Şu anki tarih itibarıyla oturduğum bölgede TurkNet 83 Mbps VDSL altyapısına sahip. Vodafone ise 100 Mbps verebildiğini söylüyor. Sizce hangi internet sağlayıcı en iyidir. Bunlar dışında hangilerini tercih edebilirim?
eğer altyapınız max 83mbps ise 75mbpsden yüksek paket almanızı tavsiye etmem onu dışında sağlayıcı konusunu bilmiyorumŞu anki tarih itibarıyla oturduğum bölgede TurkNet 83 Mbps VDSL altyapısına sahip. Vodafone ise 100 Mbps verebildiğini söylüyor. Sizce hangi internet sağlayıcı en iyidir. Bunlar dışında hangilerini tercih edebilirim?
Turkcell Superonline G-PON'u var ise onu öneririm.Şu anki tarih itibarıyla oturduğum bölgede TurkNet 83 Mbps VDSL altyapısına sahip. Vodafone ise 100 Mbps verebildiğini söylüyor. Sizce hangi internet sağlayıcı en iyidir. Bunlar dışında hangilerini tercih edebilirim?
Bu paket önerisini Vodafone için mi yaptınız hocam? TurkNet ne gösteriyorsa onu veriyor diye biliyorum sabit paketleri bulunmuyor.eğer altyapınız max 83mbps ise 75mbpsden yüksek paket almanızı tavsiye etmem onu dışında sağlayıcı konusunu bilmiyorum
Superonline altyapısı maalesef bulunmuyor.Turkcell Superonline G-PON'u var ise onu öneririm.
Hangi mahalle orası? Lalahan, Gökçeyurt vs. değilse olması gerekir yani VDSL de olsa.Bu paket önerisini Vodafone için mi yaptınız hocam? TurkNet ne gösteriyorsa onu veriyor diye biliyorum sabit paketleri bulunmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Superonline altyapısı maalesef bulunmuyor.
Balkiraz mahallesiHangi mahalle orası? Lalahan, Gökçeyurt vs. değilse olması gerekir yani VDSL de olsa.
Şu an vodafone kullanıyorum hangi oyuna girersem gireyim 30 ping veriyor. Modem eski belki ondandır diye düşünüyordum da vodafone hakkında yazıları okudum galiba sorun direkt Vodafone kaynaklıVodafone seçme. Sonra rezil olursun.
VDSL olan binalar mevcut sizin mahallede. Belki G-PON da var sizin orada ama binalara kutusunu koymadıkları için VDSL olarak görünüyor olabilir.Balkiraz mahallesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an vodafone kullanıyorum hangi oyuna girersem gireyim 30 ping veriyor. Modem eski belki ondandır diye düşünüyordum da vodafone hakkında yazıları okudum galiba sorun direkt Vodafone kaynaklı
G-PON araştırmasını nasıl yapabilirim? Bilgileri girdiğimde bu şekilde ekran çıkıyor.VDSL olan binalar mevcut sizin mahallede. Belki G-PON da var sizin orada ama binalara kutusunu koymadıkları için VDSL olarak görünüyor olabilir.
Şuradan bakın:G-PON araştırmasını nasıl yapabilirim? Bilgileri girdiğimde bu şekilde ekran çıkıyor.
Bu durumda Türknet'i öneririm.Fiber bağlantı maalesef bulunmuyor. VDSL 100 Mbps paketi 249TL'ye alabiliyorum. Bu fiyata TurkNette bu hızlara yakın internet verebiliyor. Hatta bazı kullanıcılar sorguladıkları altyapıdan çok daha fazla internet hızı aldıklarını da söylüyordu.
ben 6 yıldır kablonet kullanıyorum, sadece 1 kere sıkıntı yaşadım onun harici güzel, 100mbps hız aylık 120tl ödüyorum.Şu anki tarih itibarıyla oturduğum bölgede TurkNet 83 Mbps VDSL altyapısına sahip. Vodafone ise 100 Mbps verebildiğini söylüyor. Sizce hangi internet sağlayıcı en iyidir. Bunlar dışında hangilerini tercih edebilirim?