı olan hiçbir yerde sıkıntı yaşayan görmedim kötü altyapı ile hangi internei kullanırsan kullan zaten kötü hizmet alıcaksın

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasuo Mehmet
Evet millet istediği için kullanıyor denilebilir daha alt sokağa yeni fiber çektiler uygun gördükleri başvurunun olduğu her yere altyapı çekiyorlar zaten
Her yerde fiber mi var? Çoğu kişi VDSL veya ADSL kullanmak zorunda. Sizin alt sokağa fiber döşendi diye heryerde sorun çözüldü mü?
millete 500 liraya 24lük internet kullandırma mecburiyetinde bırakan bir firma da değil AMA PAHALI . tr kitlesi daha interne paketi ne kaç lira fatura ödüyor bir çok insan onu bile bilmiyor ben hizmeti kötü demiyorum çünkü düzgün altyapısı olan hiçbir yerde sıkıntı yaşayan görmedim kötü altyapı ile hangi internei kullanırsan kullan zaten kötü hizmet alıcaksın
Altyapıyı ben mi döşeyeceğim? ADSL veya VDSL internet ile ne kadar hız almayı bekliyorsun? Düzgün altyapı olan yerde sorun olmaz. Çoğu yerde düzgün altyapı yok sorun bu.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Dosty hizmetin kötülüğü zaten orda ortaya çıkıyor. İki bina yanda fiber var ben vdsl e mahkumum, fiber taleplerime olumlu yaklaşmıyorsa kötü hizmettir.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah
Dosty hizmetin kötülüğü zaten orda ortaya çıkıyor. İki bina yanda fiber var ben vdsl e mahkumum, fiber taleplerime olumlu yaklaşmıyorsa kötü hizmettir.
Mİlyonlarca insan var bir anda halledilebiliecek bir iş değil yoğunluk vardır illaki.
Her yerde fiber mi var? Çoğu kişi VDSL veya ADSL kullanmak zorunda. Sizin alt sokağa fiber döşendi diye heryerde sorun çözüldü mü?

Altyapıyı ben mi döşeyeceğim? ADSL veya VDSL internet ile ne kadar hız almayı bekliyorsun? Düzgün altyapı olan yerde sorun olmaz. Çoğu yerde düzgün altyapı yok sorun bu.
binalar eski ve eskiden olmayan bir şeyi nasıl yapılmış olmasını bekliyorsun aynı şekilde binlerce talep ve istek var illa bir gün vakti gelicektir.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
15-20 yılllık altyapı kullanıyor millet? sence türktelekomun suçu mu kalıyor ?
Neden 15-20 yıllık altyapı kullanılıyor hiç düşündün mü zeki kardeşim ? Türktelekom altyapı yenilemesi yapmadığı için olabilir mi ? Tüm altyapı telekomdan geçiyor. Bu kadar saçma konuşmayı nasıl başarıyorsunuz çözemiyorum.

Top Bottom