Arama sonuçları: *

1. R

Ankara mamak internet sağlayıcı

ben 6 yıldır kablonet kullanıyorum, sadece 1 kere sıkıntı yaşadım onun harici güzel, 100mbps hız aylık 120tl ödüyorum.
  2. R

Hangi internet firmasını tercih etmeliyim sizce?

Kablonet kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Yeni abonelere ilk ay bedava, 100mbps akıllı sınırsız internet 2 yıllık taahhütle ilk 12 ay 100 TL diğer 12 ay 110 TL tek can sıkıcı yanı 7 den sonra hızın düşmesi ( 7/24 100mpbs hızın fiyatı 150 TL )
  3. R

Türksat Kablonet devam eden taahhütü değiştirebiliyor muyuz ?

evet o biraz sıkıntı ama 95tl ye göre uygun denebilir, 7 24 100mbps için 160 tl lik kampanya var ama 160tl de verilmez ya
  4. R

7 24 100mbps nin fiyatı 160tl gerek yok onada :D
  5. R

tşkler cevap için 1635186472 Aynen hiç sıkıntı yaşamadık 6 yıldır kullanıyoruz. 65 TL ye 25mbps download kullanıcağımıza 95 TL ye 100mbps kullanmak daha mantıklı geldi :D
  6. R

Merhaba, şuanda aylık 65 TL ye 25 Mbps download 3mbps uploadlık tarife kullanıyoruz. (2 yıl taahhütle) Türksat'ın kendi sitesinde ''mevcut müşterilere özel 100 güldüren kampanya'' diye bir kampanya var , 100Mbps download 10mbps upload aylık 95TL . Taahhüt bitmeden bu kampanyaya başvurabilir...
  7. R

Türknete Geçilir mi?

Kablonet'de aylık 110 TL ye akıllı sınırsız 100mbps sağlanıyor kotasız pahalı biraz
  8. R

Bu internet kac tl eder?

aboo buney lann
  9. R

İnternetim gereğinden daha hızlı?

doğum gününde bize 100mbps hediye ediyolarda 1 günlüğüne ondan sordum :D
  10. R

İnternetim gereğinden daha hızlı?

bugün doğum gününüz mü ?
  11. R

Öneri NetSpeed mi Millenicom mu ?

şimdi mantıken netspeed daha avantajlı hız açısından ama netspeed nasıldır bilmiyorum
  12. R

İnternetim Nasıl taahhüt bittikten sonra hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

kullanıyorum çekiyor sadece mutfağa gidince hafif çekmeme durumu oluyo
  13. R

İnternetim Nasıl taahhüt bittikten sonra hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

valla kablonet kullanıyorum bi sıkıntı yaşamdım 1611572407 kablonetin 100 güldüren kampanyası var 2 yıl taahütlü aylık 86tl 100mbps hız
  14. R

Hangi İnternet sağlaycıyı kullanmalıyım

kablonetin 100 güldüren kampanyası var 100mbps hız 2 yıl taahütlü aylık 85tl
  15. R

Neden farklı sitelerde internet hızı değişiyor?

yok değil ama bizim internet akşam 7 den sonra hız düşürüyor fakat sitede hala 25mb hız oldugu gözüküyor bunun nedeni siteden mi acaba ?
  16. R

Neden farklı sitelerde internet hızı değişiyor?

spedtest 25mb hız gösteriyor ama indirmede max 1mb indiriyor :D
  17. R

NET HIZIM 25mbps gözüküyor ama indirme çok yavaş

başka nasıl test edebilirim indirme hızını ? 1611335126 steamde öyle mi ?
  18. R

NET HIZIM 25mbps gözüküyor ama indirme çok yavaş

speedtest sitesinde 25mbps hız alıyor ama steamde veya epic de indirme yaptıgımda 400 500 kbs ile indiriyor sorun sitede olabilir mi ? veya sizin önerebileceğiniz hız testi sitesi varmıdır ?
  19. R

Herkes kullandığı internet hakkındaki yorumlarını paylaşsın

100mb hız nasıl 120 olarak geliyor la 1611270965 küfür ettik sankı :D
Top Bottom